JEDI KNIGHT: JEDI ACADEMY

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
JEDI KNIGHT: JEDI ACADEMY

אני משחק בו כרגע, ויש לו עלילה נחמדה עד כה. הוא קשור איכשהו לJEDI KNIGHT 2? העלילה שלו "רשמית" ע"י לוקאס?

Z E R O

New member
אחלה משחק...

*זה די קשור לג'די נייט 2 כי בסופו קייל הופך להיות ג'די מאסטר ומדריך באקדמייה, וגם בג'די נייט 2, קייל מוביל את דאסאן לעמק הג'די, אז זה די מסביר למה יש כול כך הרבה ג'די אפלים בג'די אקאדמי, וגם האוייבת הראשית היא התלמידה של דאסאן, אז זה די קשור... *בקשר לעלילה רשמית של לוקאס.. אין לי מושג, אני יודע שיוצרי המשחקים לא ממש עושים משהו בלי אישורו של האל האדיר: ג'ורג לוקאס. וכל המשחק ממש נחמד.. אפילו בא לי לשחק בו עכשיו...

DDN

New member
ז"א, כדאי לי לחזור ולשחק בJK2 שלא סיימתי

לפני שאני ממשיך את ACADEMY? אני אעשה כך. . ..

The silver star

New member
הי, בילבלתם אותי לגמרי.. J.K2 הוא בעצם..

jedi outcast? המשחק הזה קשה ברמות! נתקעתי שם באיזה קטע [על האסטרואיד של דאסאן] שבו יש צורך לשמור על חשאיות. [אין אפשרות כמעט להיחשף לעיני האויבים, ואם כן יש להשתמש מיד בטריק מוח] יש שם איזשהו חדר-מעבר שנמצאים בו שישה חיילים, [ואחד נוסף מאחורי זכוכית בלתי-פציצה...] ניסיתי להשתמש במיינד טריק = עוד לפני שהספקתי לצאת מהחדר אחד מהם יצא מההשפעה והפעיל הזעקה. ניסיתי להשתמש במהירות = הם שמו לב, עברתי את החדר שלהם + חדר נוסף בערך ומישהו הפעיל את ההזעקה. אין אפשרות להשתמש במהירות+מיינד טריק מכיוון שאין מספיק "כוח" במד. איך jedi academy לעומתו? ומה אתם אומרים על המשחק הבא שאמור לצאת? למקרה שהקישור לא עבד: http://www.freak.org.il/sg_product~1201479~15~70.htm

The silver star

New member
שאלה ל-ZERO

התלמידה של דאסאן שאליה אתה מתכוון, היא זו שקייל החליט לא להרוג ב- jedi outcast?

Darth Tomer

New member
נראה לא רע

במיוחד אם מסתכלים על האפשרויות במשחק באתר הרשמי שלו (לינק למטה). בכל מקרה, יעבור הרבה זמן עד שתוכל לשחק בזה אם בכלל, כי הוא יוצא קודם לפלייסטיישן ולנינטנדו ואני לא יודע אם הוא יצא למחשב מתישהו.

למעלה