jackass the game?

P o l l y

New member
jackass the game? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

משחק על/עם/שקשור בג'קאסס??? מישהו שמע/ראה? כי סיפרו לי על זה כרגע והלכו (השאירו אותי במתח!!!!
) מישהו יודע? ? ? ?

נשמע קצת אידיוטי....

באמת תחשבו מה כבר אפשר לעשות שם... אם אתם רוצים לשחק דמות מג'אקאסס לכו תשחקו טוני הוק פרו סקייטר 4 באם שם...הוא נראה בדיוק כמו באם יש שם אחלה גרפיקה...חח

מה פתאום זה יכול להיות ענק!

תחשבו, יהיה את כל הדמויות גם בג'אקאס וגם בcky, אתה בוחר עם מי להיות ומה לעשות, עגלות סופר,שיחים,להציק לאנשים,לעיר אנשים כשהם ישנים עם קמח או שטויות כאלה ובערך כל מה שהיה בג'אקאס ובcky,אם יהיה דבר כזה לא משנה מה על היום הראשון אני קונה את זה....

omni96

New member
it suCKs

אבל מה הקטע לכו תעשו ג'קאסס במציאות ! עם רעיונות שלכם ! למרות שזה יכול להיות נחמד

AdShEaTaKoRe

New member
בובית... אין מצב שיש כזה דבר

אלא אם ראית במו עיניך... שמועות לא תמיד נכונות!!! חזרתיייייייייי הבייבי שלי היה בתיקון

Hellbeast666

New member
למה לא?!

כמו שעשו את GTA:Vice city משהו כזה בטח שאתה הולך מציק לאנשים ושיט (במציאות הרבה יותר כיף!)

P o l l y

New member
prove all u mother-fuckers wrong..!

אוקיי הנה שיחה שמוכיחה שאכן יש משחק כזה עם ג'קאס..! וצינזרתי את השם מטעמי פיגור. (?אהההה סלחו לי!) Gone With The Sin (10:38 PM) : אהא! מ**! מ** (10:38 PM) : האא? Gone With The Sin (10:39 PM) : :) שלום! מ** (10:39 PM) : ממצב? Gone With The Sin (10:39 PM) : הכל טוב..! תגיד, שמעת על משחק שקשור לג'קאס? Gone With The Sin (10:39 PM) : או משהו כזה.. :\ מ** (10:40 PM) : כן שמעתי על זה מ** (10:40 PM) : למה? Gone With The Sin (10:40 PM) : אהא! מ** (10:40 PM) : ניסתי להוריד..זה היה משחק אחר Gone With The Sin (10:40 PM) : :| ספר..מה זה היה? ואיך זה קשור לג'קאס? מ** (10:40 PM) : למה? Gone With The Sin (10:41 PM) : כי אני רוצה לדעת..! מ** (10:41 PM) : את בוחרת את אחד מהאלו..ומביאים משימות רואים את זה כמו שרואים את מקס פיין ועוד מלא מל Gone With The Sin (10:41 PM) : :| איפה הורדת? מ** (10:42 PM) : קאזה.. Gone With The Sin (10:42 PM) : אהא..! איך קראו לקובץ? מ** (10:43 PM) : לא זוכר..חיחי Gone With The Sin (10:44 PM) : שיט.. :\ Gone With The Sin (10:44 PM) : :| יש לך את זה עדיין? מ** (10:45 PM) : ממ לא מ** (10:45 PM) : פירמטתי את המחשב Gone With The Sin (10:45 PM) : :| פאקי Gone With The Sin (10:46 PM) : נו טוב, תודה בכל מקרה..!!! :) אוקייי אני הולכת לחפש בקאזאונת..(קאזא)...צ'או..!

CKYGUY

New member
לדעתי אין בגלל סיבה אחת..

אם הם היו רוצים להוציא משחק , אז הם היו מפרסמים אותו בטירוף.. ויכול להיות שהחבר הזה שלך טועה או משו.. ובלי קשר .. אהבתי את ה : " חיחי" שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחח

BiAAcH

New member
לא בטוח...

זה יכול להיות למשל כמו פוסטל, משחק אדיר, אני ממליץ עליו, ולא שמעתי עליו כלום, חבר שלי המליץ לי עליו... ואם באמת יש כזה, זה יהיה פשוט אדיר, נוכל לעשות ג'קאס גם כשאנחנו פצועים....

holly shit

New member
אני לא מבינה גדולה אבל

זה יכול להיות משחק שמישהו עשה (מישהו הכוונה לאיזה ילד) ואין מי שיפרסם את זה רגע יש בכלל דבר כזה כמו שמישהו בונה אתר ככה הוא גם יכול לבנות משחק? אם כן לזה התכוונתי

BiAAcH

New member
כן...

לדעתי צריך להיות די מוכשר בשביל לכתוב משחק כזה, אבל אולי איזה איזה חנון ישב מול המחשב חודש בלי לצאת ועשה לנו משחק?? נקווה... וד"א, מצאתי תוכנה בקזאה שקוראים לה ג'קאס, אבל היא 6 מגה, ועוד לא סיימתי להוריד אותה...

CKYGUY

New member
התכוונתי למשהו אחר..

לא לרמה של המשחק, אלא למשחק של "ג'קאס".. הבנתם?..יענו , הם "ג'קאס" הוא מסחרי ביותר , ומן הסתם .. אם יצא לזה משחק , אז שווה להם לפרסם אותו כ"המשחק של ג'קאס".. ואין סיכוי ש 1 יכול לעשות משחק ברמה מינימלית אפילו.. על משחקים כיום עובדים לפחות 200-500 אנשים..

למעלה