Jethro Tull live!

the band member

New member
Jethro Tull live!

בחיים שלי לא שמעתי להקה שיש לה כל כך הרבה אנרגיות בהופעות כמו JT!!! הם פשוט ג-א-ו-נ-י-ם בהופעות. בחיי, כל כך כיף לשמוע אותם בהופעות!!!!! אנדרסון הוא פשוט ג-א-ו-ן!!!!!!יש לו הומור בריטי שנון ואנרגיות אדירות, ומלבד זאת הרבה תאטרליות!!!!!! אבי היה בהופעה בארה"ב ב-1975, והוא סיפר לי שאנדרסון התחפש לדמות מימי הביניים ונלחם דו-קרב עם באר הגיטריסט (החליל שימש כחרב)! LOL..........
A LITTLE LIGHT MUSIC, אלבום הופעות ברחבי אירופה (גם בישראל). אלבום חובה!!!!!!ענק!!!!!! מדהים!!!!!!! אלבום אקוסטי ברובו עם הרבה להיטים....... יש אפילן שירים שאהבתי יותר מהמקור, למשל BOUREE! ממש מומלץ

AoK JT

New member
נכון!!!!

זה אלבום ממש ממש מצוין ואני מה זההההה אהבתי את לוקומוטיב ברט´ משם יא אללה זה פשוט ענק אין, הם גאונים.

עמיתי המכובדים

אנו מנסים לשמור כאן בפורום על רמה מסוימת של כתיבה,הן מבחינת המלל והן מבחינת התוכן,אז אנא מכם נסו שלא לגלוש לשיחה ברמה של תלמידות תיכון.. ובבקשה אל תיעלבו,לא היה בכוונתי לפגוע בכם.

AoK JT

New member
אין לך

מה לדאוג אני לא אעלב ממישהו שלא מכיר אותי ולא אכפת לי ממה שהוא אומר במיוחד באינטרנט....

robert fripp

New member
שמע כשזה מפריע גם למישהו שרק עולה

לכיתה י אולי אתם צריכים להבין מזה משהו : זה בעצם שייחות שהם דיי... תת רמה נגיד את זה ככה.

התכוונתי בעיקר

לכך שגם אם אתה מאוד רוצה להדגיש עובדה,או נתון מסוים,אתה לא חייב לעשות זאת באמצעות אינספור סימני קריאה,או מקפים בין אות אות,יש גם דרכים אחרות..

מה יש לך נגד תלמידות תיכון?

מה רע בלהגיד "תלמידי תיכון", באופן כללי? זה יותר מעליב כשזה בנקבה?

צר- לי

נו באמת,אל תתחילו להיעלב,מדובר בקלישאה על הפטפטת התיכונית,הנפוצה בקרב בנות בעיקר(הבנים בגיל הזה לרוב מופנמים,דיפלומטי מספיק?)

the band member

New member
עכשיו הבנתי!

התכוונת לה-ר-ב-ה ולג-א-ו-נ-י-ם וכ´ד. OK, אולי יש משהו בדבריך, הרולד. זה פשוט ע-ו-ז-ר לי להביע התלהבות מסויימת (כמובן שאינני מדבר כך!) שאי אפשר להביע אותה בכתיבה ואולי זה עניין של הרגל... אם זה באמת מוריד מרמת הכתיבה, אפסיק זאת. נ.ב זה נשמע קצת מתנשא הרולד....

pinky_unna

New member
יאפ!

אין ספק שהם יודעים לתת יופי של הופעות! אם זה מעניין אותך הם הוציאו לאחרונה אלבום חדש של הופעה חייה בשם Living With The Past אני מאוד אהבתי! אה והם גם הוציאו די וי די חדש... מומלץ! אלעד

למעלה