Jedi Knight 3, עכשיו זה רישמי!

funkey monkey

New member
Jedi Knight 3, עכשיו זה רישמי!

Activision הודעיה על זה שהם מפתחים את המשחק, והוא יהיה מובסס על המנוע של DOOM III! המשחק צפוי להשתחרר ב-2004, יותר מזה, אין פרטים. אז יאללה, בוא נשער על מה המשחק יהיה.

זה יוצר מצב מעניין...

בהתחלה היה את Dark Forces אז עשו את Dark Forces 2 - Jedi Knight אז עשו את Jedi Knight 2 - Outcast (שזה בעצם Dark Forces 2 2) עכשיו עושים Jedi Knight 3, אז זה יהיה Dark Forces 2 3)... גה!

General Zod

New member
פעם שיחקתי במשחק אסטרטגיה

של מלחמת הכוכבים, אני זוכר שזה היה משחק ממש קל וסיימתי אותו אפילו עם הוואקים (הם נחשבו הכי חלשים). איך קוראים למשחק הזה? ד´א Jedi Knight - Outcast (לא זוכר אם זה אחד או שתיים) הוא גם משחק קל מאוד. שיחקתי בו שנה שעברה ונראה לי שזה 2 כי לא שמעתי שהוציאו עוד אחד מאז.

funkey monkey

New member
הממ אתה צודק.

קודם כל, זוד, המשחק שאתה מדבר עליו הוא Galactic Battleground, משחק שלא אהבתי. שנית, כן אתה מדבר על 2. אלעד, כן, משהו כזה :)

General Zod

New member
מתי המשחק הבא יוצא?

ואני לא מדבר על משחקי המרוצים המשעממים שהם מוצאים אלה על משחק רציני.

odiman11

New member
אתם בטוחים בקשר לשם

כי jedi knight 3 זה jedi knight -Obi Wan לפחות ככה קראו לזה בהתחלה

yoo

New member
אה!!! זה המשחק הזה עם אובי ואן?

פיי כמה אמרו עליו..בסוף אמרו שהוא לא יצא למחשב אלא רק לפלייסטישן 2.. בעסה.. ג´דיי נייט 2 לא היה ממש קל(למעשה נתקעתי ולא שיחקתי מאז...אני חושב לחזור ולשחק) בכל מקרה, משהו שיחק במשחק החדש של סטאר וורס לפי אס 2 שנקרא באונטי האנטר? זה שמשחקים עם ג´ונגה פאט...

Obi-Wan היה אמור להיות Jedi Knight2

אבל בסוף בגלל שהוא היה רק לפלייסטיישן הפכו אותו למשחק בפני עצמו.

odiman11

New member
התבלבלתם לגמרי?!

אובי וואן זה לאקס בוקס!!! הייתי חייב להגיד את זה ולדעתי אובי וואן זה ג´די נייט 3 כי אם הוא לא היה אז היו קוראים ל outcast ג´די נייט 3 כי הוא בכלל לא מתחבר לעלילה של 2

אוקי, קצת סדר בבלגאן...

א) נכון, אובי וואן זה ל- XBOX, סליחה על הטעות. ב) בראשית היה Dark Forces. ג) אז יצא Dark Forces 2: Jedi Knight, משחק בו קייל קטארן הופך לג'די, משחק שקטעי הווידעו בו היו מצולמים. ד) אז יצאה חבילת ההרחבה, Dark Forces 2: Jedi Knight - Mysteries of the Sith, שם קייל קטארן נופל לצד האפל כשהוא מגלה את סודות הסית' בקוריבאן, והשחקן משחק את מארה ג'ייד האגדית שמנסה להחזיר אותו לאור. ה) אז התחילו לעבוד על משחק חדש שהיה אמור להיות Dark Force 3, שנקרא Obi-Wan. לבסוף Obi-Wan יצא רק ל- XBOX, ובעוד הוא נחשב עדיין כ- Dark Forces 3, הוא לא Jedi Knight 2. ו) אז יצא Jedi Knight 2- Jedi Outcast, שהוא לא Dark Forces 3, אלא רשמית אפשר להגיד שהוא Dark Forces 2 - Jedi Knight 2 - Jedi Outcast ז) המשחק הבא, אם כך, לא יהיה Dark Forces 3 או 4, אלא יהיה (מבחינה שמית רשמית) Dark Forces 2 - Jedi Knight 3 - Not Yet Titled.

idanyd

New member
אלעד, אני חייב להודות

שאני חושב שאני נמצא בשלבי הערצה מוקדמים שלך...

zViper

New member
אוקידוקי../images/Emo45.gif כמובן שמבחינת...

הסימולציות, היו עד היום כ-5משחקים בערך, שהראשון בהם אם איני טועה: ה-X-WING. הצפע.

היו גם לפניו מן הסתם, בקונסולות....

הכי טוב שלי יצא לשחק בו הוא X-Wing Alliance, אבל יצאו מאז עוד כמה שלא יצא לי לשחק בהם.

למעלה