Jethro Tull

zambush

New member
Jethro Tull ../images/Emo73.gif

קראתי את הדיון המעניין שנערך בפורום לפני זמן מה, ובעקבותיו עלתה בראשי השאלה: מהי היצירה הכי טובה של Jethro Tull לדעתכם? בהנחה שכל שיר עומד בפני עצמו, הרשימה שלי היא כדילקמן: 1) Bourée 2) Locomotive Breath 3) Songs From The Wood 4) Aqualung 5) Nothing Is Easy אני יודע שאין פה את Thick As A Brick וגם לא את A Passion Play, אבל אריק, לפעמים הקטעים הקצרים טובים ואיכותיים יותר

לפעמים, כן ../images/Emo13.gif

אבל הבעיה שלי במקרה הזה היא שאני מכיר אך ורק את Thick As A Brick ואת A Passion Play (יש לי בבית גם את J-Tull Dot Com אבל אני לא מכיר אותו ממש עדיין). ובמקרה חזרתי לחרוש על שניהם בימים האחרונים, אז אני דלוק כרגע על שני אלה. ולכן, הם עדיין הבחירה שלי

Yudokolis

New member
המממ.

אצלי אומנם Thick as a Brick מחזיק במקום הראשון, אך מבין השירים הקצרים, הייתי בוחר, ללא סדר מסויים, ב: Songs From The Wood (מוזר, את שאר האלבום אני ממש לא סובל) New Day Yesterday מתוך Stand Up My God מתוך Aqualung Life's a Long Song מתוך Living in the Past Ministrel in the Gallery From a Deadbit to an Old Greaser מתוך Too Old To Rock'n'Roll מעניין, את הרביעי והשישי ברשימה בכלל לא הייתי מקשר לפרוג, לולא היה מדובר בג'תרו טאל. פשוט שירים יפייפיים וזהו.

The Dream King

New member
אני חייב לתמוך בThick As A Brick.

דווקא לא בגלל האורך, אלא בגלל האיכות.

the band member

New member
שיר ללא קונספט...

אם אתה מתכוון לשיר ללא קונספט...אז אני אישית מעדיף את האקוסטיים של טול: Wond'ring Aloud, Requiem,Life is a Long Song, Wond'ring Again, With you There To Help Me. אני יודע שחלקם פחות אקוסטים. בכל אופן זו רק חלק מהרשימה שלי, ובעצם לרקוויאם יש קונספט.

pasteran

New member
Too old to rock n roll

too young to die השיר שאני הכי אוהב שלהם. אבל הוא לא פרוג. בכלל יש להם הרבה שירים מצויינים שהם לא פרוג מובהק (sweet dreams, skating away ועוד) מהשירים היותר מתקדמים - songs from, velvet green, minstrel.

jt7785

New member
בכיף:

Thick As A Brick לשאלתך. השיר שאני הכי אוהב, או שהכי זימרתי
- The Whistler או Locomotive Breath

למעלה