java - taskbar

ה ו ל ד ן

New member
java - taskbar

היי, מישהו תיכנת או יש לו CLASS שמוסיף ICON ל- TASKBAR? הכוונה היא שאני רוצה לעשות תוכנית שתוסיף את האיקון שלה לשורה - ולחיצה עליה תפעיל תפריט וכדומה, תודה.

זה כללי מידי...

האם אתה מחפש תוכנית של Applet קיימים בו תפריטים?? ואם לא אזי אמור מה אתה מחפש

אלדד26

New member
רגע,

אני מבין שאתה מתכוון ל - SysTray, ולא ל - TaskBar? כלומר, לחלק מימין למטה (בד"כ) ב-Windows, שבו יש אייקונים שמאפשרים גישה מהירה? אז ככה - ב - API בטוח לא תמצא את זה כי מדובר במשהו שהוא ספציפי ל - WINDOWS, וכידוע JAVA היא פורטבילית. מה שכן, יש כמה דברים שאתה יכול לעשות. קודם כל, קיימת ספריה בשם Coroutine שהשתמשתי בה בזמנו כדי לגשת מ - Java ל - Win32 API. בגדול זו ספריה שמכניסה COM ל - JAVA, אבל בין השאר הם גם תרגמו את רוב הפונקציות של ה - Win32 API ל-JAVA (תוך שימוש בבסיס ה - COM). אני הצלחתי ככה להתממשק עם ה - COM של Photoshop, דרך JAVA. בכל מקרה, ברגע שיש לך את הספריה הזו, אתה יכול לגשת דרך ה - API הרגיל של windows ולבצע את כל מה שאתה צריך עם ה - SysTray (חפש Systray ב - MSDN ותגיע למה שאתה צריך). את הספריה אפשר להשיג בגרסת Evaluation באתר של חברת NevaObject. אם החלטת לעשות את הכל בעצמך, אין מנוס - אחרי חיפוש קצר באתרי ה - JAVA המרכזיים שאני מכיר, נראה שתהיה חייב להשתמש ב - JNI. כתוב תוכנית ב -C שמבצעת את מה שאתה צריך לעשות, וקרא לה דרך JNI. בהצלחה!

למעלה