jedi academy vs jedi outcast

בעיקרון ...

jedi academy הוא המשך לjedi outcast אבל זה לא מפריע לשחק קודם עם ג'דיי אקדמי אבל כדי שיהיה יפה אז תשחק קודם בoutcast ואחרי זה באקדמי

funkey monkey

New member
אבל הוא לא המשיך ישיר.

למעשה, הוא אפילו לא המשך עקיף. חוצמזה שקייל מורה באקדמיה, אבל זה לא משהו שאתה רואה בסוף אאוטקאסט..

juggernaut

New member
אאוטקאסט משחק הרבה יותר טוב.

עלילה מעניינת וגיימפליי יותר מהנה.. אקדמי נורא..מונוטוני ומשעמם. חוצ מכמה כוחות חדשים... בעיקרון, אקדמי יותר עדיף למולטיפלייר אבל אאוטקאסט הרבה יותר עדיף לסינגל פלייר

ציקו2003

New member
עוד שאלה

מישהו יודע אם ייצא משחק המשך בסדרה של Knights of the Old Republic?

juggernaut

New member
לא

בד"כ אין המשכים...והם דיי איכזבו בקוטור 2 אז אני בספק אם יצא 3 אבל זה בסדר...בקרוב יוצא משחק אחר לגמרי... מעיין שילוב של JK וקוטור רק אחרי כל הקרבות ואחרי הכל... ע"פ אחד הספרים

KingpinEX

New member
דבר ראשון לוקאס כבר קנו את הדומין

של KOTOR 3. פלוס יש מלא שמועות באינטרנט, אבל עדין לא היה הודעה רישמית מלוקאס עצמם. למרות שהם דיבר בטעות על צוות הפיתוח של KOTOR 3 ככה שזה רק ענין של זמן עד שזה יגיע.

funkey monkey

New member
כדי להמנע ממצבים

שהם ירצו לפתח את המשחק, ויגלו שמישהו כבר קנה אותו כדי שהם יצטרכו לשלם לו בוחטה של כסף.

bleach16

New member
איך לעזאל מתקינים את KOTOR?

הורדתי אותו (באופן חוקי!) והוא בא בארבעה דיסקים.איך מתקינים אותו?

KingpinEX

New member
שילמת עליו? איך בידיוק הורדת באופן

חוקי? ולא קשה להתקין, מכניסים תדיסק הראשון, זה מתחיל להתקין ובהתקנה הוא מבקש להחליף דיסקים, ומחליפים.

bleach16

New member
לא...

זה לא בא בדיסקים ממש,אלא קובץ שנקרא "דיסק1",וככה עד מספר 4... לא שילמתי עליו...ידיד שלי שלח לי את המשחק לתוך המחשב (אל תשאל אותי איך כי אין לי מושג...הטיפוס הזה הוא האקר מקצועי...),ואמר לי להסתדר איכשהו עם ההתקנה...(מעצבן אחד...)

KingpinEX

New member
טוב אני יסיבר לך

דבר ראשון תורידי את התוכנה הזאת http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 (הראשונה בדף) תתקיני את זה ותעשי ריסט (הוא יבקש תסכימי) אחרי זה, תפעילי את התוכנה (שו דבר לא יקרה חות מזה שיהיה סמל בשורת המשימות) תלחצי עליו ואז על Divece 0... תבחרי את הקובץ הראשון וזה יפתח אותו כדיסק וירטואלי, כלומר תוכלי לראות את זה דרך המחשב שלי ככונן דיסק, כאילו הכנסת את הדיסק. את לא תצתרכי לעשות את זה משום שיש למשחק הפעלה אוטומטית. ההתקנה של המשחק פשוטה רק תעשי הבא הבא ותתחילי, אחרי זה הוא יקש להחליף דיסק. תעשי מה שעשית עם ללחוץ על הסמל של התוכנה ותבחרי את הדיסק השני. תמשיכי ככה לפי הבקשה של ההתקנה. אני מאמין שאחרי זה לא תוכלי לשחק במשחק... מהסיבה הפשוטה שצריך קראק... הוא יהיה נמצא בדיסק הראשון אני מנחש בתיקה ששמה Crack או devince אם לא חפשי בתיקיות קובץ עם השם kotor.exe או דומה, ותעבירי אותו לתיקה שהתקנת את המשחק. איך למצוא את התיקיה בקלות את שואלת? פשוט תלחצי בימיני על הסמל של המשחק שמנמצא בשולחן העבודה או בתפריט ההתחל, תלחצי אז על "מאפיינים" או פרופרטיס אם יש לך באנגלית. אחרי זה יפתח לך חלון עם כל מיני דברים חפשי את כפתור "חפש ידע" או "find target" וזה יעביר אותך לתיקיה של המשחק. תעבירי את הקובץ EXE (קראק) ואז תוכלי לשחק במשחק. ד"א ההורדה לא חוקית, אבל זה לא כאילו מישהו פה קנה משהו מקורי...

tactical

New member
איזה משחק??

לאיזה משחק התכוונת בדיוק? (השילוב בין JK ל-KOTOR)

tactical

New member
אחי אתה יכול להביא קישור ישיר ל....

הודעה... כי אני חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בנושא...

למעלה