jjjjjjjjjjj

ברקודית

New member
אוקי סליחה על זה אבל כנסו!!!!!!!!

אני שעה מנסה לשלוח הודעה, ובגלל שיש עומס אני אצטרך לשלוח אותה מקוטעת אז הנה! אני הייתי חייבת לומר את זה, אחרי המורדים הטלויזיה שלי נשארת פתוחה ואז יש אנג´לה אנקונדה, ולא יכולתי שלא לשים לב לדמיון העצום בין 2 הסדרות אוקיי:

ברקודית

New member
המשך ההודעה

1. אנג´לה- מריצה! השיער האדום, הקול המעצבן, המרדנות! 2. ננט מן וואר (ניני פו) - מיה! הביצ´יות, הצפונבוניות, השיער הבלונדיני, הכובע (מיה לובשת כזה בשיר פתיחה) 3. האיטלקי הזה חבר של אנג´לה - מנואל! הם דומים באף.. יש המשך..

ברקודית

New member
המשך...... אני רוצה תגובות!

4. השמנה- אוקי.. זה קשה.. נגיד לוחאן כי היא בכלל לא דומה ללונה 5. 2 החברות של ננט - הזאת עם השיער החום זאת וויקו, וזאת עם השיער הבלונדיני זאת אהם.... פבלו!!:) 6. המורה הקרציה - הילדה! 7. הסבתא של האיטלקי - היא מזכירה לי קצת את סנדרה.. אני מקווה שמישהו פה מבין על מה אני מדברת חוץ מנילי.....

אני מבינה והסדרות לא דומות

בכלל איך אפשר להשוות ילדה עם קול צפצפני למריסה? או דמות מצויירת לכל אחד מהם?

s h a r o n 04

New member
נכון! יצא לי לראות אותה פעם

אל תשאלו אותי למה... אבל הסידרה הזאת ממש מוזרה, מה זה האיורים המפחידים האלו? יש לדמויות פנים ענקיות כאלו - אמא´לה!.. אבל לא התעמקתי בזה עד כדי כך כדי להשוות בינהן לדמויות של המורדים.

ברקודית

New member
תגידי את עיוורת גיתית?......

זה בוללללללללל אותו הדבר זה נורא מצחיק! תנסי מחר לראות את זה אחרי פרק ותביני לבד ולמריצה יש קול די צפצפני.. אם לא שמת לבבב

למעלה