JAVA

nirtheking

New member
JAVA ../images/Emo3.gif

עשיתי את הקוד הבא:(של מתחילים)
import java.awt.*; import java.applet.*; public class targil extends Applet{ int Min(int a, int b){ // for 2 parameters if (a<b) return a; else return b; } int Min(int a, int b,int c){ /// for 3 parameters if (a<b && a<c) return a; else if (b<c && b<a) return b; else if (c<b && c<a) return c; else return(0); } int Min(int a,int b,int c,int d){ if (a<b && a<c && a<d) return a; else if (b<a && b<c && b<d) return b; else if (c<a && c<b && c<d) return c; else if (d<a && d<b && d<c) return d; else return(0); } public void paint(Graphics g){ g.drawString("The minimum between 1 AND 2 is "+Min(1,2),5,15); g.drawString("The minimum between 1 AND 3 is "+Min(1,2,3),5,30); g.drawString("The minimum between 1 AND 4 is "+Min(1,2,3,4),5,45); } }​
מעמיס את פונקציית Min וכמו שמה גם בודק איזה מהערכים הנשלחים כפרמטרים הוא הקטן ביותר
משום מה הפלט מציג שהפונקציה הראשונה פולטת את המספר 0. למה ?

nirtheking

New member
עזבו... בעיית זיכרון ../images/Emo10.gif

משום מה הקובץ נשמר בזיכרון המחשב
ורק ע"י יציאה מהדפדפן זה נטען מחדש
יש דרך אחרת?

nirtheking

New member
appletViewer.. ../images/Emo4.gif

עד היום שהייתי מציג יישומוני ג'אווה הייתי מפעיל אותם דרך הדפדפן אבל ידוע לי שיש עוד דרך שהיא ה-appletviewer אבל כאשר אני משתמש בדרך הזו עולה לי שגיאה מוזרה של ג'אווה על קובץ שעובד בסדר בדפדפן השגיאה מצורפת

shakedunay

New member
ככה מריצים את ה appletviewer

רושמים appletviewer ואחרי זה את שם קובץ ה html שמריץ את האפלט(עדיף שהדף יהיה כמה שיותר בסיסי) כך: appletviewer SimpleApplet.html

nirtheking

New member
אני יודע איך מריצים אני רק לא מבין

למה אני מקבל שגיאה על קוד בסיסי שעובד בדפדפן כמו שצריך.

nirtheking

New member
לא הצפתי!

רק ניסיתי להפנות את תשומת לבכם
ראיתי שעוברים כאן הרבה אנשים ואף אחד מהם (לרוע מזלי) לא עזר לי... הדף כמעט עבר עמוד אז הקפצתי (רק שצריך לכתוב תוכן בתוך ההודעה כדי שהיא תקפוץ) בכל מקרה מצטער אם גרמתי נזק למשהו או מישהו

למעלה