JDate

Human Nature

New member
JDate

טוב, אני לא לגמרי בטוח שפה זה המקום הנכון, אבל אשמח להעזר בכם... לפני מספר ימים הגיעו לתיבת הגי'מייל שלי מספר מסרים מג'יידייט. זה דיבר על אישור החשבון שאני פותח שם. בהתחלה, חשבתי שאולי פתחתי לפני תקופה מסוימת ושכחתי, אבל הבנתי שזה ממש לא המקרה. התעלמתי, אבל כשהמשיכו להגיע עוד מסרים (מישהי רוצה להציע לך חברות, מישהי נדלקה עליך, קיבלת הודעה וכו'), החלטתי לנסות לברר מה פשר העניין. נכנסתי לשם, וביקשתי שישלחו לי את הסיסמה לתיבת הדואר. כשקיבלתי את הסיסמה ושם המשתמש, נכנסתי לחשבון, וראיתי שיש שם תמונה של מישהו, שנראית די אמינה ואמיתית (כלומר, זה לא בדיחה של מישהו שהחליט לפתוח משתמש ולהשתמש בתיבת הדואר שלי כדי לשגע אותי). חשבתי שאולי, אפוא, מישהו עשה טעות. ניסיתי למחוק את החשבון שם, כדי שהבחור יפתח חדש ויתן את כתובת הדוא"ל הנכונה שלו, ואני אפסיק לקבל מסרים. לא הצלחתי לעשות זאת, ואני ממשיך לקבל מסרים מג'יידייט... וזה ממש עולה לי על העצבים. מה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש.

IdoShkedi

New member
לא נעים

אבל גם לא הגיוני. כדי להירשם לרוב האתרים דרוש אישור דרך האימייל, כלומר החשבון לא יהיה פעיל עד שהמשתמש ייכנס לתיבת הדואר ויאשר שהוא פח את החשבון. זה שנרשם עם המייל שלך, גם אם טעה בהקלדת המייל, לא יכול להיכנס לתיבת הדואר שלך כדי לאשר את פתיחת החשבון. כך שהסיפור תמוה. בכל אופן, אני מניח שיש אפשרות ליצור קשר עם JDATE (חפש "צרו קשר" בתחתית העמוד), לשלוח להם הודעה, להסביר את המצב ולבקש שיסגרו את החשבון. אולי יש גם אפשרות בהגדרות המשתמש לסגור בעצמך את החשבון, או למנוע קבלת מיילים.

Human Nature

New member
זה גם מה שאני חשבתי...

וכשאני נכנס לחשבון שלו, כתוב לי שמומלץ לי לאשר את כתובת האי-מייל שלי, כך שכנראה שם זה לא חובה. כתבתי להם הודעה עכשיו... אני מקווה שזה יעזור. האם עליי לחשוש שפרצו לי גם לאי-מייל?

IdoShkedi

New member
לא סביר שיפרצו לך למייל,

אבל כדי להיות רגוע אתה יכול לשנות את הסיסמא למשהו שאי אפשר לנחש.

למעלה