Java3D

נרקיס24

New member
Java3D

היי, אני מקווה שמישהו כאן יוכל לייעץ לי מה לעשות. כתבתי Applet ב - Java3D והעליתי אותו לשרת אינטרנט. הבעייה היא שרק במחשב שלי הוא פועל במהירות סבירה, ובשאר המחשבים שנבדקו הוא פועל מאוד לאט. אני לא יודעת מה יכולה להיות הבעייה. האם יתכן שבגלל שעל המחשב שלי התבצעה הקומפילציה, זה רץ רק עליו יותר מהר, כלומר האם בקומפילציה בעצם נוצרו קבצי class שהם platform-dependent ולכן הם עובדים טוב רק על המחשב שבו נוצרו ולשאר המחשבים הם לא מתאימים? יש כאן מישהו שיודע טוב Java3D ויכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה!

De-Panther

New member
לצערי אני לא מבין..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בג'אווה או ג'אווה3D נסי אולי בפורום הזה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=89 בכל אופן - לדעתי העובדה שהאפלט קומפל במחשב שלך לא גורמת לו להיות איטית במחשבים אחרים אולי המחשב שלך חזק יותר?? או אם למשל השתמשת באפלט בדיירקטX ובמחשבים האחרים לא מותקן דיירקטX

נרקיס24

New member
תודה. אז ככה:

על כל המחשבים מותקנת הגירסה של Java3D עבור OpenGL. לגבי חוזק המחשב, הפעלתי תוכנה קטנה שבודקת את הביצועים של Java3D על המחשב שלי ומחשב נוסף בו ה - Applet עובד לאט והשוויתי את התוצאות. לא נתגלו הבדלים ביכולות העיבוד של גרפיקה התלת מימדית כך שנראה שזאת לא הבעייה. עוד רעיונות, בבקשה? תודה.

De-Panther

New member
אולי תוכל להעלות את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

האפלט לאתר כלשהו שננסה?? האם החומרה היא אותה חומרה באותם מחשבים?? אותן מערכות הפעלה??

נרקיס24

New member
שכחתי לציין...

כדי להריץ את ה - Applet צריך קודם להתקין במחשב את ה - JVM ואת סביבת ה - runtime של Java3D...

De-Panther

New member
זה לא מוצא את הקובץ|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קלאס של זה הוא אומר שהוא לא קיים

נרקיס24

New member
אתה יכול לכתוב לי בבקשה את ההודעה

המדוייקת שקיבלת? ואתה בטוח שמותקן אצלך ה - runtime של Java3D? המון תודה על העזרה!

De-Panther

New member
הרנטיים לא מותקן...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל זה נותן לי שגיאה שהקבצי קלס עצמם לא נמצאים בטוחה שהעלת את כל הקבצים שצריך לשרת?? בדקתי בכמה מחשבים בבית ובכולם אותה שגיאה... מצד שני יש עוד כמה אתרים בהם אפלטים לא עובדים לי עם אותה שגיאה מצד שלישי יש אתרים שכן עובדים

נרקיס24

New member
בדקתי שוב ואצלי זה עובד.

כנראה שקבצי ה - class שהוא מודיע לך שהם לא נמצאים שייכים ל - Java3D עצמו ולא ל - Applet שאני כתבתי...

De-Panther

New member
אז איפה אפשר להוריד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

התקנה של הג'אווה3D??

נרקיס24

New member
רק עוד שאלה קטנה אם אפשר:

ניסית גם לזוז עם מקשי החיצים או רק טענת את ה - Applet? תודה!

De-Panther

New member
זזתי עליתי למעלה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ריחפתי צפיתי בסוכריות שיש שם בחלון נפרד אבל בכלזאת זו נראת לי מערכת מגושמת ולא נוחה

נרקיס24

New member
טוב, אבל זה מה שביקשו ממני...

אם אתה אומר שהמהירות נסבלת, אז כנראה שזה פשוט דורש חומרה חזקה יותר. תודה!

למעלה