JLP acoustic - תמונות! תמונות חדשות תהנו! התמונה המוכרת לנו, עם קצת רקע...
L Lotzifer New member 3/6/05 #1 JLP acoustic - תמונות! תמונות חדשות תהנו! התמונה המוכרת לנו, עם קצת רקע...
L Lotzifer New member 3/6/05 #4 ועכשיו דעתי על התמונות התמונות הן סתם, אין בהן שום הבעה, סתם תמונות אני לא אוהבת אותן בכלל.
B blackspot on the sun New member 3/6/05 #13 איך אני אוהב את השפתיים האלה... יש בהן משהו קרפדי מזכירות את הקליפ של hof ...זאת תמונה ממש יפה. סופשבוע נעים אנשים
איך אני אוהב את השפתיים האלה... יש בהן משהו קרפדי מזכירות את הקליפ של hof ...זאת תמונה ממש יפה. סופשבוע נעים אנשים
I infatuation New member 4/6/05 #14 התמונה הזו יפה הממ... היא באמת קצת חסרת הבעה בתמונות האלה... אבל יפיפיה ממש, באמת היא נראית ממש טוב, גם השיער מתחיל לחזור לעצמו!
התמונה הזו יפה הממ... היא באמת קצת חסרת הבעה בתמונות האלה... אבל יפיפיה ממש, באמת היא נראית ממש טוב, גם השיער מתחיל לחזור לעצמו!
A AlanisJunkie New member 3/6/05 #9 וואו, תמונה כל כך JLP-אית../images/Emo70.gif אהבתי גם את השאר. הן משרות אוירה של ישן וחדש בהקשר של אלאניס.
וואו, תמונה כל כך JLP-אית../images/Emo70.gif אהבתי גם את השאר. הן משרות אוירה של ישן וחדש בהקשר של אלאניס.
R Rוית New member 3/6/05 #10 ההבעות שלה.. העיניים משדרות קצת JLP, אבל הצורה של הפה משדרת עייפות.. לא יודעת למה, ככה זה נראה לי..
L Lotzifer New member 3/6/05 #11 אני לא רואה פה שום הבעה כלום. פשוט בובה. אני אגיד את זה שוב, התמונות האלה כל כך סתמיות. תסתכלי שוב על תמונות של JLP, יש שם כל כך הרבה הבעה! כל תמונה אומרת משהו! ופה-כלום.
אני לא רואה פה שום הבעה כלום. פשוט בובה. אני אגיד את זה שוב, התמונות האלה כל כך סתמיות. תסתכלי שוב על תמונות של JLP, יש שם כל כך הרבה הבעה! כל תמונה אומרת משהו! ופה-כלום.
O o0Invisible0o New member 3/6/05 #12 יאאא..../images/Emo99.gifאני ממש אוהבת את שלוש התמונות האחרונות! הראשונות חביבות..אבל שלישית לפני אחרונה מזכירה את תקופת JLP, שנייה לפני אחרונה- הפרופיל, אני פשוט אוהבת.. והאחרונה גם JLPית..וגם ממש יפה.. בא לי לקנות כבר את הדיסק..><
יאאא..../images/Emo99.gifאני ממש אוהבת את שלוש התמונות האחרונות! הראשונות חביבות..אבל שלישית לפני אחרונה מזכירה את תקופת JLP, שנייה לפני אחרונה- הפרופיל, אני פשוט אוהבת.. והאחרונה גם JLPית..וגם ממש יפה.. בא לי לקנות כבר את הדיסק..><
U UnderLittleJunkie New member 4/6/05 #15 אני ממש אהבתי את הסט של התמונות האלה! אלאניס נראת טוב לאללה. רק חבל שהיא שוב הסתפרה
S shikma r New member 4/6/05 #16 צריך להראות את זה למטומטמים שאומרים שהיא מכוערת. תרגנגולות.. בדיוק השבוע נתקלתי בביקורות לגביה מצד 2 בנות מהשכבה שלי שהן די חברות שלי. הבטחתי להן שהן ישנו את דעתן אחרי שיראו את התמונות..
צריך להראות את זה למטומטמים שאומרים שהיא מכוערת. תרגנגולות.. בדיוק השבוע נתקלתי בביקורות לגביה מצד 2 בנות מהשכבה שלי שהן די חברות שלי. הבטחתי להן שהן ישנו את דעתן אחרי שיראו את התמונות..