Java GUI

אביטל +

New member
Java GUI../images/Emo35.gif

מישהו יכול לתת קצת טיפים ללימוד GUI ל JAVA הידע שיש לי ב JAVA הוא בעצם הרבה דברים שאינם GUI. ואני רוצה להתחיל גם עם GUI. אז מאיפה מתחילים ? מדיון קודם שהיה פה הבנתי שכדאי ללכת על SWING ולא על AWT וזה בערך כל מה שהבנתי מהדיון ההוא

kawa

New member
אני יכולה לתת לך כמה טיפים על awt

איני מכירה ( עדיין ) סווינג כי מה שמעניין אותי כרגע האלגוריתם/מודולריות ולא ה´יופי´. אם את רוצה ממני מידע פרטי יותר ואתן לך... ובמה יש לך רקע ? ( כלומר שאני אדע למה להתייחס )
kawa

אביטל +

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מתכנתת ב VB רוב הזמן, עם בסיסי נתונים של ACCESS ו MSSQL וגם עם רכיבי COM פנימיים של החברה. עכשיו אני נכנסת גם ל JAVA יש לי גם קצת ידע ב C++. אני אשמח לכל מידע שתוכלי לתת לי. תודה
אבל את לא צריכה לשבת ולפרט בעצמך. אם יש לך כמה לינקים טובים (עברית או אנגלית) זה גם יהיה טוב.

kawa

New member
אז ככה

זה הלינק הכי טוב . לבד מזאת אולי אולי בלי נדר בלילה מאוחר אני בדרך כלל יושבת ליד המחשב בלי שום הפרעות חיצוניות. אם תרצי אוכל לתת לך כמה טיפים... בלי נדר

אביטל +

New member
זה כבר יש לי ../images/Emo13.gif

אני לא עד כדי כך CLUELESS אבל קיוויתי למשהו קצת יותר ברור מהתיעוד של סאן, כמו מאמר שמסביר את הבסיס של GUI ב JAVA. לא שהתיעוד הוא לא טוב, אבל הוא משמש למטרה של מי שכבר יודע מה הוא מחפש. אני אבדוק גם את ב TUTORIAL של SUN.

voguemaster

New member
המממ יש ספרים

שאפשר להוריד מהרשת, יש לי אפילו כמה מהם.. שלחי כתובת מייל.. אלי

אביטל +

New member
הנה כתובת email

[email protected] אבל זה לא מיועד לקבצים גדולים את אתה רוצה להעביר לי את הקבצים עצמם אז נשתמש בכתובת אחרת המון תודה

למעלה