JLO

וסל

New member
JLO

האמת אני לא מבין למה כ"כ הרבה אנשים(ובייחוד נשים) רואים בגניפר מודל חיקוי מבחינת יופי ומראה גוף!דבר ראשון היא יחסית די נמוכה לכוכבת הוליוודית(165ס"מ לערך) ויש לה גוף די מעוות,בייחוד הישבן הענק והבולט מידי.דבר שני למרות שהיא נחשבת לבעלת יופי טבעי-עליי היא לא תצליח לעבוד!בקטעי ראיונות ובתוכניות שונות(כמו התוכנית על המסעדה) רואים שהפרצוף של ג´ני מכוסה בשכבה נדיבה של מייק אפ כהה ומבריק ואף אחד מכם לא יכול לשער איזה עור מסתתר מאחורי השכבה העבה הזו........... ובוא נודה!כשהיא הייתה בת 20 היא נראתה ממש אבל ממש ממוצעת ורגילה(ואולי גם פחות מזה) כמו כל בחורה בארץ שרואיחם בתחנה המרכזית....ורק אחרי טיפולי יופי רבים והבהרות שיער היא נראית היום כפי שהיא נראית.ושימו לב לאף שלה!היה לה אף יותר רחב אבל היא שיפצה אותו והרימה את הקודקוד! אז מישהי מהבנות יכולה לעזאזל להסביר לי למה רואים דווקא בג´ניפר מודל חיקוי מבחינת יופי כאשר יש כוכבות הרבה יותר יפות כמו:בריטני,סלין דיון,כריסטינה אגילרה ,דסטניס ז´יילד,מאריה קארי.......למה דווקא J LO??? אגב-מאחר והאלבום של מאריה קארי יצא בדיוק בחודש שבו ייצא כנראה האלבום של JLO -איזה מהם יימכר טוב יותר לדעתכם? וכמו כן-זה נכון שהנישואין הראשונים של ג´ניפר היו כשהיא הייתה בת 15???????זה היה כתוב בכתבה בפנאי פלוס!אבל זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני שג´ניפר תעשה שטות כזו!

J To The Lo

New member
אני אסביר לך למה..

דבר ראשון- אם מצאת יופי בסלין דיון, אתה משהו מיוחד כריסטינה- יש לה גוף כמו של עמוד מאריה קארי- אני דיי שונאת אותה וכנ"ל על בריטני, אבל אני לא רוצה לפרט. דאסטני אכן יפות... זה כמו שתשאל למה אוהבים את הפועל ולא את מכבי, את ביגי ולא את טופאק, כל בן אדם אוהב משהו אחר במקרה של הפורום הזה אוהבים את ג´ניפר, אתה חושב שבריטני בלי ג´סטין ומייק אפ כזאת זוהרת??? אז אולי ג´ניפר הרימה פה וסידרה שם, אבל מי אמר שזה רע? יש מלא שעושות סיליקון מנתחות את זה ומשנות את זה, ולפי דעתי אם היא ניתחה משהו זאת זכותה, אולי יש לה את העור הכי מכוער, ואף מזעזע, ותחת באמת ענקי, אבל זה לא משנה מה שהמעריצים חושבים אליה ואת העובדה שהם אוהבים אותה... סלין דיון???נו באמת... היא מזעזעת!!!

מסכים עם כל מילה

באמת סיליקון או שיפוצים זה לא כזה נורא... וסלין דיון... כמה שאת צודקת...

וסל

New member
סלין דיון פי מיליון יותר יפה

מג´ניפר הגמדה.ושוב אל תשכחו שאתם לא מכירים את ג´ניפר האמתית,כלומר:ג´ניפר ללא מסכות מייק אפ.ולסלין יש גוף פיצוף ופנים צעירות ורעננות

מרב881

New member
צעירות?!

כל הפנים שלה מלאות קמטים! והאף... שאני לא יתחיל לדבר על האף...

slimboy

New member
מה שתגידי חחחחחחחחח

סלין ששרה בהופעה שלה הייתה נראית כמו סבתא של דסטיני צ´ילד והיא נראית אימא של ג´ניפר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני צוחק על מה שאמרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

BiLlAbOnG2

New member
צודק

באמת סלין הייתה נראית כמו סבתא של דסטיני צ´ילד בהופעה שלה וגם היא נראית באמת כמו אימא של ג´ניפר חחחחחחח

מרב881

New member
מה לע...

אני גם חושבת שסלין דיון מכוערת. התכוונתי אליה ולא אל ג´ניפר! תעשו טובה, תקראו את ההודעה של וסל ואז תקראו את ההודעה שלי!

J To The Lo

New member
צחוקים ושיגעונות כאן בפורום ג´י-לו

והידיעה היא שסלין דיון יפה הידיעה החדשה שהיא יותר יפה מג´ניפר לופז ועל כך אמרנו: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם כן, סלין(זה שם בכלל?),מתחתנת לי עם גבר בן 55, שעוד יש נגדו תביעות נגד עבירות מין...שתעשה ניתוח אף!

סלין פי מיליון יותר יפה

לפחות התחת שלה לא מגיע לרצפה כמו זה של ג´ניפר הגמדה עם הרגליים הקצרות והשמנות!!!!ולפחות סלין לא צריכה כל בוקר לשים מסכת מייק אפ על כל הגוף כמו ג´ניפר "הסקסית.ראיתם פעם את ג´ניפר ללא איפור?היא נראית כמו אישה בגיל המעבר!!!יש לה פרצוף שדורש בוקס!!!!! ואל תעזו להשוות את הקול המדהים של סלין לקול הילדותי של ג´ני! ורק לשם השווה : הגובה של סלין:177 הגובה של ג´ניפר:165 יחיה ההבדל הקטן!ושג´ניפר לא תשחק לי אותהדוגמנית על!

Urban Legend

New member
אההה ואללה....

סלין דיכאון הזאת גם כן שתלך לטפל בבעל הדפקט שלה!!! מאז טיטאניק לא היה לא אפילו להיט אחד!! אולי היא חזרה אם השיר IM ALIVE כדי להזכיר לכל ה"מעריצים" שלה שהיא חייה(עדיין) אז שלא נדבר על כישלונות.... וסלין היצורה הזאת עוד שניה הולכת לבית-אבות....היא זקנה לג´ן יש גוף מהמם אוי אז היא שמה איפור=> כלומר היא נשית לא כמו סלין עם האף סכין שלה....איכס אני רק אכלתי ארוחת צהריים ואני רץ להקיא מהסלין הכונפא הזאת!!!! איכס!!! איכס ומה זה השם סלין?! הייתה לי פעם עוזרת פיליפינית שקראו לה סלין...ואאאאעכס!!!

Urban Legend

New member
אור...רק שתדע...

בגלל שהורדת את האתר ירד לי "חוש העריצות" לג´ן מ-100000% ל-70% תמיד אהבתי את מריה קארי והנה זה יוצא לציבור....מפתיע לא? השם שלי שונה ל- MC fanatic

אני מצטער אבל זה לא בחירה שלי

אני ומס´ ממנהלי פינות באתר דיברנו בשיחה שבועית בצ´אט מיוחד לצוות האתר, וכך הוחלט. זה לא בחירה שלי. אני מצטער שכך אתה חש אבל אנחנו נשארים בפורום זה מאוחדים ומעודכנים ביותר. מדי יום אעלה חדשות לפורום וננסה לבנות מעין אתר בפורום.

וסל

New member
אוי באמתתתתתתתת

האף של סחלין יפה וכולה יפה!היא ניחנה ביופי מיוחד ולא יופי מלאכותי בובתי נדוש כמו ג´נינפר השמנה הגמדה!מה לעשות שסלין מאמינה שעדיף להישאר כנה לעצמך ולא לעבור טיפולי עשרת אלפים כמו ג´ניפר שמבקרת אצל המנתח הפלסטי כל שני וחמישי.להלן רק חלק מהניתוחים שלך ג´ניפר: מתיחות פנים ניתוח אף(ראיתם איזה אף בטטה ענקי היה לה שכהייתה צעירה????) הקטנת והרמת חזה הגדלת תחת-היא הוסיפה כ"כ הרבה סיליקון עד שנראה שהישבן עומד ליפול לה הרמת סנטר שאיבות שומן וכנראה שיש עוד.... וחוץ מהניתוחים הפלסטיים היא עוברת אינספור טיפולי קוסמטים להסתיר את החצ´קונים שלה ואת הקמטים!!!היא מורחת מייק אפ אפילו על הרגליים! וחוץ מזה היא מה זה מזויפת היא עושה לעצמה בכוונה מבטא לטיני מוזר כזה שהיא מדברת ומשמיעה את העיצור "ר"!

mandy

New member
תגיד, "וסל"...

אתה נורמלי? משעמם לך אז החלטת להכנס לפורום של ג´ניפר לופז ולהעלות את הפיוזים של המעריצים? הרי אף אחד כאן לא יסכים איתך... אז ככה: ג´ניפר לא בדיוק גמדה, ואם היית קצת רואה ראיונות שלה בטלוויזיה, היית שומע כמה שהיא מדגישה שהיא מרוצה ושלמה עם איך שהיא נראית. אתה טוען שהיא השתנתה מהימים שהיה לה שיער קצר, נכון, כולם משתנים ככל שהם גדלים. אני חושבת שאתה נשארת קטן. יש מה שנקרא "טיפוח", אתה יודע, הרבה נשים מטפחות את עצמן... והאף? הכל פונקציות של איפור. כל מיני טריקים להצרת האף וכו´ למרות שאולי האף שלה נראה גדול כשהיא הייתה צעירה יותר, זה בוודאי אשליה מצבע השיער והתסרוקת וכו´. והישבן? מאז שהיא ילדה, היא הייתה נוהגת להעריץ את סבתא ואמא שלה שהן נשים קצת מלאות, במיוחד בישבן, והן מאושרות. לכן בעיניה זה נראה מאוד סקסי. היא לא שואפת להגיע למימדים של דוגמנית, ואני לא חושבת שזה משהו שכל אחת צריכה להראות דקיקה כמו מקל! תראה, הרבה מגזינים הכתירו את ג´ני לאישה הסקסית ביותר בעולם אז ההשערות המגוחכות שלך לא ממש משנות כאן למישהו... ואין לה מה להסתיר על הפנים, היא בוודאי עברה טיפול קוסמטי רגיל להוצאת שחורים וכל הדברים האלה וזה דברים טבעיים ביותר ושום סיליקון או מתיחות קשורים לעיניין.אז כך שאין לה חצ´קונים בכלל. וכן, אני ראיתי תמונה שלה בלי איפור והיא עדיין מהממת. ודרך אגב...היא דיי לטינית, אתה יודע, המוצא שלה הוא פורטו-ריקני אז מן הסתם יהיה לה מבטא כזה...דההה אז תעשה טובה: BE NICE OR LEAVE

וסל

New member
יש לי שאלה למנדי

את מעריצה במקרה את מנדי מור-כי אני כן!איזה יפה היא !היא באמת בעלת יופי טבעי!מהממת!והיא זמרת מעולה

mandy

New member
אחח וסל וסל..

פשוט התעלמת לחלוטין ממה שכתבתי....לא נורא אולי זה סימן שהפנמת. מנדי? כן היא חמודה ושרה יפה והיא בהחלט יפה. ראית את התסרוקת החדשה שלה? אבל כמובן, אין יותר יפה מג´ניפר לופז
J
L
O

הנה התמונה של הזמרת הכי יפה בעולם

והיא פי מיליון יותר יפה מג´ניפר!קוראים לה פיית הייל!והיא שרה את הפסקול של הסרט פארל הארבר!ותגידי-מנדי-יש לה את הדיסק השני של מנדי!לי יש את שניהם!איזה יפה מנדי!

למעלה