JFK jr

טיפ_טיפ

New member
JFK jr

שאלה קצת לא קשורה.... ראיתי היום את התוכניות על משפחת קנדי המפורסמת במהלך התוכנית צויין שביתו של JFK ואחותו של JFK jr נשואה לבחור בשם שלוסברג ואני שואלת את עצמי (כמו יהודיה טובה) - יהודי או לא יהודי?

mahaian

New member
Hinda Shlosberg from Riga

My aunt was Hind Shlosberg (nee Voikhansky) from Riga - Latvia who died in the holocoust

Ohle74

New member
אם כך יתכן שקנדי, פרס ורבין....

כולם קרובי משפחה

bilen

New member
אכן יהודי והשם עלה כבר כאן בפורום

באיזשהו הקשר וכבר אז נכתב שזה גם שמה של לאה רבין כמו ששכתבה כאן לאה. אם רלבנטי למישהו - שווה לחפש את הקישור לשרשור הקודם בנושא. קרולין קנדי כותבת את שמה: schlossberg

bilen

New member
והפרט המעניין... הוא קשור לפורום!:-

שלוסברג הוא זה שעיצב את האתר של אליס איילנד שכולנו מרבים להשתמש בשירותיו הטובים. כל ארבעת הסבים שלו הגיעו לארה"ב מרוסיה, poltava

bilen

New member
במפה זה אכן במזרח אוקראינה, אך

לפי שלוסברג, רשום מרוסיה, כי זה הרישום שקיים באליס איילנד.

נמיוט

New member
רוסיה הצארית וחיפוש שורשים פולטבה

עולם קטן ומרגש אתמול עברתי ב פולטבה . אין סתירה בין הנתונים פולטבה אכן באוקראינה אך ברור שמי שהיגר מרוסיה הצארית רשם בטופס ההגירה בארה"ב רוסיה . נתקלתי כבר בנסיונות לעזור למחפשי שורשים באנשים שידעו לנקוב בארצות שונות לגבי מוצא משפחתם וכל התשובות נכונות : אוסטרו-הונגריה , גליציה , רומניה , רוסיה , אוקראינה שלא לדבר על דור נכדים שלא שמע על הקיר"ה והאימפריה שלו ושידרג את מוצאו לאוסטריה . מכאן אמור האם מחפשים את מיקומה של פולטבה היום או את הקשרה ההיסטורי .

raananh

New member
לי יש שלוסברג-ים

לי יש שלוסברג-ים במישפחה... בת-דודה שהיתחתנה עם אחד שלוסברג... במקורה המישפחה מרוסיה, עברו לדרום אפריקה ומשם לאוסטרליה וכעת בארה"ב. השכנה שלי היא גם כן שלוסברג. בשני המיקרים, לא מצאנו קשר לשלוסברג שהתחתן עם קנדי (אבל גם לא טרחו לחקור מאוד ברצינות). רענן

למעלה