JMAIL אתר דואר, כמה שאלות

נשנש14

New member
JMAIL אתר דואר, כמה שאלות

שלום אני מאד מעוניין לחלק ל1000 לקוחות שלי בשרת שלי http://www.canaca.com/ תיבה של 5 מגה לכל אחד. אני צריך לדעת באיזה שפה כדאי לעשות את זה? האם משהו יכול לעזור להתאים מערכת כזאת לשרת הזה בסריפטים הקיימים בתלום או לא? אני מאד אשמח לעזרה ואם אצטרך אף אשלם אי סי קיו 144149213 מסן [email protected]

spurpur

New member
הממ...

מימוש של תיבת דואר מקוונת ? זה לא פשוט. אם אתה מוכן לשלם, האתר הזה ממש בשבילך: www.rentacoder.com סתם תהייה: בעולם ה-1 ג'יגה בחינם של ימינו, למה מישהו צריך תיבה של 5 MB ?

nirtheking

New member
GMAIL לא נפתח לציבור הרחב

וואלה לא מאפשר שליחת אי-מיילים בכלל דרך דפדפנים שהם לא IE אז אכן צריך דבר כזה למרות שקיימים יותר גדולים מ-5 בישראל (נענע, ספידי)

nirtheking

New member
ואם יש כוח להתעסק עם אנגלית בסיסית

אז אפשר להשתמש ביהאו

DecayCell

New member
Gmail עומד להשתחרר, כך נראה

מחלקים הזמנות כמו מטורפים.
[אגב, אם מישהו רוצה -- יש לי 6 פנויות.]

tenen

New member
בשמחה

אני צריך לפתוח היום תיבת מייל אז התזמון מעולה :)

VoodooKid

New member
תתעדכן אחי יש הרבה אתרים

יש הרבה אתרים לא בארץ ולא מוכרים שמאפשרים שליחה שלך 1GIGA מייל. תגגל את זה ואני בטוח שתמצא אני לא אומר את הכתובת מעניינים שלי.

ilankt

New member
גם וואלה

פשוט להיכנס ל www.walla.com, הם מקפחים את הישראלים, מוזר, לא?

nirtheking

New member
אני אמרתי שוואלה לא ?

אמרתי שהממשק של וואלה לא תומך דפדפנים שהם לא IE (אפילו שליחה אי אפשר לעשות אצלם)

נשנש14

New member
איך אני יודע שתוכנה שלי תומכת בכל

הדפדפנים? איךך שזה תומך רק באספלורר, לא מתחשבים בכל האחרים

gilad_no

New member
הם עובדים עם PHP

אז תוכל לעשות את זה לבד או להוריד סקריפט מוכן. האם יש לך שם רק שטח אכסון או שרת משלך (Dedicated)? אם יש לך רק שטח אכסון, תהיה לך בעיה מכיוון ששרת המייל לא מכיר את הלקוחות שלך ותצטרך לעבוד קשה מאוד כדי להפנות כל כתובת ולעשות לה המרה לMYSQL או משהו דומה. אם השרת הוא שלך, יש סקריפטים מוכנים בPHP (לדוגמה SquirrelMail) אשר יודעים להתממשק לשרתי המייל שלך.

נשנש14

New member
יש עוד איזה תוכנה שקלה להתקנה....

אין לי מושג בהתקנת הסריפטים האלה במיוחד לא הזה שדורש ממני הקצאות כל תיבה והתקנת כל ADD-ON על האתר

נשנש14

New member
אני חושב ששתיהם......

כי הבנתי שהשרת שלי הוא כמו שרת פנימי פרטי http://www.canaca.com

למעלה