Jodo by Sensei Robert Boudrez 6 dan

ואם לחזור לעניין השרשור, ולתרגום...

מרקו (אדרי) פרסם את ההודעה על הסמינר באנגלית, אז לחובבי שפת המקום מצ"ב הנוסח הספרדי: אנו שמחים להודיע על סמינר מס' 2 ב-JODO, אשר יערך במרכז הספורט אביב בבית הספר אליאנס (רמת אביב), בתאריכים 6-7 לפברואר 2004. את הסמינר יעביר Sensei Robert Boudrez מצרפת Aikido 6 dan , Jojutsu & Iaijutsu Suio Ryu , Jodo 6 dan. 6.2.04 שישי: 14.00-18.00 (רק יום שישי - 150 ₪). 7.2.04 שבת: 10.00-16.00 (רק שבת - 180 ₪). שני ימי הסמינר - 300 ₪, לנרשמים מראש עד ה-31.1.04 - 260 ₪. יש להביא boken ו-Jo. למי שאין נא להודיע מראש על מנת שנוכל לדאוג להביא עבורו. ייתכן וסנסיי בודרז יערוך גם אימון איקידו (ביום אחר) - לא ידועים לי פרטים, אלא ששיטתו היא מהירה ולוחמנית בהרבה מהאיקידו הנלמד היום. מומלץ למדריכים ותלמידים ותיקים, נעדכן אתכם בהמשך בעניין זה. איך מגיעים: רמת אביב-נסיעה ברח' ברודצקי להיכנס ברח' סלואדור עד מגרש חניה גדול . כניסה לבית הספר דרך שער מתכת ובסוף הירידה נמצא מימין אולם הספורט יש להיכנס למבנה , הסמינר יתקיים באולם הכדורסל. הסמינר מאורגן ע"י האיגוד לקנדו ,איידו וג'ודו. איל.

avnia

New member
נסיון קודם

האם יש צורך בנסיון קודם או יש אפשרות גם למתחילים

צפיה בסמינר

אין כל בעיה להגיע לצפיה בלבד . למי שאין נסיון ב JO יהיה קל יותר להבין ולהרגיש מה זה ע"י השתתפות פעילה

../images/Emo51.gif הנסיון שלי עם ג'ו מצומצם

מאוד, אבל מה שניסיתי היה כל-כך שונה מהעבודה עם מקל שאני מכיר, שפשוט "הבנתי שלא הבנתי"...
אולי אחליט במקום אם להצטרף או לא (אם אוכל להגיע
)

למעלה