Jah Live! אז מי בא לרומניה?
M Mad Sorcerer New member 27/4/05 #9 חחח לראות שמעון מסטול בזמן סט של לופוס או קיווה חחחחחחחחחחחחח "מזה ?? איפה אסטריקססססססססס?? וואי סעמקקקק"
חחח לראות שמעון מסטול בזמן סט של לופוס או קיווה חחחחחחחחחחחחח "מזה ?? איפה אסטריקססססססססס?? וואי סעמקקקק"
G GallaxY New member 27/4/05 #20 אתה משווה את ג'אהבו לפסק זמן?! מיני פסק זמן? נסה משהו כמו... ערמות של חבילות של שוקולד פרה בצורת עוגה (יאמי איזה טעים זה)
אתה משווה את ג'אהבו לפסק זמן?! מיני פסק זמן? נסה משהו כמו... ערמות של חבילות של שוקולד פרה בצורת עוגה (יאמי איזה טעים זה)
G GallaxY New member 27/4/05 #30 הצבת בפני אתגר ואתה יודע שאני אוהבת אתגרים.. אז here it goes... לירון אתה טיפש!!!! טוב זהו עשיתי את זה... מה עכשיו, תחסום אותי ? חח
הצבת בפני אתגר ואתה יודע שאני אוהבת אתגרים.. אז here it goes... לירון אתה טיפש!!!! טוב זהו עשיתי את זה... מה עכשיו, תחסום אותי ? חח
B bluster cruncher New member 27/4/05 #32 מה אתגר בזה? הוא מודע לעובדה שהוא טיפש ושפעון אבל חוץ מזה הוא אחלה בייבי
G GallaxY New member 27/4/05 #34 חחחחח הוא אמר לי שאני "אנסה" אז אמרתי חחחחחחחחח שפעון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
B bluster cruncher New member 28/4/05 #38 תאמת לירון? זה ניראה כמו מישחק מוח אבל בשביל מישחק מוח צריך שני מוחות......
G GallaxY New member 28/4/05 #40 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *אני מקווה שזה הייתה ירידה עליו ולא עליי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *אני מקווה שזה הייתה ירידה עליו ולא עליי