Jedi Academy - סצינות מסרטים.

Obi Dan Kenobi

New member
Jedi Academy - סצינות מסרטים.

לאחר כמה משחקים בג'דיי אקאדמי - ג'דיי נייט 3 - תקראו לזה איך שתרצו - גליתי כי ישנן כמה משימות, אשר באופן מפתיע, משחזרות כמעט סצינות מהסרטים. הדמות אשר אותה אתם משחקים, נקראת ג'יידן. ג'יידן מול בובה פאט- ישנה משימה, המראה כי בובה פאט אכן נשאר בחיים, לאחר הסארלאק. אוהו, אתם לא יודעים עד כמה. במשימה הזאת עליכם לאתר כמה פצצות, ובעזרתן לפוצץ כמה מקומות. אבל דרך, ניצב לו בובה. המשימה הזאת מזכירה מאוד, את הקרב של אובי-וואן מול ג'נגו פאט (AOTC). ג'יידן בטטואין - אנשי החול- במשימה הזאת, עליכם לאתר רובוט השייך לאקדמייה, ב"סאנד-קרולר" של הג'אוות. אבל כמובן, אנשי החול מפריעים למשימה. כל פעם שאתם פוגשים אותם, עליכם לשחוט אותם. משימה זו, כמובן, מזכירה את ההרג ההמוני של אנאקין, מול אנשי החול. (AOTC) ג'יידן למען ניטרול הרכבת- על מעבורת אוויר כלשהיא, השתלטה כת פשע, אשר מתכוונת לרסק את החללית על עיר מסויימת. ג'יידן נשלח על מנת לנטל את המערכת הטכנית של המעבורת. אך בדרך, גם כאן, חברי כת הפשע, אשר דומים קצת לחיילי-ג'אבה ההוט', תוקפים אותך. במהלך המשימה, אתה קופץ מצד אחד לשני. לא מזכיר במעט, את הקרב של לוק, מול אנשיו של ג'אבה? (ROTJ) אלה המשימות אשר כרגע עולות לי בראש - למרות שאני בטוח שפעם היו לי יותר. אם גם אתם שמתם לב לסצינות מג'דיי אקאדמי, או ממשחקי SW אחרים, אשר דומות לסצינות מהסרטים, אתם מוזמנים להוסיף.

funkey monkey

New member
אבל הוא שרד..

לא פשוט להרוג את הקשוח הזה. השיריון שלו הגן עליו מפני החומצות של הסארלאק..

Dehlofoz

New member
איפה כתוב שהוא שרד?

כתוב שנראה היה שהגיע קצו של השכיר חרב הידוע לשמצה..ואין שום עדכון בEU ולמרות שהוא מופיע בJEDI OUTCAST או ב ACADEMY אני לא בטוח שזה קאנון...

Darth Tomer

New member
אני חייב להסכים...

לא ממש מזכיר. אני לא חושב שיש קטע במשחק מחשב שמזכיר קטע מאחד הסרטים.

juggernaut

New member
נכון

אף משחק, אולי חוצ מקטעים בודדים בגלקסיס, לא הצליח להעביר לי את התחושה האמיתית של הסרטים.

blagen

New member
מממ... זה פשוט אותם אוייבים?

כלומר, שיחקתי את כל אלו, למען האמת לפני שתי דקות נלחמתי בבובה, אבל... זה פשוט אותו האוייב, אין איזה מאפיין מיוחד שהוא אותו הדבר...

למעלה