JLP לעומת JLPA

O r a c l e

New member
JLP לעומת JLPA

חשבתי שיהיה נחמד לרכז את כל נושא ההשוואות המתבקש בין השירים שבדיסקים. כמובן שזה גם משקף דיעה כללית על הדיסק החדש. אז ככה זה ילך- בדומה לשירשורי הפירושים אני אשרשר את שמות השירים ותגיבו את דעתכם על השיר המקורי לעומת השיר האקוסטי. מומלץ להסביר למה אתם מעדיפים אחד על השני וכו'. תשתפו פעולה

Jagged chaos

New member
האקוסטי

- כי בחיים לא כל כך אהבתי את all I really want - כי הכינורות באות אחלה במקום הגיטרות - הפתיחה מסקרנת יותר באקוסטי

isw

New member
האקוסטי

אחד החידושים הכי טובים שיצאו מהדיסק הזה לדעתי. הרבה יותר מיוחד מהמקורי, מה גם שהוא הרבה יותר בולט כאן- כשמחפשים את השינוי ולא במקורי שרק התלהבנו מכל שיר... וגם- אחד השירים היחידים בדיסק האקוסטי שהיא יחסית צועקת בו...

O r a c l e

New member
המקורי

צר לי.. המקורי לדעתי נשמע יותר טוב.. שובבי כזה.. גם הקצב, גם הסגנון של השירה בגשר there I go jumping before וכו' וכו'... הוא פשוט פתיחה מעולה לדיסק הראשון וממש התמכרתי אליו.. מהאקוסטי התאכזבתי קצת כי הוא יותר עדין ומעביר פחות את המסר של הראשון...

האקוסטי

במקורי יש חלקים יפים(enough about me,let's talt about you for a minute) אבל האקוסטי פשוט נשמע יותר טוב.הקול של אלניס נשמע הרבה פחות צרוד וזה רק מחמיא לה ולשיר.בכלל המקורי הוא לא אחד השירים האהובים עלי בjlp ואילו אני פשוט מת על הגרסה האקוסטית!

AliceW

New member
לגביו אני מוכנה לתת דעה.

אין ספק, שYOK המקורי הרבה יותר טוב, ומעביר את המסר הכעוס שאלאניס מנסה להעביר בשיר בצורה מצויינת. השיר טעון באנרגיות, שליליות וחיוביות כאחד, מה שאבד בגרסא האקוסטית לשיר. מה שכן, לYOKA, יש אלמנטים ממש מיוחדים בפתיחה למשל. כששמעתי את הפתיחה של השיר הזה,לפני שאלאניס מתחילה בעצם לשיר, נפלט ממני וואו.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifמסובך.

ברור שאין על העוצמה והעצבים של המקור..זה פשוט זה! וכשאני עצבנית אין על השיר הזה בגרסה המקורית.. אבל בגירסא החדשה, יש עדינות, יש רוגע..שפשוט עובר כל כך טוב..לא יודעת, אני פשוט אוהבת אותו ככה.

AliceW

New member
../images/Emo80.gif

איילת, אם תחשבי על זה, אולי הרוגע בשיר יכול לייצג יאוש, אחרי 10 שנים של ניסיון להבהיר לבחורצ'יק את אשר על ליבה........? [ספרות 5 יח"ל, למה ציפית?
]

O r a c l e

New member
האקוסטי

למה? כי הראשון הוא עצבני וכועס... האקוסטי הוא ממש בחינה של העבר מחדש... המילים אומנם זהות אבל כל הטון יותר רגוע וסבלני.. אולי זה רע כי האופי של השיר שונה לגמרי אבל אני אהבתי אותו.. אחד השירים הכי טובים באקוסטי לדעתי... הוא תמצית הביקורות על האקוסטי...

המקור

כי השיר הזה הוא ה-שיר!כמו שאמרו כשכועסים זה השיר(השני) הכי טוב שאפשר לשמוע!בלי כעס זה פשוט לא זה!אבל גם הגרסה האקוסטית זה לא משהו בלתי נסבל.וכן היא נשמעת קצת מיובשת מלחכות ש"הוא" יבין...

Jagged chaos

New member
האקוסטי

עוקף את המקור בכככככככככככככככככככההה קצת. -כי הפסנתר בא טוב לשיר הזה -כי שירה ופסנתר זה יותר אינטמי משירה וחשמלית -כי ההד שיש בבית הראשון - כי ה- Cryin' מעולה מה בכל זאת הורס את הגרסה?: How lo-o-o-on-on-ong איך היא יכלה לעשות את זה לעצמה????

isw

New member
המקורי

כי זה השיר הכי מרגש בדיסק המקורי והוא ממשיך לרגש עד היום. והוא שקט גם ככה לא צריך גרסה אקוסטית בשבילו..

למעלה