Jillian McCabe Accused of Throwing Autistic Son Off O Bridge

dina199

New member
לא רק טרגדיה, אלא עכשיו היא תואשם

בתור רוצחת. כי בימינו טענת 'אי שפיות זמנית' לא נחשבת.
לא הבנתי מה המחלה של הבעל. אבל נראה שעכשיו אחרי שהוא נשאר לבד אין לו סיכוי.

arana1

New member
טרשת נפוצה

איכשהו זה "מסתדר" עם מה שנכתב כאן לא פעם על תפוצה גדולה מהממוצע של מחלות אוטואימיניות במשפחות עם אוטיזם

משער שבארצות הברית יש מערך תמיכה לחולים במחלה הזאת
אבל נראה שהאם לא זכתה להרבה תמיכה וכנראה מהרגע שבעלה חלה היא התמוטטה
דווקא מהכתבה עולה שהילד היה מהסוג שמתנהג יפה אבל לך תדע

dina199

New member
תודה על ההסבר.

דברים מהסוג 'לא רואים עליו' ממש מייאשים.
מתברר שלא הייתה להם תמיכה , כי הם ממש התחננו לעזרה.
וכפי שאמרתי , אין לו סיכוי עכשיו

dd19

New member
הילד נרצח. האמא תהיה בכלא

והאבא שחולה בטרשת נפוצה נשאר לבד. המחלה הזאת הייתה חלק מהתמוטטות של האמא
אבל זה הרי לא יעניין את מערכת המשפט או כל גורם ממסדי אחר. בשורה תחתונה יש שם ילד מת ואמא רוצחת.
לכן בסופו של דבר לאיש החולה הזה אין סיכוי.

arana1

New member
חולה טרשת יכול להסתדר גם לבד

כל אחד מהם חווה את המחלה בצורה שונה
יש שהופכים למשותקים אבל הרוב פשוט סובלים מהתקפים קשים ויש תרופות שמשתפרות עם הזמן ( נדמה לי שמזה טבע עשתה את רוב הונה)
בוודאי יש לו איזה מעגל תמיכה של חולים כמותו או משהו ממשלתי או חברתי או רפואי שיתמוך בו

מכיר חולי טרשת שחיים כמו גדולים כבר עשרות שנים

dina199

New member
גם אמהות לילדים אוטיסטים

יכולות להסתדר לבד , למעשה כמעט 100 אחוז מהן מסתדרות באופן מוחלט.
ועדיין יש מצב של האמא הזאת שהרגה את הילד שלה. ועצם היות בן הזוג שלה חולה במחלה קשה לא עזרה במיוחדלבמצב.
נכון שיש חולים שמקבלים עזרה, אבל כנראה לא במקרה שלהם. ולא נראה לי שבארה"ב אפשר לקבל עזרה משלתית או רפואית. עובדה שהם לא קיבלו למרות שביקשו.
אז אם האדם הזה לא קיבל עזרה כשהמשפחה עדיין הייתה שלמה, למה שיקבל אותה כשהבן שלו מת ואישתו בבית סוהר?. ואם כבר יקבל, מה זה שווה כשהבן מת והאשה בבית סוהר?

יש לי שאלה - בהינתן שהיא נכנסה ויצאה מאשפוז

וכתבה דברים שרמזו על רצון למות ואולי לקחת עוד מישהו איתה (תלמה ולואיז היו שתיים) - זה לא מקרה שבו כדאי היה לקחת ממנה את הילד ולהעביר אותו לטיפול של מישהו אחר (אולי בן משפחה)? אני לא מדברת רק בדיעבד, עכשיו שיודעים שזה הסתיים ברצח. האם שווה לקחת את הסיכון, כשברור שהאם לא יציבה מבחינה נפשית, ולא להוציא אותו מרשותה? כואב לי הלב על הילד הזה.

schlomitsmile

Member
מנהל
לדעתי, במקום להרחיק לכת עד כדי כך
ולהעניש בכך גם את הילד- להפרידו מהוריו,
עדיף היה לתת לה את מלוא התמיכה,
תמיכה מכל סוג שהיא הזדקקה לה,
ובכך למנוע את האסון הכבד .

אני לא יודעת איך הילד היה מטופל

אבל אולי הטיפול של מישהו אחר בילד ובבעל הוא העזרה הכי גדולה שאפשר היה לתת לה. אני לא יודעת מתי היא התחילה להישבר מבחינה נפשית, אבל העומס הגדול של הטיפול בשניהם היה בבירור יותר מדי עבורה, ולא נראה ששום טיפול בה בלבד היה מצליח למנוע את הקריסה. מה שצריך היה לעשות הוא לקחת ממנה לפחות חלק מהטיפול בהם, בנוסף לכל טיפול שנותנים לה. לפחות זה מה שאני מבינה ממה שקראתי בקישור על הקריאות שלה לעזרה והכריעה תחת המעמסה.

dina199

New member
היא הגיעה לנקודת שבירה.

אבל כמו כל אמא שהרגה את הילד שלה היא תשב בבית סוהר ותקרא 'רוצחת'. והרוב המוחלט של האנשים יצקצקו בלשון ויתפלאו 'איך אמא יכולה ?' או יקראו לה 'אמא מפלצת'.
הרי יש גם מספיק כאלה בנווה תרצה ואלה היו הכותרות בעיתונים. אף אחד לא כתב 'הרגו את הילדים' אלא תמיד 'רצחו את הילדים'.

schlomitsmile

Member
מנהל
כיון שבנה היה אוטיסט, נראה לי שדוקא יהיו רבים שיבינו אותה

גם בעיניי היא אינה מפלצת.
זה מצב מורכב: שום דבר לא מצדיק רצח.
יחד עם זה, ברור שהיא לא רוצחת מטבעה אלא הגיעה למעשה המחריד הזה בגלל שנשברה,
ואת השבירה שלה מערכת תמיכה ראויה, היתה יכולה למנוע.
&nbsp
זה נכון ברוב המקרים המזעזעים האלה,
אלא ש"משום מה" רק כשקורבן הרצח הוא אוטיסט/מפגר הציבור הרחב מגלה הבנה להורה שרצח...

dina199

New member
לי נראה שבמקרה הזה

תהיה פחות הבנה , דווקא בגלל שמדובר במישהו יותר חלש מילד רגיל.
הרי כבר כאן בשרשור נאמר כי היא עשתה כי זה היה מעשה קל לביצוע.

היא באמת רצחה אותו.

שום דבר לא מצדיק את מה שהיא עשתה. כן היה צריך להשתדל למנוע את זה - אבל זה שאפשר היה למנוע את זה לא אומר שזה בסדר, באיזשהו מובן, שהיא רצחה אותו. אם מקומה בבית חולים פסיכיאטרי לכל החיים או בכלא, השופטים יחליטו. אבל היא זרקה את הילד מהגשר. היא רצחה אותו, ובצורה די איומה.

dina199

New member
רצח זה בכוונה תחילה.

במערכת משפט יש הבדל בין רצח, הריגה או המתה ועונשים שונים בהתאם.
לכן אם בית המשפט יקבע שזה היה בכוונה תחילה זה יהיה רצח, אם זה היה בסערת רגשות רגעית - זו הריגה. ז"א אנחנו מתוך המידע בכתבה לא יכולים לדעת אם זה רצח או הריגה. מה שכן ידוע שבימינו טענת חוסר שפיות זמנית לא תופסת. לכן גם אם זו הריגה וגם אם זה רצח - רוב הסיכוים שהיא תהיה בכלא ולא באישפוז פסיכיאטרי.
אני אישית אחרי כל המצב הזה מרחמת על האבא החולה. כי בית סוהר אחראי לאסירים שלו ז"א האמא שהיא עשתה מעשה אסור והיא פושעת תזכה לטיפול כל שהוא. ולא נראה שמישהו חייב או מעוניין לטפל בו.

למעלה