jasper...spoiler

2DH

New member
דעתך = דעתכם ../images/Emo13.gif

כמובן ...

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

אייב ג'ק מגי קרוליין קאסי רומן טוני (ויקטור) דאג אליס

2DH

New member
מה דעתך - שנשתף פעולה עם העלילה (ספוילר)

מרביתינו יודעים שעכשיו דמויות הולכות למות על המסך שלנו כל שני וחמישי ... אפשר לנצל את העלילה והרחיב את הידע שלנו על חלק מהדמויות כלומר על הקורבנות. בעצם כל פעם אחרי שדמות מסוימת 'מתה' משהו ירשום את הביוגרפיה של הדמות ... לא השתגעתתי , זה לא צריך להיות יותר מדי מורכב אפשר לקחת את הביוגרפיה של הדמויות מSOAPCITY ולהעזר בה , כמובן גם לכתוב מידע אישי (פשוט נראה לי שנצטרך קצת חומר עזר...) , בתוספת תמונות וכל הבא ליד . זה יאפשר לנו להפיק עוד משהו טוב מהעלילה וללמוד על ההסטוריה של הדמויות שלא כולם מכירים . אל תשכחו שרוב הדמויות שנרצחו היו בסדרה לא מעט שנים. דעתכם ?!

אבל מתי (ספוילר)

יגלו שהם כולם חיים על האי של סטפנו? ועוד כמה זמן זה יקרה?? ואגב חשבתי על האפשרות שהאטי יכולה להיות הרוצחת הסידרתית... תחשבו..זה הגיוני...

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

יש להאטי אליבי.היא תחזור והפעם דידרה תשחק אותה ב2 פרקים די משעשעים. כולם חוזרים לחיים בעוד הממ 8 חודשים בערך,לאט לאט עוד ועוד ועוד אנשים מסאלם יגיעו לשם(ג'ניפר תהיה הראשונה,אח"כ הופ,פטריק,בו,ג'ון,ניקול,בריידי..גם יגלו שם את קולין אבל הוא יעלם אחרי פרק).אח"כ כמעט כולם יחזרו לסאלם אבל עוד פעם 6 אנשים יחשבו מתים ושוב יוחזקו ע"י טוני,בסירת דייגים יפנית/טירה באירופה(מרלנה,רומן,ג'ק,קאסי,ויקטור וקרוליין).

abcd80

New member
../images/Emo58.gif משהו לא מסתדר פה

אם קאסי תהיה בין המתים (ואני מחכה לרגע הזה שלה..מעצבנת!) אז למה שטוני יעשה את זה לה?? הרי הוא גרם למרלנה להרוג את קאסי גם..

2DH

New member
אמממממ (ספוילר)

1. בשלב הזה כבר יודעים שהיא הבת של קייט ורומן . 2. היא כביכול ידעה משהו על הרוצח יעני מי זה (נראה לי...) ולכן מצאה את עצמה 'מתה' בתוך הפניאטה.

2DH

New member
אז נלך על זה ... ספויילר

אני אתחיל עם תקציר קורותיו של אייב , אני אשתדל להכין את זה מחר או מחרותיים ... כל המתנדב לרשום על ג'ק יבורך... אני חושבת שאני לא אהיה בארץ למוות הזה ... עד שמגי תמות אני אחזור נראה לי ... ונמצא כבר כותב מתנדב

למעלה