Jeep Daihatsu LF20

• פותח הנושא BeRo
  • פורסם בתאריך

BeRo

New member
Jeep Daihatsu LF20

חברי הפורום שלום, קשה לי לכתוב לכם על ההחלטה שעשיתי בקשר לג'יפ הזה אבל אני זקוק לעזרה ולדעות ולכן אני כותב. אולי מישהו אפילו מכיר ויודע על ג'יפ שנמצא בקיסריה, מוזנח מאוד שעומד מול חזית של בית. במשך שנה עברתי לידו מדי פעם עם חלום של קנייתו ושיפוצו. אין לי ידע רב בג'יפים ובשיפוצים, אני יודע בסך הכל לעשות טיפול 10,000 לפורד סיירה 87' שלי אבל יש לי חזון (שאולי קשה לממשו) והרבה טיפשות, כי לאחר שנה של ציפיה והסתכלות נכנסתי לדבר עם הבעלים על הג'יפ ויום לאחר מכן חתמתי על זיכרון דברים (כרגע אני לא אפרט את הפרטים) שאומר שתמורת 9,000 ש"ח האוטו יעבור לבעלותי. הג'יפ הוא daihatsu LF20 שנת 1984 עם מנוע 1600 שעומד שנתיים מחוץ לבית של בן אדם. לא בדקתי אותו, לא התיעצתי עם מוסכניק שמבין אבל כבר סגרתי את העיסקה. הצבע היפה מאוד של הג'יפ והחלום לסוע באוטו שיתקו אותי כי הייתי מאוד קרוב, ומה זה קצת כסף בחיים...? האמת היא שהחלום לסוע בג'יפ ששפצתי ולהנות ממנו כרגע קצת רחוקים כי אין לי את הכסף והידע הדרוש אבל התחלתי לקבל מושג על כמה זה יהיה וגיליתי שזה לא כל נורא כמו שזה נשמע. אני זקוק לעוד מידע ואולי תמיכה בקשר לעניין, ואם מישהו יציע לבוא לראות את האוטו אהיה מאושר. אני בן 24, גר עם ההורים - כרגע עצמאי בתחום המחשבים. הבנתי ממישהו שלהחזיר לכביש מכונית שלא נסעה שנתיים, מבחינה חוקית זה לא פשוט. יש לי כמה שאלות שאולי תוכלו לענות לי עליהן ובכך להבהיר לי את העניין, עד שאגש ביום ראשון למשרד התחבורה או הרישוי (אני לא יודע איפה אפשר לברר) אבל בינתיים יעזור לי מאוד לשמוע את מה שיש לכם להגיד על העניין. מקווה שלא יהיה נוראי חשמוע את דעותיכם ותודה על העזרה, ירון.

BeRo

New member
מה שכן

אני אני צריך לעשות שיפוץ למנוע או לקנות חדש. לכמה שיפוץ יכול להגיע?

במבי15

New member
הבצלחה...

אחייי זה פרוייקט!! כול בעיה תישאל ויענו לך!! וברגע שהרכב תקין לא צריכה להיות בעיה להעביר אותו טסט אבל איך תגיעה למכון הרישוי?! עופר

BeRo

New member
בוטל

לאחר בדיקת הרכב לעומק התגלה שהוא רכוב וחלוד ואין. לכן ירדתי מזה. תודה לכם, זה טוב להתוודות. להתראות.

למעלה