Jdbgmgr.exe - מישהו מכיר ויעזור?

דוידי234

New member
Jdbgmgr.exe - מישהו מכיר ויעזור?

קיבלתי הודעה מחבר שחשב שנדבק בוירוס בשם Jdbgmgr.exe . הוא שלח לי הוראות מפורטות איך למחוק את האייקון עם ציור של דובון מהמחשב טוטלית. אחר כך קיבלתי הודעת תיקון מבוהלת, שאסור למחוק את זה וזה בכלל לא וירוס אלא תוכנת הגנה של מיקרוסופט -JAVA. עכשיו מה עושים? איך מתקינים את זה מחדש? הוא שלח לי אתר עם הסברים של מיקרוסופט, אבל קטונתי. מישהו יכול לעזור?

ERAZER

New member
קובץ java אמרת?

בטח התכוונת ג´אווה וירטואל משין, תחפש את הקובץ הזה msjavx86.exe בתכלס מיקרוסופט מוכרים את זה אבל חח תהיה ישראלי טוב ותדפוק את הקפיטליסטים, מצטער שאין לי לינק לקובץ הזה אבל אני יכול להמליץ לך על אתר חיפוש לקבצים filesearching.com LINUX RULES

uzi2

Active member
מהאתר של מייקרוסופט

על פי ה- knowledgebase של מייקרוסופט, אם במחשב הנ"ל לא משתמשים לצורך פיתוח של ישומי ++J אז ממילא אין שימוש בתוכנה הזאת ולכן אין חובה להתקינה מחדש. באם יש לך מערכת הפעלה 98/ME, תוכל לשחזר את הקובץ ע"י שימוש בפקודת SFC. הקש פקודת SFC בחלון ההתחל, דאג שיהיה בסביבתך תקליטור ההתקנה של מערכת הפעלה, ובקש שם לשחזר קובץ ואת שם הקובץ (jdbgmgr.exe). מיקום הקובץ במערכות הפעלה הנ"ל (בהנחה שמערכת ההפעלה הותקנה במיקום ברירת המחדל), הוא: c:\Windows\System לגבי, חלונות XP/2000 ההנחיות קצת יותר מורכבות. רשום מה מערכת ההפעלה שלך במידה והיא אחת מהן והבעיה עדיין קיימת.

למעלה