jam session בסופי'ס

mangas

New member
jam session בסופי'ס

ממשיכים גם ביום ראשון הבא - 22.6 נפגשים לאחה"צ נחמד אצל סופי'ס - נירים 1 כולם מוזמנים פרטים בקובץ המצורף להתראות

Yasoo

New member
דדי ראית ? תבוא עם הבוזוקי...

למי שמתפלא על פשר ההודעה.. לפני כשבועיים היה מפגש, אנג'לו היה בחו"ל - אבל הגיע בחור צעיר דדי שמו עם בוזוקי - הוא קיבל שעור מ"הדייג" - אני מקווה שהוא יגיע ביום ראשון ואני מקווה שאנג'לו גם יגיע הוא חזר מחו"ל - יאללה ניתראה

ייעל7

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifאז מה אלי...

פותחים שולחן? אנחנו נראה קצת ביצועים?

Yasoo

New member
הבטחת לי שאת מגיעה..יש לי מקום

אני מביא איתי את zambeta (כינוי...) ואז אוסף אותך מהמשרד זה יום א' בערב - חסר לך שאת מבריזה.. אני מקווה שאמננוס גם יבוא אנג'לו זה ברור - באחריות Mangas.. אני מקווה שאליקו וענת גם יגיעו בד"כ יום א' פנוי לאליקו - ואם יביא כלי וואההייי איזו חגיגה תהיה. בועז אני מקווה שיגיע.. ו...כל מי שמחובר לפורום הזה ולא רק כינוי..

ייעל7

New member
../images/Emo96.gifאלי בוקר טוב...

אני עכשיו עם הקפה של הבוקר ואמרתי שהיום עובדים קצת..
איזה כייף לפתוח את הבוקר עם הזמנה שכזו מכיוון שאני קיימת, מפסיקה לאכול מרגע זה כדיי שיהיה מקום. רשמתי לי. שיהיה בוקר טוב לכולם

trelos

New member
היי YASOO

לא ההיתי כמעט שבוע באתר. Aעבודה לוחצת. SAS AFXARISTO POLY על ההזמנה, לעת עתה ככל הנראה אני יגיע.

orna44

New member
גם אני אבוא לסופי'ס

הסקרנות הורגת אותי... ברצינות - אשמח לטעום מהחוויה ולהכיר אתכם.

Yasoo

New member
Hilas Sat - התשובה..בקובץ המצורף

שבת שלום Hilas סופיס ליד איטדיון יד-אליהו באתר www.emaps.co.il אפשר לאתר נתיב הגעה קל מכל מקום ================================ והיום Rדיו Yasoo מארח את "הזהוב החל משעה 11:00 - תהנו ================================

למעלה