Jagged Little Pill Acoustic

shikma r

New member
Jagged Little Pill Acoustic

סוף סוף מצא את מקומות המושלם..במערכת בחדרי הקט והצנוע.. מתנגן לו שוב ושוב.. ויש לי ביקורות.. הרוב טובות.. השירים פשוט מעולים. אני לא יודעת אם אני אפשר לומר אני אובייקטיבית כי JLP הוא הדיסק האהוב עליי ותמיד היה אבל נורא אהבתי את הגירסאות האקוסטיות..באמת טובות.. חוץ מ.. NTD.. ממש,אבל ממש התאכזבתי.לא אוהבת את הגירסא, לא מחבבת אפילו לא מסמפטת. היו שאמרו ש"אלאניס רצחה את השיר" ואני נאלצתץ להסכים בכאב.. אבל זה נכון..התחלתי לשמוע אותו וכשהתחיל הפזמון העברתי. WU לא שונה במיוחד מהמקור וידעתי לחכות כמו ילדה טובה להפתעה לאחר דקה או שתיים בשביל YH. אהבתי אהבתי אהבתי בהחלט! תמיד חשבתי שבטח יש גירסא לשיר עם מנגינה וחשבתי שבטח היא גירסאה טובה. הממ..וכן, שמתי לב לשינוי השורה המוכרת בAIRW.. Why am i so petrified of silence בקיצור אני יודעת שאיחרתי בקניית הדיסק אך הדבר לא התאפשר לעשייה לפני מחוסר דיסקים בחנות (?!) אבל אני ברגעים אלא מאושרת יחסית ליום הרע שעבר עלי.

AlanisJunkie

New member
זה מדהים איך אנשים לוקחים את השינוי

שהיא ערכה בNTD לשני קצוות שונים, ויש מי שיגיד שהיא רצחה את השיר, ויש כמוני שיגידו שהיא עשתה איתו מעדן טעים טעים טעים, הוסיפה לו תבלינים וניחוחות ועשתה ממנו משהו מדהים. על טעם ועל ריח, כנראה, יש להתווכח.

isw

New member
אני איתך..

היא ללא ספק רצחה את NTD.. אני לא אשכח שכששמעתי אותו בפעם הראשונה שאלתי את עצמי אם זה בכוונה או שזו פארודיה.. אבל שמתי לב כששמעתי הופעות חיות שהיא די התחילה את השינוי שבשיר כבר ממש מזמן אז כנראה אנשים שכבר שמעו את זה בהופעות- היה להם יותר זמן להתרגל והם אפילו אהבו.. זה ההסבר שלי לקצוות שאנשים לוקחים את השיר הזה.. תתחדשי!!

AliceW

New member
למה?../images/Emo13.gif

לטעמי NTDA יפהפה..ממש לא אהבתי את הגרסא המקורית, היא נשמעה לי מעצבנת קצת..אבל, אחח, הגרסא האקוסטית...מדהימה
אני מסכימה שהבתים קצת מוזרים והבתים במקורי הרבה יותר יפים..אבל הפתיחה, והפזמון..

shikma r

New member
הפתיחה יפה

והפזמון יחסית דומה לפזמון במקור אבל בבתים היא עולה טונים יורדת לא מבינה מה נסגר שם בדיוק.. לא יודעת..זה השיר שהכי פחות אהבתי. HIMP פשוט מדהים.. וגם PERFECT קיצור הכל. חוץ מNTD שאני מעדיפה לשמוע בגירסא המקורית.

AliceW

New member
../images/Emo13.gif

זה לא שהיא יורדת ועולה טונים, פשוט הפכו את האקורד בבית מE (מז'ור) לEm(מינור) אז הקול במקורי שהוא מז'ור, לא הולך עם הצלילים באקוסטי שהוא מינורי בחלקו... אוי, אני מקווה שלא זיינתי את השכל..

Jagged chaos

New member
הלחן יותר טוב...

אבל עזבו אתכם.. המקורית הרבה יותר טובה.. הגרסה האקוסטית אנמית מידי.. לא מרגישים את הזעם והסרקסטיות שלה באקוסטי

AliceW

New member
סליחה, לא התכוונתי../images/Emo7.gif

זה כמו תסמונת טורט אצלי, זה פשוט נפלט

AliceW

New member
אמרת, אמרת../images/Emo9.gif

רק רציתי לשמוע את זה עוד פעם

אממ..

NTD זה השיר ההכי אוהב עליי בJLP בעייני האוקסטי דווקא יצא טוב. בכל אופן האלבום האוקסטי הוא טוב, אבל מאוד אפתי. איפה ההתרגשות והכעס שהיו בJLP? תמיד כשאני שומע את האוקסטי אני מרגיש שמשהו חסר... הוא לא מושלם.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifהאלבום משדר יותר את השלווה,

שומעים שחלפו 10 שנים, שהיא שכחה וסלחה. שהיא עברה הלאה והתגברה..וזה עובר טוב באקוסטי. אני אוהבת את זה.

Rוית

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל ../images/Emo9.gif

אלבום הרבה יותר מפוכח ושלם (נפשית, מבחינתה של היוצרת)

למעלה