JELLY SHOTS - רוצה להצליח!

taliros

New member
JELLY SHOTS - רוצה להצליח!

שלום לפורום הנהדר הזה תמיד עוזרים גם למי שלא מבין דבר (אני...) והשאלה: אני מכינה ג'לי אלכוהולי ותוהה מה סוד ההצלחה? מה מינון הוודקה הנכון? כמה זמן במקפיא? בברכת חג שמח ולחיים

MidNight Flame

New member
אתה צריך...

לקרוא מאחורי האריזה כמה מים צריך ולשים חצי כמות מים וחצי כמות וודקה.

MEIMIS

New member
ג'לי שוטס..

2 כוסות וודקה 3 כוסות מים 3 כוסות ג'לי.. לגבי לשים במקרר.. כל מקרר הטמפרטורה שלו שונה תנסה ותבדוק אותו כל שעתיים...

gh231

New member
עוד שיטה-

להכין ג'לי רגיל, לפי ההוראות אחרי שהוא מתקשה, להמיס אותו עם 1/4 בקבוק וודקה לחבילת ג'לי ולקרר שוב (אפשר כבר בכוסיות)

taliros

New member
תודה על המתכונים...

קשה לבחור שיטה אחת, אבל אני מבטיחה לדווח על התוצאות לילה טוב

MEIMIS

New member
תעשי גם זה וגם זה...

ותגידי לנו מה יצא יותר טוב :)

screwdelulu

New member
השיטה שלי (אל תנסו!)

אני וחברים שלי פעם הכנו ג'לי שוטס ורצינו שיצא ממש חזק, מה עשינו?... לקחנו קומקום חשמלי, הכנסנו לתוכו וודקה (את *כל* הכמות שרשומה על האריזה של הג'לי), הרתחנו, והוספנו לג'לי... חוצמזה שהג'לי היה נורא נורא חזק (ומגעיל) תפסנו ראש מהאדים של הוודקה
... ואל דאגה, הקומקום שלום לו...

taliros

New member
OK, הגיע זמן דיווח

ראשית שוב תודה, אתם תמיד עוזרים לי! אז כך: לאחר איסוף עיצות והמלצות הגעתי למסקנה שה"סכנה" שעלולה להרוס את ה SHOTS היא יותר מדי וודקה: זה גם לא מריח טוב, הג'לי נשאר נוזלי ויש לזה טעם של תרופה בהתחשב בקהל המיועד, צהריים, פיקניק, נהגים ובעיקר לא שתיינים גדולים (כן אני יודעת זה לא הפורום המתאים
) החלטתי להשתמש בוודקה כאמצעי "תיבול" ושמתי 3 כפות וודקה והשלמתי ל 2 כוסות עם מים זה התאים והיה מוצלח ביותר: זה פשוט העלה את הג'לי לדרגה טעימה והטיפ שלי: הוספתי סוכריות קופצות למעלה כמובן שאם רוצים לדפוק את הראש - זו לא בדיוק השיטה אבל הסוכריות הקופצות הן שוס אמיתי שיהיה שבוע מצויין

MEIMIS

New member
שמחת בחלקך....

:) אני שמח שיצא לך כמו שצריך... :) פעם הבאה תנסי עם מעט יותר וודקה... אולי כוס וחצי(שוט) 90 מ"ל וודקה.. והשאר הג'לי עם המים... בנושא הסוכריות אני אנסה...

למעלה