JAVA

nirtheking

New member
JAVA ../images/Emo13.gif

התקנתי עכשיו את ה-SDK של JAVA: J2EE 1.4 SDK וזה התקין לי כל מיני אפליקציות של שרת(תמונה מצורפת) (יש לי ידע בתחום האינטרנט לצורך העניין-ASP) מה אני אמור לעשות אם הקבצים האלו?

nirtheking

New member
שאלה אחרת בנושא

אני לא מצליח להדר קבצי ג'אווה דרך דוס. כשאני עובד דרך התוכנה netBeans IDE אפשר להדר אבל למה זה לא עובד דרך ה-DOS ?

Zack DA

New member
לא אמורה להיות בעיה. בדוק שאתה

מריץ נכון את ה- Builder.

nirtheking

New member
הקטע הוא שזה מותקן כמו שצריך

אצלי. אני כתבתי את הפקודה JAVA והוא הזיר לי את מה שאני צריך. ואיך אני מריץ נכון את ה-builder? (אני דיי חדש בתחום התכנות-אני באתי מהאינטרנט)

nirtheking

New member
אני עובד עם ה-JVM של SUN

ועם כל האפליקיישנים שלהם הקשורים בכתיבת אפליקציות: - j2ee sdk 1.4.2 - j2se sdk 1.4.2 - netBeans IDE (כעורך ג'אווה)

nirtheking

New member
הנה

'javac' is not recognize or not....​
הפקטדה javac לא מוכרת למחשב שלי. רק כשאני מפעיל אותה דרך התיקייה שבא התקנתי את ה-j2ee sdk היא עובדת. מה עליי לעשות ?

nirtheking

New member
שמעו

יש לי שני קבצים כאלו על המחשב. האחד בתיקייה של ה-AppServer (ב-J2SE) והאחד בתיקייה של ה-netBeans (העורך) עכשיו אני לא מצליח להכניס אף אחד מהם ל-path אני עושה כך:
SET PATH=%PATH% c:\...​
עכשיו הקטע הוא שלאחר שאני עושה את הפקודה היא נשמרת ורואים אותה כשאני כותב PATH אבל לאחר שאני עושה ריסטרט (restart) חמחשב שלי שוב מוחק אותו מ-PATH מה אני צריך לעשות?

DecayCell

New member
יש לך שגיאה בהגדרה

ה-delimiter של משתנה ה-PATH ב-DOS הוא ;, כלומר:
set PATH=%PATH%;C:\<Path to app>​
אם אתה עובד עם XP או 2000 עשה כך: לחיצה ימנית על My Computer Properties Advanced Environment Variables מצא את ה-PATH ברשימה וערוך אותו אם אתה עם 98 הוסף את הספריה ל-autoexec.bat - כשנותנים פקודה ב-shell היא נשמרת רק לאותו instance ספיציפי.

nirtheking

New member
וואי תודה רבה

פשוט הספר שלי הוא קצת ישן (הוצאת 99) הספר שאני עובד איתו הוא: JAVA 2 למפתחי אתרים באינטרנט. יש ספר יותר טוב למתחילים. שהוא פונה כלפי מפתחי אתרים ?

DecayCell

New member
אתה לא מוסיף חדשה

אתה פשוט עורך את הקיים, שם נקודה-פסיק בסופו ואחריה את הספריה שאתה רוצה להוסיף.

KingRaptor

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש

שלום לכולם, אני חדש כאן ואשמח לקצת עזרה. מצטרף לשאלה + שאלה נוספת: אני רוצה לעבוד עם xemacs והורדתי גם כן את ג'אווה sdk - מה ואיך צריך להגדיר כדי שהxemacs יקמפל לי?

Zack DA

New member
למה אתה עובד עם emacs ?!?

זה לא תחליף לסביבת פיתוח. בנוגע לשאלה, אם זה מאוד חשוב אני יכול לבדוק בשבילך ולחזור אליך, אבל נדמה לי שאפשר להגדיר שכפתור ה- compile יריץ שורת פקודה לבחירתך, במקרה זה אני מניח שתריץ ant או משהו כזה.

KingRaptor

New member
אני רגיל לאדיטור הזה

חוץ מזה כמובן שיש לי את סביבת הפיתוח של ג'אווה מתוקנת במחשב. יש לי גם את netbeans אבל זה פשוט הרגל וכן זה די חשוב לי האמת. תודה על העזרה

למעלה