JANIS JOPLIN

sebastian85

New member
JANIS JOPLIN

איזה סוג של מוזיקה היא שרה? רוקנרול?!? מה אתם חושבים על המוזיקה שלה? תכלס המוזיקה סבבה אבל הקול שלה ממש מעצבן

One Echoe

New member
בטוח? אני חושב שיותר בכיוון

הבלוז. בעצם, כנראה שזו הייתה התקופה שהרוקנרול התעצב.(מהבלוז).

psychoit

New member
לא שמעתי מספיק שירים שלה .

כך שאני לא יכולה לגבש דעה. אני מודעת להשפעה העצומה שלה. מה שכן,יש לה קול עצום וקורע לב!

ג'ופלין ../images/Emo99.gif

איך אתה יכול לדבר רע על הקול של ג'ניס ג'ופלין???

sebastian85

New member
אני בסה"כ אומר את מה שאני מרגיש

הקול שלה צורם מאוד. הוא נכנס לך עמוק עמוק למוח ומתחיל לשרוף תאים... זה מה שאני מרגיש בכל מקרה... באופן כללי - נשים נועדו לשיר גבוהה (אופרה) כמו WITH IN TEMPTATION ולא לשיר רוקנרול.. (במיוחד אם היא מעשנת כבדה)

One Echoe

New member
חח,

שלום אלוהים! מז"א נשים נועדו לשיר גבוה?! זה לא נכון. תשמע את ענבל פרלמוטר, בנאדם.

zoe80

New member
הלוואי ויהיו עוד נשים מרכזיות

וחוץ מזה, הקול שלה הוא יוניק. ובקשר לשריפת תאים, אחרי שתשמע אותה כמה פעמים כבר תתרחש אצלך הביטואציה לסאונד, ולא ישרפו יותר... לפי דעתי, תמשיך לשמוע אותה, ואז אולי תשנה דעתך על נשים בבלוז/רוק. גירל פאואר....

zoe80

New member
יענו שתתרגל לסאונד של הקול שלה.....

ואז הוא כבר לא יצרום...... בהצלחה

Vdrums

New member
מה עם אורית שחף? לא שרה הכי גבוה

יש לה אחלה בסים בקול. וכמו שאמרו, פרלמוטר המצויינת. גם מייסי גריי צרודה במקצת ויש לה קול מעניין. לה הכל שחור ולבן.

One Echoe

New member
נכון.

ומה שיפה באורית שחף, שגם כשהיא מגיעה לטונים מטורפים היא שרה יפה. אבל השירה הבסיסית שלה ממש לא גבוהה.

happyphantom

New member
השירים שלה ממש טובים

וגם אני חשבתי שהקול שלה קצת מעפן, עד שחברה שלי הסבירה לי שהקול שלה לא מעפן, אלא אפל ומיוחד וסקסי. אני לא בטוחה בקשר לסקסי אבל אחרי מחשבה שניה גם אני השתכנעתי שיש לה קול מדהים - אפל ומיוחד. תשמע אותה שוב, אולי גם אתה תשתכנע. זה בערך כמו שאף אחד לא אומר שלקורט קוביין יש קול נורא, למרות שבינינו, הוא לא היה מתקבל לאף בצפר למוזיקה בגלל כשרון השירה שלו..

Sp00nMan

New member
נצל"ש

מישהו שמע פה את COME ON COME IN של וולוט? מהסרט ההוא 4 המופלאים איך שקוראים לו... קיצר שיר טוב לאללה אהבתי...

למעלה