JAY-Z-מה אתם חושבים?

Igeezy

New member
JAY-Z-מה אתם חושבים?

הרבה אנשים לא סובלים את JIGGA, אחרים מוצאים את היכולות המילוליות שלו כפנומנליות שלא באות בכזו טבעיות לראפרים רבים אחרים... מה אתם חושבים עליו באופן כללי?

EmGee

New member
בעיקרון אני לא מת עליו

המוזיקה שלו נשמעת יותר כמו בכיינות (לא הקול אלא הליריקס). אם אני ארצה לשמוע בכיינות אני אקשיב לאבי ביטר. חוץ מהעובדה שהוא בין הראפרים הראשונים שהצליחו להגיע למקום הראשון במצעד האמריקקי אין לי שום אהדה כלפיו

Igeezy

New member
הליריקס נשמעים כמו בכיינות?..

מעניין,...למה אתה מתכוון?

EmGee

New member
דבר ראשון אני לא מומחה לעינייני

ג´ייזי אבל לפי המעט השירים שלו שאני מכיר הוא רק מתבכיין על אפליה וגזענות ועוני וכל זה. אולי אני טועה לך תדע

Igeezy

New member
תשיג\קנה\תוריד\ את Reasonable Doubt

אבל דחוף!!lol...לפי מה שאתה אומר אין לך מספיק ג"יגה בחיים אח שלי :) R.D הוא אלבום חובה!!... "לפי המעט השירים שלו שאני מכיר הוא רק מתבכיין על אפליה וגזענות ועוני וכל זה" ^^^ ספר לי משהו?-השיר היחיד של ג"יגה ששמעת הוא לא במקרה "hard knock life"...:) רק בשביל הרקורד...VOL2 הוא הנפילה הגדולה היחידה בקריירה של גי"גה-עד היום,- תודות לאלבום ההוא הרבה אנשים מאשימים אותו בהתמסחרות.-נכון שהוא היה הפריצה שלו למיינסטרים, אבל באיזה מחיר *Nodz head*

EmGee

New member
זה לא השיר היחיד שלו שאני מכיר

אבל כמו שאמרתי אני לא המומחה כלפיו ולא באתי לתקוף אותו או ללכלך עליו רק אמרתי שאני לא אוהב את המוזיקה שלו

Igeezy

New member
it´s all good homie

אל תבין אותי לא נכון, אני לא שופט את הטעם שלך או משהו, אין לי גם שום זכות להגיד לך למה להקשיב ולמה לא....אני פשוט ממליץ (בצורה קצת-קצת אגרסיבית) :)... pz.

Igeezy

New member
oopz I did it again-לא שמתי לב...

חהחה...:)...זה מה שקורה לאנשים שכל חייהם בילו בEnglish speaking פורוםz WCC mo´fuckaz

ק ר ח

New member
אז ככה:

קודם כל יש לג´י ז´י כמה שירים עם סלים אז כבוד מינימלי חייבים לתת לו
סתם,לדעתי,אין על ג´יגה(יש,אמינם)אבל בכללי ג´יגה הוא אחלה ניגהQ@@#@!$@#$
הבנתם,זונות??? סורי אני מתרגש(סופ שבוע רגוע באמ טי וי-סלים שיידי) לראותתתתתתת

Grand Master G

New member
טוב, אז אני הראשון שיזרוק מילה טובה

לJigga, ובזמן שאני כותב את זה, אני שומע את H.O.V.A , אחלה שיר, יש לו הרבה שירים טובים - מבחינת הביטים - הוא גדול טקסטים לא מי יודע מה, למרות שאני חולה על הזרימה שלו ב-can i get a... החרוזים שלו שם מצוינים.

Strike-A

New member
לדעתי

אחד משלשת הגדולים אי פעם בחוף המזרחי (נאז, ביגי, וג´יי זי), היום ללא ספק הוא עונד את הכתר, ליריקס? אולי אולי הוא לא משתמש במילים גרנדיאוזיות והוא לא כזה האררררדקור, אבל יש לו שנינות שאין כמעט לאף אחד (שוב, אולי ביגי ונאז), האלבום הראשון שלו זה קלאסיקה ללא ספק ומאז האלבומים שלו קצת הדרדרו לדעתי אבל הוא מוכר רק יותר ויותר, את הקאמבק האמיתי שלו (שוב, רק דעתי) הוא עשה עם הבלופרינט, אחד האלבומים הטובים של 2001. ואין אין אין על הפלאו והדליברי המצוינים שלו שבזכותם הוא גונב את ההצגה בכל, אבל בכל שיר שהוא מופיע בו. ביקצור, אחד מהראפרים הכי טובים מאז 96.

Igeezy

New member
דווקא והvocab שלו נראה לי אכלה.

אבל אחד הדברים שהכי מדהימים אותי אצל HOV זה הוורדפליי משקר החושים, יש דברים אצלו שבשבילם צריך להחזיר את הדיסקמן בריוייד רק כדי להבין למה הוא מתכוון,עוד משהו, הוא עושה את כל הליריקל אקרובטיקס שלו בלי לאבד את הפוקוס של השיר.

zeusofurim

New member
אין על JAY Z

על על JAY לא בפלו בזרימה שלו עם המוזיקה פשוט נהדר... איך שהוא שר בצורה מושלמת כנגד למוזיקה פשוט מדהים מפעם לפעם... עוד דבר שממש אין עליו זה בביטס... פשוט כל שיר שלו נישמע נהדר... מקצועני,רבגוני,מגוון.. כל שיר שלו נישמע כמו מיליון דולר...יש לו כל כך הרבה להיטים שזה פשוט מגוחך...גם בפירסום הוא אחד הגדולים... אין הרבה שלא מכירים את הJIGGA אין הרבה שלא מכירים את I JUST WANNA LOVE YOU או את BIG PIMPIN ושלא לדבר על GIVE ME A... או על השיר GIRL GIRL GIRL ו- IZZO ועוד מיליון דוגמאות... תראו גם את הקטע שמלא ראפרים עושים איתו שירים.... JA EMINEM MYA VITA MOP MISSY FOXY BEANIE THE ROOTS LIL KIM R KELLY DIDDY ועוד ועוד... קיצר אין על ה-HOVA

Syndrome

New member
לדעתי ג´יי זי יכול לתת שיעורים...

להמון ראפרים בהמון נושאים.... האלבום הראשון שלו קודם כל הוא מדהים בכל מידה, הפקות, פלואו ענק... המילים, אם מקשיבים למילים באלבום הראשון הוא משתמש בהמון תיאורים ציוריים ופה ושם מתבל בשפה קצת גבוהה יותר, בעיקר כשהוא עושה STORY TELLING וזה פשוט מעלה את זה לרמות חדשות, שהם בעיני פשוט מודל. שלא לדבר על הבחירה המעולה של מפיקים באלבום הזה ואיזה סאונד יחודי יש לו, משתלב יפה עם העטיפה כדי ליצור אווירה של פסקול ישן לסרט מאפיה... מאז האלבום הראשון, הוא לא שחזר את הרמה בליריקס, אבל הבן אדם יכול להעביר להמון אנשים שיעור - באיך להפוך מוזיקה לעסק, איך להפוך לשם בית וסמל ו-CREW וחברת הלבשה והנעלה וכו´ וכו´ וכו´ וכו´ וכו´... כל זה מתורגם בשורה התחתונה לכסף. צריך להזכיר שהבן אדם עשה את זה כנגד כל הסיכויים בלייבל עצמאי עד כמה שעצמאי יכול להיות... זה מצחיק לחשוב על זה שג´יגה, הביג ווילי של היום התחיל כמו מאות אמני אנדרגראונד בלייבל עצמאי... ההבדל הקטן, מעבר לכשרון, שהוא כמו שהוא אומר על עצמו בבלופרינט "ONE SMART BLACK BOY"

REDWOMAN

New member
BLUEPRINT -אלבום חובה בכל .....

סיפריית היפ הופ ביתית!!!!!!!! האמת אני לא מכירה המון שירים של JAY Z. מה שכן,אני מכירה את האלבום החדש שלו והמצוין בלופרינט,וזה הספיק לי,תאמינו לי.

Ambitionz

New member
תאהבו את ג´יי זי! הוא ציוני!!

גם אר קלי. בטח שמתם לב שבקליפ guilty until proven innocent יש את דגל ישראל

EmGee

New member
לא צריך להתגאות

שהבועל קטינות הזה ציוני (אני מתכוון לאר קלי לא לג´יי זי)

למעלה