java clustered environment

justme5

New member
java clustered environment

שלום, האם למישהו יש נסיון בבניית קלסטר של שרתי java (שרתי j2ee במקרה הספציפי שלי)? היכרות ברמה כלשהי של jcs של ג'אקרטה או FKache מ sourceforge? כל הדרכה תעזור. תודה.
 

Zack DA

New member
Google has the answers

לא ממש מכיר את הנושא, אבל מחיפוש פשוט מצאתי המון אתרים שיכולים לעזור לך.
 

justme5

New member
been there

איך אתה חושב שהגעתי ל jcs ו fkache? בעזרת הקלדה אקראית על המקלדת? אלה הם פחות או יותר החינמיים הטובים ביותר, רק שהתיעוד שלהם לא משהו וקשה ליצור קשר עם ה maintainers. לכן חיפשתי פה אנשים ו/או נשים שמכירים. אם "אתה לא ממש מכיר את הנושא", נסה לחסוך בתשובות מהסוג שענית.
 

justme5

New member
אל תיקח את זה קשה

אבל לבן אדם שלא מכיר את ת'עסק (אתה בעצמך אמרת), 107000 תשובות של גוגל עבור השאילתא "java clustered environment" יכולות להיראות משמעותיות. ובכן, רובן הגדול (המוחלט) לא. הרבה מאוד פוסטים שעולים בפורום הזה לא מוכרים לי. הדבר האחרון שאני עושה זה להזין אותם כ keywords לגוגל ולהעלות תגובה של "google has the answers"... אתה מן הסתם מקודד הרבה java בצבא. גם אני. אבל לא בצבא. בבקשה אל תתנשא ואל תעלב. ובטח לא selarer שלא זכור לי פוסט שלו שקשור ל java (אמנם יש הרבה אחרים).
 

Zack DA

New member
עדיף פשוט שתפסיק... ../images/Emo46.gif

1. אתה לא יודע מה אני עושה ולא עושה בצבא. 2. יש תוצאות מצוינות בגוגל, צריך רק לדעת לחפש נכון. 3. אני בוודאי לא אעלב מתגובה כזו, סתם נראה לי חצוף מצידך.
 

justme5

New member
פעם אחרונה ודי:

חיפשתי לפני שהעלתי את זה לפורום. היטב (להזכירך: אין לך כלים להגדיר תוצאות של גוגל כמצוינות בנושא זה ע"ס הידע הנוכחי שלך). לא מצאתי. העלתי את זה לפורום. ודי.
 

voguemaster

New member
אבל אתה לא מבין

זה שאתה חיפשת לא אומר שאחרים מחפשים ויש פה לא מעט אנשים שכותבים הודעות לגבי דברים שאם הם היו טורחים לחפש בגוגל הם היו מוצאים פתרונות עם טיפה'לה מאמץ.
 

justme5

New member
אז למה הבחור התעצבן?

אמר לי שאחפש, אמרתי לו שכבר חיפשתי. ועוד אחד שאין לו מושג על מה מדובר?! אולי הוא מוכשר, אבל צריך להפסיק לתפוס תחת.
 

vinney

Well-known member
יש דרך להגיד כל דבר

והדרך שאתה בחרת לא הייתה מוצלחת במיוחד, אפרופו לתפוס תחת.
 

DadleFish

New member
עקרונית אני מסכים עם הגישה

שאומרת שאם אין לך משהו חכם לומר - עדיף שתשתוק. מצד שני, אם אדם מגיב לשאלה שנשאלה, מן הראוי שהשואל לא יגיב ב-"אם אתה לא יודע, עדיף שתשתוק". אני לא רואה שום דבר מזיק במה שצחי עשה, וטוב היה עושה השואל אם פשוט היה מתעלם. לא סתם יצאו פה מספר אנשים נגדו - זה לא עושה חשק לעזור אם הוא תוקף אנשים שמגיבים לו, וזה ממש לא משנה אם הם לא עזרו לו. מחר הוא יבוא, ישאל שאלה, מישהו יציע לו רעיון שלא יעבוד, ואז התגובה תהיה "אידיוט, אתה לא מבין מהחיים שלך, מה אתה מבזבז לי את הזמן"? יש תרבות נימוס מסוימת שמצופה מאנשים שכותבים בפורומים, והשואל לא ממש נהג לפיה. זה פשוט לא לעניין, גם אם צחי לא תרם לו במאומה.
 
למעלה