Je Souhaite

Gilliana

New member
Je Souhaite ../images/Emo58.gif

טוב, אז קודם כל אני חייבתת לציין שגם בצפיה חוזרת אחרי כמה וכמה שנים טובות מאז הפעם הראשונה - הפרק הזה הוא עדיין אחד הפרקים החביבים עלי במיוחד. פשוט פרק מבריק! סצינות שוות במיוחד: סקאלי מאבקת בהתלהבות את הגופה הבלתי נראית (רק ההבעה על פניה כבר שווה מיליון דולר), סקאלי מציגה את הגופה הבלתי נראית שלה בפני צוות מומחים שהביאה רק כדי לגלות שהגופה הבלתי נראית היא גם "בלתי מוחשית" - סצנה קורעת! סקאלי מסלקת באופן אגרסיבי ביותר את הז'ינאה (שאותה מאלדר מכנה בשם החיבה ג'ן) וכשהיא נעלמת באופן פתאומי להפתעתה הרבה מאלדר ממחיז איך בדיוק היא עשתה זאת בתנועה המפורסמת של ברברה עדן מ "אני חולם על ג'יני" (ואני בטוחה שכריס "גדל" על הסדרה הזאת לא פחות ממני). פן נוסף - אפשר בפירוש לראות בפרק הזה שהיחסים בין מאלדר וסקאלי שונים מאד מתמול שלשום. קודם כל, התנהגותם לכל אורך הפרק מתאימה יותר לזוג שנמצא יחד כבר תקופה ממושכת מאשר לשותפים לעבודה. הסצינה האחרונה בה הם יושבים על הספה בדירתו של מאלדר בפירוש איננה סצינה של "חברותא" בין חברים לעבודה - אפשר לראות זאת באופן בו סקאלי יושבת/מדברת/מתנהגת. ולסיום - שאלת השאלות: אני ממש לא מבינה את בחירת המשאלות של מאלדר. הרי המשאלה הראשונה שלו היתה צריכה להיות כ"כ טריוויאלית, אז איך זה שהוא "שכח" מהמשאלה הזו? ואולי צדקה ג'ן כשאמרה שעדיין לא נתקלה באף אדם שניצל את משאלותיו בחכמה וכולם ניחנו בטפשות ומאלדר לא היה יוצא מן הכלל. ואולי באמת כאשר אנו מקבלים הזדמנות כל כך נדירה ומפתה, אנחנו "מאבדים את הראש" ושוכחים מה באמת חשוב ומה אנו אמורים לעשות.

בשבילי

הרגע הכי יפה בפרק היה באמת הסצינה שהם יושבים על הספה בדירתו של מאלדר וסקאלי אומרת "אני מאושרת, זה גם משהו".... או משהו בסגנון הזה..

Gilliana

New member
חיכיתי שמישהו יגיד את זה ../images/Emo9.gif

ושמן הסתם המישהואית הזאת תהיה את...
בהחלט כן - זה מחזק את הטענה שבשלב הזה הם כבר היו יחד.

Ice Age

New member
אכן פרק מצויין

אהבתי את זה שהגי'ני אומרת למאלדר שאי אפשר לבקש שיהיו יותר משאלות מאשר 3 - המשאלה האולטימטיבית. מי לא חשב לבקש את זה אם היו לו שלוש משאלות? בכלל, הדמות שלה מעולה. היא מרשה לעצמה להיות אפאתית לכל דבר ולכל אדם. מה אכפת לה, אחרי אלפי שנים של גלגול בתוך שטיח?

Gilliana

New member
אני מניחה...

... שגם אני אחרי 500 שנה של גלגול בתוך שטיח הייתי הופכת להיות אפאטית. אבל אני לא חושבת שהיא היתה אפאטית, היא פשוט היתה משועממת - אחרי הכל, כבר אין משהו שהיא לא ראתה או משהו שיכול להפתיע אותה.

Ice Age

New member
בכל מקרה

לדעתי זה אחד הפרקים שצריך לראות במפגש פורום.

Gilliana

New member
אני חושבת...

שכנס אייקון יכול להיות עיתוי מצויין. מה אתם אומרים?

1Shir

New member
אני הייתי מגיעה

אבל השאלה מי יכול בהתראה קצרה.. בכל אופן אם ייקבע מפגש בכל זמן שהוא אני מצהירה שאגיע!!

Gilliana

New member
הרגת אותי עכשיו מאיר...

אוטוטו ערב חג, יום שישי ובהתראה של קצת יותר מ-12 שעות??? It would take a miracle - גם זה לא בטוח.

Ice Age

New member
אוטוטו ערב חג?

מה, התרת נדרים לוקחת לך יותר מ-10 דקות?

Gilliana

New member
תשאל את אשתך...

מה צריך לעשות לקראת ראש השנה, במיוחד כשמגיעים אליך אורחים... ומה התרת נדרים, מה עם תשליך?

למעלה