Jillian McCabe Accused of Throwing Autistic Son Off O Bridge

עזרה בטיפול, מישהו נוסף, לא אחר...

למה שחור או לבן? למה הכל או לא כלום? זה מה שהביא לטראגדיה: עד שלא קורה אסון - כלום!

כתבתי קודם תגובה והיא לא נקלטה. אני לא יודעת

מה היה המצב המדויק שלה. יכול להיות שעזרה חלקית הייתה מספיקה, או שאפשר היה להתחיל ממנה ולראות. ממה שכתוב היא והמשפחה שלה היו מעוניינים האשפוז ארוך טווח עבורה, אבל לא הסכימו לקבל אותה. זה נשמע כמו מצב שבו כולם, כולל האם, מעוניינים בהפרדה הזאת, אבל לא מצליחים לממש אותה.

asa112

New member
אני לא קראתי את הכתבה המקורית

אני מניחה, שאמא כתבה את הדברים בפייסבוק או מקום דומה, היא לא אמרה אותם בפגישה עם עובדת סוציאלית.
אני מניחה, שאם עובדת סוציאלית היתה חושדת, שזה הולך לקרות, היא היתה דואגת לקחת ילד.
לא ידעו ולא חשדו. דברים כאלו קורים.
אולי לא צריך כל פעם כשקורה משהו כזה לחפש אשמים, כי זה לא עוזר לכלום, לדעתי.

היא נכנסה ויצאה מאשפוז

אני מניחה שגם שם היא אמרה כל מיני דברים, ובכל מקרה בזמנים האלה היא לא הייתה עם הילד. אולי כדאי שכן תקראי את הכתבה. זה לא היה מקרה שבו ביום בהיר אחד היא קמה ועשתה משהו ולאף אחד לא היה מושג שיש בעייה.

asa112

New member
אני לא צריכה לקרוא כי זה לא משנה לי

מפריע שאחרי כל מקרה כזה מתחיל צייד אחרי אשמים ו"לימוד לקח". ושום דבר טוב לא יוצא מזה אף פעם.
מנסים לקרחת ילדים בכל מקרה שעושה רושם חשוד, וזה לא עוזר בכלום, מקרה הבא מגיע בכל זואת.
בארץ רצח ילדים קורה כל מספר חודשים, ורוב המקרים מוכרים ברווחה.מה לעשות ? אולי לא תמיד אפשר לחזות
את הסכנה מראש.

בסדר, אישה היתה באישפוז. אולי היא לא אמרה שם דברים כאלו, מה את יודעת ? מה עכשיו, לקחת ילדים מכל ההורים, שהיו באישפוז ?
זה לא חוקי, אני מניחה.

אני בטוחה, שאם צוות בית חולים היה רואה סכנה, היו לוקחים את הילד, אבל הם לא ראו, כי כנראה לא תמיד יש אפשרות לזהות ולחזות אותה.
אולי כבר צריך לקבל את זה וזהו ?

במקרה הזה זה כנראה קשור

למערכת הרפואית בארה"ב, שלא אפשרה לה לקבל את הטיפול שהיא הייתה זקוקה לו. לפי הכתבה וכתבות אחרות, היא רצתה להתאשפז ולא אפשרו לה, ניסתה להתאבד כמה פעמים, ויום לפני הרצח אמרה למטפל שלה שהיא שומעת קולות, והוא שלח אותה לחזור לפסיכחאטר להחליף את התרופות. יש מקרים שבהם הכתובת לא על הקיר. נראה שזה לא אחד מהם, ופה היה די ברור שאי אפשר לתת למצב להימשך כמו שהוא, אבל מה שצריך היה להיעשות לא נעשה.זה לא מקרה רגיל. ממש לא.

asa112

New member
אנחנו לא יודעים מה היה שם באמת

כי לא ידוע, מה לא כתוב בכתבה. אם באמת לא איפשרו לה לקבל טיפול, אז כנראה זה לא בסדר.
עדיין , מה זה עוזר עכשיו ? המקרים כאלו היו ויהיה, לא משנה עד כמה רווחה תחמיר עם הוצאת ילדים מהבית.
אני מניחה, שגם אי-אפשר להוציא ילד בכל מקרה כזה, שום תקציב לא יספיק.
אני מניחה גם שלפסיכיאטרים אין כלים אמינים מספיק להעריך עד כמה חולה מסוכן לסביבה ולעצמו,
לכן אנחנו עד נשמע לא פעם אחד על מקרים כאלו. ולא יעזור כל פעם לצעוק "רשלנות!".

לא כל פעם. רק במקרים שזה נכון.

את מתייחסת לעניין כאילו זה שחור ולבן. או שמוציאים את כל הילדים או אף אחד. זה מקרה שבו כן היה צריך להפריד בין האם והילד - וגם היא כנראה הייתה מודעת לכך, אבל כנראה משיקולים תקציב לא אפשרו לה להישאר בבית החולים. יש מקרים שבהם צריך להוציא את הילד מהבית - לצד מקרים רבים שלא. לא בכל מקרה הכתובת היא על הקיר, כאמור. אבל כשהיא כן, מה הבעייה בדיון בנושא? זה לא אומר שעכשיו הרווחה תבוא ותוציא לכולם את הילדים מהבית.

asa112

New member
אני מניחה שאין לפסיכיאטרים כלים אמינים

כדי לדעת האם מקרה נכון או לא. לכן דברים כאלו קורים.
ולא בגגל הרשלנות, לדעתי.

arana1

New member
חושב שזה לא משנה

כי במקום להפיל על פסיכולוגים ופסיכיאטרים חובות שברור שהם לא מסוגלים לעמוד בהן פשוט צריך לעזור לאנשים כאלה וזהו

לא צריך תאר שלישי במדעי החרטא בשביל להבין שאמא יחידנית המטופלת באוטיסט שאביו חולה במחלה קשה נתונה במצב בלתי נסבל

asa112

New member
עד כמה שאני יודעת תמיד יש חקירה מקצועית אחרי כל מקרה כזה

אם באמת היה שם משהו, מישהו יכול לאבד רשיון אפילו.

לדעתי עדיף לסמוך על מקצוענים בעיניין הזה ולא לצאת לצייד בדיונים ציבוריים.

אבל באופן כללי, עד כמה שידוע לי , בפסיכאטריה לא הכל שחור-לבן, ולא תמיד הם יודעים להעריך מצב של חולה נכון. אין להם בדיקות מעבדה, הכל רק על בסיס של תצפית, ויש מקום לטעויות. לכן מקרים כאלו קורים. גם באישפוז אנשים שמים קץ על חייהם, ולא תמיד רק בגלל רשלנות של הצוות.

אז, לדעתי, סיכוי, שצייד ציבורי אחרי אשמים יעזור למישהו , כשמדובר במקרים כמו זה - הסיכוי ממש קטן, לדעתי.

אני לא יודעת לצערי טוב אנגלית, אבל

ממה שהבנתי זה ממש עצוב.

תוכל לתרגם לפחות תקציר?

arana1

New member
אמא זרקה את בנה האוטיסט מהגשר, הרגה אותו

דווקא הייתה מוכרת כאם סופר סבלנית, ומאוד מסורה, פירסמה בלוגים של החיים עם אוטיזם והייתה מאוד פעילה ומודעת ורגישה לעניין
לא ממש קיבלה את העזרה שהיא צריכה
בעלה
אביו של הילד חלה בטרשת נפוצה ומהיותו מפרנס יחיד הפך גם הוא לנזקק
הם נפרדו
ואז חזרו
והיו להם גם תקופות טובות
וזהו
גופתו של הילד נמצאה והיא תואשם ברצח

בתגובות אנשים כועסים על מי שמזדהה איתה
אני דווקא ממש לא כועס דווקא עליה

ההורים נפרדו בגלל המחלה?

לא הבנתי אם הם נפרדו בגלל המחלה או שזה קרה בכלל לפני שהאב חלה ולא היה קשור?

ולא הבנתי למה היא רצחה את הילד.

איזה עזרה היא בקשה ולא קבלה?

האם הקושי היה כלכלי? נפשי? האם היה קשה לה להתמודד עם המחלה או עם האוטיזם? האם האב חלה לאחרונה?

את הדברים האלה לא הבנתי ואשמח אם תסביר לי.
תודה.

dina199

New member
להיפך. הם חזרו עוד לפני המחלה

וכנראה לא היו פרודים הרבה זמן.
הבקשה העיקרית הייתה לעזרה נפשית.

למעלה