java ודוס

Nighthawk ok

New member
java ודוס

הצלחתי לקורא את המ שרשמתי בדוס הצלחתי לכתוב משהו בדוס אבל כל אחד בתוכנית נפרדת איך אני יכול לשלב בין שתי התוכניות אני יודע להגיע למצב שבו שניהם באותה class וכל אחד בפונקציה אחרת איך אני קורא לפונקציה אחת מתוך פונקציה אחרת?

קריפטוגרפיה.../images/Emo26.gif

בוא תצרף קוד וננסה לפענח מה ניסית להגיד לנו... (או לשאול?)

Nighthawk ok

New member
השאלה ועוד כמה

פתרתי את הבעיה לזמן זה אבל השאלה היא כזאת
class class1 { public static void main { //bla bla bla } public p23 { //bla bla bla // how I now go back and do main??? } }​
האם עכשיו השאלה מובנת? ועכשיו עוד כמה שאלות לאחר קריאה מדוס של שורה והכנסת לתוך מחרוזת אני רוצה להפריד כל תו למחרוזת נפרדת אבל לדעת מה היה סדר התווים איך אני מפריד? אחרי זה יגיעו עוד שאלות אני פשוט מתחיל ללמוד ומהחומר שמצאתי מהאינטרנט זה קשה לפענח את הדברים האלה

DNile

New member
"ומהחומר שמצאתי מהאינטרנט

זה קשה לפענח את הדברים האלה"
חבוב, אני מצטער, אבל לא הצלחתי להבין מילה אחת ממה שניסית להגיד. תצטרך להסביר את עצמך הרבה יותר טוב אם תרצה שנעזור.

Nighthawk ok

New member
מה כל כך קשה?

שאלה 1. היתה מובנת? שאלה 2. א. התוכנית קוראת שורה מדוס ומכניסה אותה לתוך מחרוזת ב. איך אני מפרק את המחרוזת הזאת? זאת אומרת אני רוצה לבצע אץ השלבים הבאים א. ךהוציא את התו הראשון.... עד האחרון ב. להכניס אותו לתוך משתנה n1.........n9 עכשיו יותר מובן?

אתה.../images/Emo26.gif

אתה שואל שאלות חסרות-משמעות, משתמש במושגים לא נכונים... אז קשה לנו להבין אותך. מה זה "לקרוא שורה מדוס"? מקובץ? מה-command-line?... בגלל זה אמרנו לך לכתוב את הקוד שלך - כדי שננסה להבין בעצמנו. בכל מקרה:
String str = "Nighthawk ok"; System.out.println(str.charAt(1)); char n1=str.charAt(2);​
בדוגמה הזו - יש לך מחרוזת בשם str - באמצעות המתודה charAt אתה יכול לחלץ תו-תו. (כלומר - כאן יודפס על המסך התו i ובמשתנה n1 יהיה הערך g) יותר טוב?...

לא "שוב"...../images/Emo26.gif

אלא "להסביר". נקודה.
נראה שיש לך פער רציני בהבנה של מושגים בסיסיים מאוד בתכנות... main היא פונקציה (או מתודה ליתר דיוק)... כך גם p23. אם הגעת ל-p23, כנראה שקראת לה איפשהו ב-main - ואם אכן כך עשית, אז אתה תחזור בדיוק לאותה נקודה אחרי שהקוד של p23 יסתיים (או כשהיא תגיע ל-return). אבל אין כאן קשר ל-Java... מדובר בהבנה מה זו פונקציה/מתודה ומה המהות שלה...

כלום לא משנה...../images/Emo26.gif

רק שלא מבינים מה שאתה רוצה... הקשר בין מה שעשית ל-DOS, פשוט לא קיים... איפה עוד "עובד" charAt?... וב-Java - כדאי מאוד שתכיר את התיעוד - הוא יפתור לך הרבה שאלות סרק...

Nighthawk ok

New member
אההה

בתכנות אני עוד מבין!!! אם יש לך בעיה בהבנת השאלה תגיד איך אני קורא לפונקיצה(מתודה) test מתוך הפונקציה(מתודה) main שתי הפונקציות נמצאות באותו class הבנת עכשיו?

ושוב...../images/Emo26.gif

יש לך פערי-ידע רציניים... הייתי פשוט לוקח ספר טוב או אתר טוב, וקורא את היסודות... איך קוראים לפונקציות זה די הבסיס...

Nighthawk ok

New member
בדיוק שרשמתי את השאלה

אחרי ששלחתי מצאתי את התשובה פערי ידע רצינים התחלתי ללמוד לפני כמה ימים זה לא שאני עם התשפה כבר חודשים

"בתכנות אני עוד מבין"...../images/Emo26.gif

זה אתה אמרת... אחרי כמה ימים אתה מחשיב את עצמך "מבין בתכנות"?...
מה שאני מציע לך זה ללמוד לתכנת באופן מסודר... מה זה משתנה... מה זה טיפוס... קח ספר טוב ולך שלב-אחרי-שלב...

למעלה