Jean Claude Jone's

meandmeandme

New member
Jean Claude Jone's

לפני זמן מה הגיע לידי דיסק של בסיסט מירושלים בשם Jean Claude Jone's שעוסק ככל הנראה במוסיקה שהיא (מלבד המילים בכמה שירים) כמעט לחלוטין מאולתרת. למיטב הבנתי קוראים לאלבום Jean Claude Jone's with Friends, אבל ההוצאה נראת בהחלט לא רשמית ככה שזה לא בטוח. באלבום מככבת (מה שנשמעת כמו) הגיטרה בס של ג'ון קלוד אבל שטית הנגינה המשונה (מעין טאפינג מלוכלך) משאירה בי ספק. אבל חוץ מהגיטרה בס יש באלבום רק כינור, חליל, אולי פסנתר איפשהו, זמרת ואחד שמקריא את המילים בשיר הראשון. אלבום נחמד, קצת מבולגן אבל אם קצת עבודה יש פה פונטנציאל לסאונד מיוחד ומגניב. בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו פה שמע או מכיר את האלבום או את האמן?

jazzis

New member
כמובן!

JC הוא ידיד וותיק שלי כמובן - נגן באס (ג'אז) ענק ואיש נחמד. מדובר בדיסק שבו הוא מנגן דואטים עם נגני ג'אז ישראלים אחרים, כו הרולד רובין. בימים אלה צריך לצאת דיסק חדש שלו. את הדיסק ניתן להשיג באתר שלי כמובן. האלבום הוא לחובבי גאז "חופשי", לא להאזנה קלילה - אבל מי שאוהב את זה - זה מצויין. אגב JC היה חבר בלהקת קדמה שהקליטה תקליט בחברה שלי ב-1988 והוא אחד מתקליטי ג'אז הטובים ביותר שנעשו בארץ. התקליט עדיין קיים (Vinyl) וניתן לקנות אותו באתר שלי. אשמח להשיב לשאלות נוספות. אדם

למעלה