JGeneWiki

ענתר

New member
JGeneWiki

ראיתי שיש שם יותר משלושים נרשמים, ואם הצלחתי לזהות שמות כולם או רובם לפחות מהפורום. שלוש שאלות מרכזיות: 1) עד עתה שחיפשתי משהו ששמתי באתר דרך גוגל לא מצאתי אותו, יש סיבה? האם יפתר? 2) כיצד מתכוונים לפרסם את האתר? 3) מעטים מאוד יצקו תוכן לדף המשתמש שלהם. ואני תמה מדוע? האם חוסר זמן? אי רצו להחסף? או קושי בהבנת ההסברים? או כל סיבה שלא הצלחתי לחשוב עליה אשמח להבהרות

yaelag

New member
אני למשל , נורא התלהבתי

אבל כשרציתי להכניס פרטים , לא מצאתי איך (?!!!) ומרוב שיטוטים לא הספקתי ועזתי את זה לפעם אחרת. ומאז...טרם הספיקותי. אז איך/איפה מכניסים אנשים?

חוה3

Member
ענתר פתחה לך את דף המשתמש

את יכולה להכנס אליו ולראות אותו דרך רשימת השינויים באתר שנמצאת בתפריט בצד ימין תחת הכותרת בקיצור.

doda101

New member
לא מצאתי את טבלת החוקרים

כי גם אני רציתי להירשם, ולא מצאתי איפה ואיך?

חוה3

Member
הרשמה לאתר JGeneWiki

דרך הדף הראשי ב-JGeneWiki , בצד שמאל למעלה: כניסה/הרשמה לחשבון. לרשימת כל המשתמשים אפשר להגיע דרך התפריט בצד ימין למטה תחת הכותרת: דפים מיוחדים. כשיפתח הדף הכולל את כל הדפים המיוחדים תוכל לראות באחד מהם את רשימת המשתמשים. ( לא נרשמים דרך דף זה לאתר אלא כפי שהסברתי בשורה הראשונה).

חוה3

Member
תוספת . הגעה לרשימה

דרך התפריט בדף הראשי בצד ימין תחת הכותרת תיבת כלים.

yehudad

New member
שאלתה של ענת במקומה, אולם

בכדי ליצור הפרדה בין דיוני הפורום וענייני המיזם החדש שלנו הרי שהמקום לכל מה שקשור ל-JGeneWiki ואיך לעבוד איתו הוא השטעטל ב-JGeneWiki. אין זה אומר שדיונים כאלה ואחרים הקשורים גם לפורום לא יעלו כאן. לכן השאלות שענת העלתה ראויות לדיון וגם אני אשמח לתגובות.

ענתר

New member
קשה לדון על סיבות אי כניסה

למיזם במיזם שלא ניכנסים עליו מבד התשובות כאן קיבלתי גם תשובות בפרטי המראות קשיים

חוה3

Member
כפי שכתבו לך יכלו באותה מידה

לכתוב אלי מסר בפרטי והייתי שמחה לעזור. לכל מי שמעוניין בעזרה יכול לפנות אלי במסר בפרטי ככל שיידרש. אשתדל לעזור ככל יכולתי.

ענתר

New member
את צודקת

אני ניצלתי אותך מעל ומעבר וקיבלתי עזרה מעולה לא לכולם נעים להודות על קשיים, גם בפרטי קל להבין שמי שמתקשר אתי באימלים פרטים קל יותר להודות בשיחה פרטית איתי שקשה לו.

חוה3

Member
אני לא חושבת שאני אוכלת אנשים../images/Emo6.gif

איני שונה מאף אחד מאלו ש"מתקשים". אני בדיוק כמוכם, רק שאני מכירה את התוכנה כחמישה חודשים יותר. זה הכל

ענתר

New member
מקווה ששכנעת אותם שאת טורפת

ושעכשיו יפגיזו אותך ואת שאר המנהלים והביוקרטים בשאלות ושהאתר יצמח ויגדל הרבה שורשים ועלים ופרחים

למעלה