Javascript anyone?

Javascript anyone?

רציתי לעשות כמה טאבים בצד לקוח, רק כדי להקל על הלקוח להתמצא בטופס. מצאתי את זה: http://www.barelyfitz.com/projects/tabber/ שעובד מאד יפה, אבל כשאני כותב כותרות בעברית, הכל מתחרבש. האם למישהו יש עצה?

itzikbs

New member
שמור את קובץ ה JS כ utf-8

ללא בדיקה( אך מנסיון ) אני מעריך שיש שם שימוש בקובץ JS חיצוני, פתח ושמור אותו כ utf-8 וגם את קובץ ה HTM (או אחר) המתשמש בו. ביי איציק ב.

itzikbs

New member
../images/Emo207.gif תופעה בפורומים של תפוז

שלום לכולם, מצטער על ה"תפיסת טרמפ" אבל מהבעיה שאני אעלה כאן אתם תבינו שזו בדיוק הבעיה !!! האם מישהו נתקל בתופעה שמתוך ארגון (באופן לא גורף אבל מרוב התחנות) אני לא יכול להכניס הודעה לאף פורום של תפוז , כלומר מעבר להודעה כתגובה מהירה ( בלבד !!!) אבל לא מתוך מסך הודעה חדשה (ישן או חדש ...). התופעה היא עקב שגיאת JS שלא הצלחתי לדאבג, אבל מה שמוזר זה שבארגון בו אני עובד זה כך כבר די הרבה זמן. שינוי הגדרות בדפדפן לא משנה, אני לא מצליח לאתר איזה firewall או משהו כזה ... האם מישהו יודע או שמע ? האם אתרי תפוז "מתיישבים" ברקע על איזה port שכנראה חסום אצלינו ? אשמח לרעיונות או התייחסות מצד מישהו שיודע, בזמנו שלחתי מייל לתמיכה שלהם, אבל הוא התחיל לשאול אותי דברים על מערכת הפעלה, ServicePack וגרסאות דפדפן ודי מהר ירדתי מזה ... ביי איציק ב.

itzikbs

New member
התופעה המדוייקת - כן

שוב התופעה: טופס הכנסת הודעה חדשה או כתגובה להודעה (לא מהירה), בלחיצה על מקש "שלח" (לא משנה איזה) ישנה שגיאת JS שלא מבצעת את פעולת ה submit של הטופס וזהו. ההודעה היא כלשון הודעות שגיאה ה JS המוכרת והאלמותית לכל מפתח מתחיל: Object expected אני לגמרי לא מצליח להבין את התופעה, מה גם שזה נראה לי לגמרי כמו שגיאה של המפתח או של חוסר של איזו בדיקה כזאת או אחרת של typeof(something) == undefined או משהו כזה ... לפחות אולי איזה try catch או משהו ... התופעה ככזאת הינה ייחודית לתפוז ולא נתקלתי בה בטפסים-אתרים אחרים, ואני מה שנקרא "משתמש כבד" ברשת, אתרים מקצועיים רבים, פורומים, בלוגים וכולי ביי ותודה מראש ... איציק ב.

itzikbs

New member
דפדנים

אני משתמש לא מעט גם ב firefox וגם שם זה לא עובד, הדפדפן המרכזי שלי הוא Avant Browser גרסא 11 (אני משתמש בו כבר לפחות 4 שנים ובגרסא 11 אני לגמרי ממליץ עליו - הוא אפילו עולה על IE 7) כי הוא הכי טוב ונוח בעולם !!!, אבל זה לא קשור מכיון שהוא רק משמש כסוג של מעטפת ל IE, ובכל מקרה גם ב IE רגיל יש את אותה תופעה , הבעייה מבדיקות שאני עושה זו המתודה checkForm שקיימת העמוד הודעה חדשה או תגובה ולא קיימת בטופס זה שכולל "תגובה מהירה". ביי איציק ב.

dino_din

New member
ב IE6 וב FF1.5 ו FF2 זה בעייתי

וכמו שציינת, זה רק באירגונים כנראה. בבית הכל תקין.

MacMac7

New member
לי הייתה תופעה שלכל אתר יכולתי

להיכנס אבל לתפוז לא ובסוף ניקוי הקוקיס פתר את הבעיה.

למעלה