ועוד משהו משגע בשבילך, אירי
אני לא יודע אם ביקרת כבר באתר הבית של ה Strawbs. אני מבקר שם כמעט כל יום!! האתר מתחדש כמעט כל יום עם חומרים מרתקים!!!
הנה הכתובת באותו אתר, למקרה ולא תגיע בכוחות עצמך, יש דף מיוחד שמפעיל האתר (אדם מאוד חביב ותות מטורף הרבה יותר מאיתנו, בשם דיק גרינר, איתו גם התכתבתי לא מעט) הכניס לכבוד חג המולד. ביצועי Top of the pops משנות השבעים לשלושה שירים של הסטרובס. אתה יכול להוריד אותם ולשמוע ולצחוק כמו שאני צחתי (בעיקר מהביצוע המדהים ל Shine on silver sun).
[URL='http://www.woodsongs.com/showlist.asp']הנה הקישור הישיר לדף המצחיק[/URL] ועוד משהו, אם עדיין לא עלית על זה (למרות שהמלצתי בעבר אבל אולי לא קראת): בחודש מאי, הופיעו קאזינס, ווילובי ולאמברט - The Acoustic Strawbs בתחתנת רדיו אמריקאית שמשדרת מדי שבוע מוסיקת פולק אמריקאית. מדי פעם מתארחים אצלם גם אמנים מעבר לים, מהמולדת הישנה. חלק מהתכניות מצולמות לשידור חופשי באינטרנט!
הנה הקישור, גלגל את הדף למטה למספר 258 בצד ימין יש איקון של וידיאו. לחץ לחצן ימני וסמן "שמור יעד בשם" או Save target as. זה קובץ של כ 150 מגה, כך שזה ירד לאט. לאט אבל שווה כל שנייה!!. באותה הזדמנות, גלגל למספר 262 ותוריד הופעה של Fairport Convention שגם הם התארחו שם!!! בכל מקרה תצטרך להזדיין בסבלנות כשהמנחה והפרסומאים מקשקשים במהל ולפני ההופעה, אבל ההמתנה שווה!!! שתי הלהקות - זקנתם מעוררת את נעוריהם!!! מקווה שתגיע לכל הדברים. דווח אח"כ! יקי