Jeet Kune Do בארץ?

iconz

New member
Jeet Kune Do בארץ?

שלום! רציתי לדעת אם יש מדריכים או אנשים שלמדו Jeet Kune Do בארץ. יש לי מספר שאלות להפנות אליהם. תודה מראש

שאל שאלותיך כאן, אולי אחרים יוכלו

לענות לך? אני מנחש שגל ה"יש פה מישהו מJKD" עומד ביחס ישר למספר השידורים של "ברוס לי - דרכו של לוחם". לא שיש לי בעיה עם אנשים שמחליטים להתחיל ללמוד בגלל הטלויזיה (הי, זה כמעט קרה לי), אבל להתחיל בשאלת שאלות מראש, בלי לראות אפילו על מה מדובר? ללא ספק, ישראל

iconz

New member
אני יודע המון על הנושא

ועל ברוס לי. כבר למעלה משנה אני מחפש JKDers פה בארץ. אפילו קניתי את The Tao Of Jeet Kune Do. השתתפתי גם בלא מעט פורומים בנושא בחו"ל. מצטער, לא ידעתי שהרבה שואלים את השאלה הנ"ל.

יהירות וא"ל - לא היה פעם שרשור כזה?

לא תשאל, לא תדע מה אחרים יודעים. הגעת לכאן עם הצהרת כוונות מסויימת (מחפש מורים כדי לשאול שאלות). הצעתי לך לשאול שאלות בלי מורים, אולי מישהו יקרא, ידע, יחליט לענות. מה בחרת לענות? "אני יודע המון על הנושא" אז מה הייתה מטרת הספתח? למה שמישהו ירצה לענות כעת, גם אם תהיה לך שאלה לגיטימית? לוקח זמן רב לבנות לעצמך שם טוב. לוקח שניות להרוס לעצמך אותו. עלי, רושם חיובי לא השארת.

tamuzav

New member
אתה הפכת לשופט עליון

אז האדם כתב שהוא יודע הרבה אז מה וגם אם הוא יודע הרבה אסור לו לשאול שאלה בפורום הזה? יכול להיות שהוא לא התנסח היטב, אז מה כבר לקטול אותו בשחצנות שבאה דווקא מהכיוון שלך!?

Tonjin

New member
באמת דלית...

האדם כנראה באמת יודע הרבה, הוא "אפילו קנה ספר"... תמוז, ההודעות האלו הריחו גם לי קצת לא טוב, מכיוון שזה לא ממש ענייני ואין לי כח להתעסק בזה לא אמרתי כלום. אבל אם זה כבר הופך לנושא לדיון: ההודעה של דלית הייתה לעניין ועוד יותר מזה ההתרעה/עיצה שבשורה הלפני אחרונה... לא רק בנוגע לiconz, זה רלוונטי לכולנו.

tamuzav

New member
נו באמת

ההערה האחרונה נכונה לכל דבר בחיים ולא רלוונטית לעצם ההערה של דלית ואם הוא היה באמת מבין המון הוא לא היה טורח לציין שהוא קנה ספר. צריך לקרוא ולהבין את התממימות שלו. הסינגור שלכם אחד על השני כבר דיי נמאס האמת. ההודעה של דלית היתה מאוד לא לעניין.

iconz

New member
הממ

לא באתי להתלהב, פשוט באתי להראות שיש סיבה שאני מחפש מורים שלמדו JKD בשביל לשאול שאלות. ידע תיאורטי על JKD - יש לי. התשובה שננתי לך הייתה בשביל להראות לך שאני לא "עוד אחד שראה סרט על ברוס לי ורץ ללמוד את זה". אוקיי?

Tonjin

New member
אבל, אבל...

אם הכל בא על מקומו בשלום... אז על מה/מי תמוזאב יתפרץ עכשיו...??

iconz

New member
פשוט

delete (נדמה לי) חשב שהגבתי ככה כתגובה לזה שהוא אמר שאני יכול לשאול אנשים בפורום. חס וחלילה אני לא מזלזל פה באף אחד, להיפך. התגובה שלי באה להבהיר את זה שאני לא "סתם עוד אחד שראה את ברוס לי בסרט ו..." אני רואה שאנשים מניחים או אפילו מחפשים בכוח את הדברים השליליים... נו טוב

למעלה