Jah Live!

Mad Sorcerer

New member
הקרטון מתחיל להשפיע אה? ../images/Emo6.gif

ואימ אימ אימ אימא שלך טיפשה! אני לא, אני מחונן!

GallaxY

New member
אימ אימ אימא שלי?

א-הה כן ... היא...

THE BLACK MAMBA

New member
תדעו לכם שב 95% מהמסיבות בעולם יש

תמיד את הקומץ של האנשים המגעילים בהתנהגות, שאצלנו הם נקראים ערסים, בארצות הברית תמיד יבואו לך כמה כושים מגודלים שישחקו אותה גנגסטרים, בגרמנייה יבואו לך כמה גלוחי ראש מגעילים שיתחילו להתפרע, בתאילנד יבוא לך תמיד התאינלדי השחיף המטריד הזה שמוריד תחולצה, ומחפש לדגדג אותך כל הזמן עם חיוך של אבטיח מהפטריה, בהודו יש ילדים מלוכלכים שתמיד יחפשו מה לגנוב לך במסיבה, בישראל תמיד יש את המתלהבים האלה שמורידים חולצות ורוקדים באגרסיביות וצועקים ילה קרחנה בלבלה, ולא נשכח את הערבים שבאים פתאום ומנשקים אותך ומחבקים אותך ואומרים לך אוהבים אותך אחי, ואתה משחק אותה נחמד כי הם קומונה ולא מתאים לך להסתבך . בקיצור אין מושלם, ברוב המקומות תמצאו את הטפל ואת העיקר, המסיבות הכי יפות הם המסיבות כמו שהיה פעם אצל אמיל אברמוב בכפר שמריהו, או מסיבות מחתרת מושקעות של חברים, ומושקעות אני לא מדבר על כמה רמקולים מסכנים, גנרטור קטן, ומגבר שבקושי עומד בלחץ, אני מדבר על משהו מושקע ורציני, שלא למטרות רווח אלה למטרת סבבה נטו, ואין כאלה הרבה היום לצערינו. בקיצור מה שאני בא להגיד פה זה שאין מושלם,בכל מסיבה כזו כמו ברומניה אתה יכול להנות, בהנחה שתדע לתפוס את הפינה שלך ולהביט על החיובי ולא על השלילי,ותחשבו על זה .

GallaxY

New member
תודה

נימאסו חפירות על סמים כבר תבינו סעמק כל פעם אותו דבר דיי!

Mad Sorcerer

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי הפלת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה