java

micmuk

New member
java

סתם שאלה מפגרת - אבל בכל זאת אני אשאל visual java - נימצא בתוך ה -studio או שאני צריכה לחפש מאיפה להשיג? התקנתי studio אבל לי אין java, זה אומר שהתקנתי חלקית? מיק

voguemaster

New member
הצעה

לא מומלץ לעבוד עם סביבת פיתוח ג´אווה של מיקרוסופט. אם כבר ג´אווה אז לעשות את זה כמו שצריך, עם ה-SDK של SUN. אותה SDK מגיעה גם לדוגמא עם JBUILDER, שהוא סביבת פיתוח מבורלנד. ההבדל הוא שבורלנד משתמשים בג´אווה המקורית, של סאן, ולא משהו אחר ולא לגמרי תואם של מיקרוסופט... אפשר לעבוד רק עם ה-SDK, שזה שקול ערך לעבודה בשורת הפקודה, ואפשר עם JBUILDER, שהוא השיטה המומלצת כמובן...... אלי

אביטל +

New member
חבל לטרוח עם זה

זו סביבת עבודה שמזמן נגמר הפיתוח שלה והיא לא מתקדמת לשום מקום. בקשר להתקנה - Visual J++ בא כחלק מ Visual Studio אבל ב CD נפרד (אני חושבת שהשלישי).

gilad_no

New member
לא נכון

היא מגיעה בדיסק נפרד. הסטודיו כולל 3 דיסקים והVJ++ מגיע בדיסק נפרד אשר אינו כלול בחבילה המקורית

אלדד26

New member
את בטוחה? ../images/Emo4.gif

הממממ... אני זוכר שהוא היה על השלישי
אבל אני מניח שאתם צודקים
בכל מקרה, עדיף להשתמש ב - KAWA או ב - JBUILDER וזהו.

אביטל +

New member
אני לא יודעת לספור../images/Emo6.gif

ממש ממש לא מפתיע אותי בכל מקרה זה על CD נפרד

gilad_no

New member
דווקא לא ../images/Emo8.gif

אחרי שעירערת לי את הביטחון העצמי וגרמת לי לחשוב שאולי בכל זאת יש פגם בזיכרון שלי, נאלצתי לפשפש בארון. הדיסקים נמצאים עכשיו לידי: 3 דיסקים של הסטודיו ובנוסף דיסק של VJ++ ואם תמשיך להתעקש אני אצלם לך ואשלח לך תמונה שלהם בפקס
הכי חשוב: אני עדיין לא סנילי

אלדד26

New member
כן, כן, אני רוצה תמונה! ../images/Emo8.gif

נזכרתי שאצלי יש 6 דיסקים שהם "כאילו" Visual Studio 6, והרביעי הכיל באמת את VJ. משום מה הייתי בטוח שזה השלישי. נו טוף
טועים לפעמים

ssavir

New member
תשובה לשאלה

אכן התקנת התקנה חלקית הויז´ואל ג´אווה נמצא על דיסק נפרד בעורך זה אתה יכול להשתמש גם כדי לעבוד עם "ג´אווה" של מיקרוסופט שהיא שונה מהמקור של סאן אבל אתה יכול להשתמש בעורך זה ואף להריץ בעורך זה פרוייקטים שנכתבו עבור ג´אווה המקורית של סאן ואתה לא צריך לטרוח לחפש לך מהדר או עורך אחר ברגע שתבחר בפתיחת פרוייקט חדש בחר בפרוייקט ריק ואז אתה במצב עבודה של ג´אווה המקורית של סאן אבל אם תבחר בפרוייקט חדש של מיקרוסופט תקבל הודעה האם באמת ברצונך לעבוד על ג´אווה של מיקרוסופט אם תבחר אישור הרי שאתה במצב עבודה של מיקרוסופט אחרת ייסגר פרוייקט זה ותצטרך לפתוח פרוייקט חדש ריק

hazgul

New member
איפה הדיסק..

בגרסאות הראשונות של VS6 הגיע ה-J++ על הדיסק השלישי (יש לי את זה פה עלי). לאחר מכן סאן תבעו את מיקרוסופט על כך והפסיקה הייתה שמיקרוסופט תפיץ את הסביבה בנפרד. זה הכל.

למעלה