jin-go-lo-ba

bralon1

Member
jin-go-lo-ba

מישהו עוד חושב שהשיר הזה של גונג יותר מידי ברזילאי? (עדיין אני אוהב אותו).

bralon1

Member
אף אחד לא מכיר את השיר המדובר

חשבתי שיש כאן מעריצים של גונג.

giloni

New member
מעריצים זה לא כאן

כאן יש בעיקר אנשים שאוהבים לשמוע מוזיקה ומשתדלים לא להעריץ אף אחד. באשר לשאלתך, יש כאן כמה שאני מכיר שמאד אוהבים את המוסיקה של Gong והם בעיקר מעדיפים אותה בתקופה הפורמטיבית, עם Daevid Allen בראשה וה Space Rock של הטרילוגיה המופלאה מראשית שנות השבעים. אני דווקא מחבב גם את ההרכב "הצרפתי" של הלהקה, בלי אלאן, אבל עם כמה מוסיקאים מוכשרים שעשו פיוז'ן טוב מאד. בעניין הקטע שהזכרת, שגיאה של אות אחת משכה את האש לכיוון Santana להם אכן יש קטע שנקרא Jin go lo ba. הקטע שאתה מתכוון אליו נקרא Tin go lo ba ויחי ההבדל הקטן (אם כי מוסיקאלית, גונג הפיוז'נים לא כל כך רחוקים מסנטנה של פעם. יקי

bralon1

Member
כן אכן פיוזן טוב (אבל יש שיגידו

בפורום ג'אז ובלוז שזה רוק מתקדם ולא פיוזן (יחי ההבדל של הפורומים שבהם מועלים הנושאים
). נ.ב חלק מההערצה הוא אהבת המוזיקה יש הערצה מסוגים שונים אבל הערצה כזו אולי נחשבת מתונה ואתה לא מציין אותה כהערצה אבל היא כן.

האירי

New member
שיר של סנטנה שמחדשים גונג בראשות

פייר מורלאן ועם מייק אולדפילד וסטיבי ווינווד.אלבום נפלא שנשמע כמו אלבום מצוין של מיק אולדפילד.הקטע נקרא JIN GO LO BA ולא TIN GO כמו שמטעים הAMG את תות השדה היקר שלנו מהגולן.

האירי

New member
לא הכל"גולן"מצפון לגוש דן?

טוב,האמת שאם היית חותם "גלילוני" לא הייתי מתבלבל מה גם שבשעורי גאוגרפיה הייתי עסוק בלחרוט את הלוגו של "YES"על הכסאות והשולחן ומה גם {אגב לחרוט}חרוטה בזכרוני השיקופית היומית של "הגליל והגולן 8-20 "בתחזית של ערוץ 1 לפני שלשים שנה {הרבה לפני החסות של קלאב הוטל לוטרקי יוון}.אז זהו,אם תגלה לי איך מביאים את הסמיילי להודעות אני אגלה לך איזה טקסט של שיר מזרחי ידוע מתלבש בדיוק על המוסיקה של "IN THE COURT OF THE CRIMSON KING"

giloni

New member
טוב, רק לאוהבי תותים אני מוכן לגלות

סוגריים ימניים ( אח"כ מקף (מימין לסוגריים) - אח"כ נקודה פסיק (הכפתור השמאלי ביותר בשורת המספרים) ; ותראה מה יצא לך. חוץ מזה, הגיע הזמן שנשוחח קצת, לא? אם איבדת את הטלפון, שלח מייל או מסר בפורום. יקי

giloni

New member
עוד הסבר

כדי לשלוח מסר, לחץ על השם giloni שליד ההודעה שלי יקי

giloni

New member
ועוד משהו משגע בשבילך, אירי

אני לא יודע אם ביקרת כבר באתר הבית של ה Strawbs. אני מבקר שם כמעט כל יום!! האתר מתחדש כמעט כל יום עם חומרים מרתקים!!! הנה הכתובת באותו אתר, למקרה ולא תגיע בכוחות עצמך, יש דף מיוחד שמפעיל האתר (אדם מאוד חביב ותות מטורף הרבה יותר מאיתנו, בשם דיק גרינר, איתו גם התכתבתי לא מעט) הכניס לכבוד חג המולד. ביצועי Top of the pops משנות השבעים לשלושה שירים של הסטרובס. אתה יכול להוריד אותם ולשמוע ולצחוק כמו שאני צחתי (בעיקר מהביצוע המדהים ל Shine on silver sun). [URL='http://www.woodsongs.com/showlist.asp']הנה הקישור הישיר לדף המצחיק[/URL] ועוד משהו, אם עדיין לא עלית על זה (למרות שהמלצתי בעבר אבל אולי לא קראת): בחודש מאי, הופיעו קאזינס, ווילובי ולאמברט - The Acoustic Strawbs בתחתנת רדיו אמריקאית שמשדרת מדי שבוע מוסיקת פולק אמריקאית. מדי פעם מתארחים אצלם גם אמנים מעבר לים, מהמולדת הישנה. חלק מהתכניות מצולמות לשידור חופשי באינטרנט! הנה הקישור, גלגל את הדף למטה למספר 258 בצד ימין יש איקון של וידיאו. לחץ לחצן ימני וסמן "שמור יעד בשם" או Save target as. זה קובץ של כ 150 מגה, כך שזה ירד לאט. לאט אבל שווה כל שנייה!!. באותה הזדמנות, גלגל למספר 262 ותוריד הופעה של Fairport Convention שגם הם התארחו שם!!! בכל מקרה תצטרך להזדיין בסבלנות כשהמנחה והפרסומאים מקשקשים במהל ולפני ההופעה, אבל ההמתנה שווה!!! שתי הלהקות - זקנתם מעוררת את נעוריהם!!! מקווה שתגיע לכל הדברים. דווח אח"כ! יקי

האירי

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif מגניייייב,לא אמרת לי

שקטלוג שלם של פרצופים מופיע משמאל לנושא ורק צריך להביא לשם את העכבר.עולם האינטרנט המופלא הזה,רק אל תגיד לי שכדי לכבות את המחשב לא חייבים לנתק אותו מהחשמל.בעניין התותים,המחשב שלי יגמור להוריד הרבה אחרי שתגמר העונה,עד היום אני גאה להיות זה שלא הוריד כלום מימיו.על כל פנים תודה על הדאגה ואני אשמח לצור שוב קשר.הגליל המערבי תמיד היה יעד מועדף ואני בטוח שגם אזכה לראות ביום מן הימים את הדמות שמאחורי התות .

giloni

New member
אירי יקירי

כמו שהצלחת להדליק את המחשב, תנסה לעבור הלאה לתקופת הקרח התיכונה, ולהשתמש בדברים החיוביים שאפשר להפיק מהעולם הזה. מבחינתך, לא צריך להפוך לפריק כדי להוריד את ההופעה (וההורדה היא חוקית לגמרי, אם זה מה שמטריד אותך). מכיוון שאינני מעוניין להיות היחיד שחווה את החוויה המאלפת הזו, ומכיוון שמכל האנשים שאני מכיר, אתה בין הבודדים שהייתי רוצה לחלוק איתם את החוויה הזו - אנא עשה מאמץ. אני מוכן לתת לך הנחייה טלפונית סימולטנית, אם צריך!!! לראות ולשמוע את קאזינס, לאמברט ווילובי מבצעים עם שלוש גיטרות סימפוניה מלאה צבעים וצלילים זו חוויה לא הרבה אנשים מסוגלים להתרגש ממנה, ואתה בין המעטים שכן. אז אנא - קצת מאמץ!!! יקי

האירי

New member
../images/Emo24.gif חן חן על הושטת היד

ביום ראשון מחברים אותנו לכבלים ולאינטרנט מהיר ואשמח להעזר בך{לא בטוח כמה מהיר הוא יהיה}.שנית,ציינת את תקופת הקרח התיכונה וכאילו ניחשת איך אני נראה.והבטחתי לספר לך על גילוי סנסציוני בזמזמי בחנות את ה"פרח בגני".פתאום אני שם לב שאני שר אותו עם המנגינה של "חצרו של מלך הארגמן"אחד לאחד בלי למשוך או לקצץ מילים.מתיישב בול.אביהו מדינה בעצם פרוגר{אתה בטוח עכשיו שמשעמם לי בחיים}טוב,אז לפני ששנינו נעלמים בתהום העמוד שיהיה לך כל טוב ואל תשכח לקנות רק תותים {במקום עוד מכונות של מלחמה}

giloni

New member
אביהו מדינה וליריקה בפרוג

ונדמה לי שבשורות הפורום הזה התפתח בימים האחרונים דיון על ליריקה בפרוג. אני לא בטוח שלמלים שכתב ג'ון אנדרסון ל Tales from topographic oceans יש יותר משמעות מהמלים של מדינה (או שמישהו אחר כתב אותם - מתנצל על בורותי במעמקי הפואטיקה המזרח-ים-תיכונית). בינתיים קח מתנה מיוחדת ממני (בקובץ התמונה המצורף) יקי

למעלה