JEEPLESS

JEEPLESS

לצערי הרב עקב בעיות כלכליות קשות (תנסו אתם לתחזק ג'יפ 87 שהכל קורס אצלו בבת אחת עם משכורת נמוכה יותר ממשכורת מינימום) - אני לא יכול לרדת לשטח. אומנם אני לא JEEPLESS במובן הרגיל של המילה, עדיין יש לי 3 רכבי שטח (תקנאו!), אבל אין לי אפשרות לרדת לשטח וזה משגע אותי. איך מתמודדים עם הסבל הנפשי של דבר כזה???

jeepless

New member
פתרונות למצוקתך

בתור אחת שמכירה את הנושא מקרוב.. ועכשיו עוד יותר מקרוב עקב מכירת הסמוראי האגדי שלי.. הפתרון הכי פשוט לצרה... הוא חברים טובים.. וכמה שיותר כאלו.. להצטרף אליהם.. לטיול.. בתור נווט/נהג משנה... ולנשום את האבק... ולהשביע את הדיגדוג של השטח... עד... שיתוקן הרכב שלך.. בכל מקרה.. בהצלחה.

הרכב מתוקן

פשוט אין כסף לרדת לשטח. בכל אופן, להצטרף לטיול ג'יפים בתור נוסע, אחרי שהתרגלתי להיות נהג, זה כמו להתחיל לראות סרטי פורנו, אחרי שאני רגיל לעשות סקס רגיל. זה כמו לאכול במסעדת פועלים אחרי שהתרגלתי לאכול במסעדות יוקרה. זה כמו להצטרף לטיול ג'יפים בתור נוסע אחרי שהתרגלתי להיות נהג. זו אומנם חוויה שונה, אבל זה לא אותו הכיף.

מני 23

New member
אני לדוגמה..

מאז שמכרתי את הטריוס לא קניתי רכב שטח אבל אני יורד הרבה עם רכבים של חברים וגם הרבה עם רכבים שכורים. למשל אחרי פסח אני לוקח מאוויס די מקס לשלושה ימים, כמובן שזה לא זול אבל זה פיתרון זמני..

liorag

New member
מארחת ג'יפלסים...

בתור אחת שמכירה אישית את הג'יפלסית המקורית שענתה לך.... ובתור אחת שמארגנת אחת לחודש (באתר JEEPTRIP ) טיולי סינגלים, ג'יפלסים/ות מצטרפים אלינו ובד"כ אצלנו יש מי שנותן לנהוג. אפילו הייתה חתונה מזוג כזה שהכיר כך בטיולים שלנו, היא ג'יפלסית שרצתה לנהוג, הוא ג'יפלס שנתן לה לנהוג, לפני כמה חדשים התחתנו.....

HardBall

New member
יאללה כבר, קמצן!

שים 50 ש"ח דלק ובוא לטייל. רק שיחות הטלפון אליך כבר עולות לי יותר...

זאת הבעיה שלך?

טלפון אחד לנוAה ואתה מסודר, עליה

liorag

New member
נכנסתי פעם אחת לכאן

התרגלתי רק לפורום של ג'יפטריפ... תודה על הברכות.. ליאורה

קונים ג'יפ רביעי חדש שלא מתקלקל

בקלות עדיף סופה. צחוק קח בקלות בסוף הכל מסתדר. אפילו אצל יאסין הכל מסתדר הוא יקבל עכשיו 70 בתולות .זו צרה יותר גדולה מהצרה שלך. תתנחם

מני 23

New member
יאסין עורר מהומה רצינית..

בשמים... ברגע שהוא הגיע התנפלו עליו כל השאידים בצעקות " איפה מה שהבטחת לנו? "

למעלה