JLPA - המתי

Rוית

New member
JLPA - המתי../images/Emo35.gif

אם שמתם לב בוידאו של אלאניס מתוך התוכנית של אלן דג'נריס, אלן ציינה שהדיסק יהיה למכירה רק ברשתות סטארבאקס (רשת קפה ידוע וגדולה). תהייתי בנושא וניסיתי לא לייחס לו חשיבות אפילו שההודעות מכם על כך שהדיסקים אפילו עוד לא הגיעו לטאוור.. ואז, היום, התגלתה אלי הידיעה שלא רק שזה נכון, אלה אפילו חנות דיסקים קנדית הורידה את כל הדיסקים שלה מן המדפים כאות מחאה. ולפי יוסי, מסתבר שאכן כמה חודשים הדיסק יהיה למכירה רק ברשת בתי הקפה ולאחר מכן ישוחרר בעולם... לדעתי, התמסחרות איומה שלא ברור לי ב-כ-ל-ל מה הצעד אחריה.. כי חוץ מכסף לסטארבאקס (ומכך לאלאניס עקב ההסכם שלהם, מה שהוא לא יהיה) אין שום הגיון מלא לשחרר את הדיסק למעריצים בכל העולם.. אפילו די מזלזל.. מה אתם אומרים? ולמרות הכל, נתקלתי בדבר הבא. שני דיסקים? הכוונה לדיסק המקורי ולאקוסטי? לא ברור לי.

Lotzifer

New member
לא יפה אלאניס....

ומה אנחנו אמורים לעשות?! להוריד מהאינטרטנט..... ולמי שממש ממש אין סבלנות אפילו לראות איך הדיסק נראה, הנה החוברת: המקדימה המאחורה

Kill Bernard

New member
../images/Emo7.gif אני מאוד מקווה שזה לא יהיה

"כמה חודשים", ושיכנס למישהו טיפת שכל וישחררו את זה לחנויות - אין לי שום כוונה לשמוע את זה לפני.

infatuation

New member
לא נכון!!!

אני לא מסכימה לזה! טוב, כשקראתי מה שכתבת, אמרתי, טוב אני לא אחכה שטוואר רקורדס יחזרו אלי ברגע שהדיסק יגיע אליהם (כן כבר השארתי להם פרטים שלי לרגע שיגיע הדיסק). קיצור נכנסתי לאמזון לבדוק כמה הסיפור יעלה לי, וזה מה שכתוב: This item will be released on July 26, 2005. כלומר, מאוחר יותר ממה שכתבו פה לןפני כמה ימים - 13 ביוני. לא בכמה חודשים אלא בחודש וקצת... השאלה היא, איך לכמה אנשים בארץ, בפורום אם נדייק יש כבר את הדיסק?

תגידו עוד מישהו שם לב

להתעלמות המוחלטת מהדיסק החמישי של אלאניס "feast omn scrap" ? ולא רק פה .. כתבות בעיתונים .. ועוד כל מיני שטויות .. .כאילו הדיסק הענק הזה לא יצא מעולם ... האמ?

Rוית

New member
כי זה דיסק בי-סיידים שכזה

לא דיסק שלם רישמי.. (לא שזה הצדקה, אבל היי, כולנו יודעים כמה יחסי ציבור היא קיבלה מתקופת UES והלאה..)

Rוית

New member
כמובן!

זה מארז כפול המכיל מצד אחד את הדיוידי ומצד שני את הדיסק. 8 שירי ביי-סיידים של URS ואחד HANDS CLRAN אקוסטי :)

ממש גרוע...

קראתי את זה בעיתון... ב- 7 לילות ראינו את הסולן של סוויד.. והכותב אמר משהו ש"אלאניס מוריסט מוציאה אנפלאגד לג'גד ליטל פיל ל ?????" (לשם הזה שאמרתם..), לא הבנתי מה זה... מצעררררר לשמוע...

למעלה