JAVA קצת דחוף

FiRePOweR

New member
JAVA קצת דחוף

שלום לכולם. כתבתי את המשחק איקס מיקס דריקס לשני שחקנים בשימוש עם שרת שבודק ומחזיר נתונים, עכשיו אני צריך לכתוב את המשחק כך שאת כל העבודה ה clients יעשו והשרת רק מעביר את ההודעות שקוף בינהם. יש לי בעיה גדולה עם הקוד חיפשתי הרבה דוגמאות בגוגל אבל בכולם השרת עושה הרבה עבודה כמו קביעת תורים או בדיקת תקינות . אולי מישהוא מכיר או עשה או יכול לעזור לי בבקשה .

asihiz

New member
יש ספר שנקרא ...

אם אני לא טועה-programming in java-4th edition של deitel(תחפש באמזון),זה היה הספר לימוד שלי באוניברסיטה ויש שם תוכנית מלאה של tictacto עם תקשורת TCP..

מה בדיוק הבעיה?

לא הצלחתי להבין מה בדיוק הבעיה... אתה לא יודע לבנות את השרת "שקוף"? או שאתה לא מסתדר עם הבדיקות בצד הלקוח? אם תסביר יותר, אולי אוכל לעזור...

FiRePOweR

New member
אני צריך לעשות שרת שקוף

ואולי למישהוא יש דוגמא לאיזה משחק אחר פשוט .

הבעיה שלך היא טכנית או רעיונית?

כלומר, אתה לא יודע איך עושים את זה באופן כללי, או אתה לא יודע איך מממשים א זה בJAVA? בהנחה שהבעיה שלך היא רעיונית- אני מצרפת לך קישור לאתר שיש בו דוגמה ב-C. זה קובץ ZIP, תפתח אותו ותסתכל- יש שם את דרישות התרגיל בקובץ WORD. הרעיון הכללי שם הוא בניית mini-kaza- כאשר השרת לא שומר את כל הקבצים, אלא כל פעם שלקוח A מבקש קובץ שנמצא אצל לקוח B, השרת נותן לו את הפרטים הנחוצים כדי להתחבר ישירות אליו. (כלומר, כל לקוח הוא גם מיני- סרבר). אני מקווה שזה יעזור... האתר: www.yakinew.up.co.il תיכנס ל"מדעי המחשב" -> מערכות הפעלה -> הצעות לפיתרון תרגיל מעשי 3. בהצלחה!

Zack DA

New member
אז למה שהשרת יהיה שקוף ?

שה- clients יעבירו את המידע ביניהם, ברגע שהשרת "שידך" ביניהם למשחק. ובלי קשר, אם אתה מתעקש להעביר את המידע דרך השרת - מה בדיוק הבעיה ?

למעלה