JACK DANIEL'S וחנויות....

rob zombie

New member
JACK DANIEL'S וחנויות....

מישהו מכיר אתר שמוכרים בו JACK DANIEL'S במחיר טוב ?????? ואני צריך גם המלצה על חנות אלכוהול טובה בתל אביב עם עדיפות לחניות שמוכרים בהן JACK DANIEL'S במחיר טוב ..

MEIMIS

New member
תנסה באקרמן ת"א...

רחוב היסוד 5 אם אני לא טועה... הוא היבואן של ג'ק.. בכל אופן לכל רחוב אלנבי יש חנויות וגם איפה שמשיח שמה(מידנייט, יש לך את הכתובת? או בערך איפה זה?)

rob zombie

New member
לא מכיר ..

אתה יכול להביא לי את הכתובת ??????? ואתה לא מכיר איזה שהם אתרים שמוכרים בהם אלכוהול ?

rob zombie

New member
כל אתר יקבל בברכה ...

כל אתר ישראלי או לא ישראלישאפשר להזמין בו JACK DANIEL'S לארצנו יתקבל בברכה

rob zombie

New member
ולמה זה טוב ???????

מה זאת אומרת ואיך אני משלם על זה בידיוק ??????????? באתר כתוב נגיד 80 $ מישלוח עוד כמה דולרים ואיך יחייבו אותי המכס ?

rob zombie

New member
מישהו יכול לברר את זה ??????

זה ניראה לי קצת מוגזם 200% מישהו יכול לברר את העניין של המכס ?

rob zombie

New member
../images/Emo34.gif למדינת ישראל

230 אחוז על אלכוהול מה זה המדינה המושחטת הזאת ???????? ואיך הם גובים ממני את ה230 אחוז הללו ?

elohimm

New member
עוד יומיים... אני ברגע זה כותב אותה

סססאמק, הפעם זה נושא קשה - וויסקי! בכתבה אחת צריך להכניס את כל הסוגים, מינים וצבעים. אני כבר 3 שעות יושב על זה, גמרתי קופסת ווינסטון בערך ואני רק בחצי... לא נורא, עוד יומיים נחייך... wish me luck! ביי גיא. נב. מותר לי בכלל להיות פה? בתור מנהל פורום בפורטל אחר? נו, נקווה שלא יבעטו לי בתחת... :)

elohimm

New member
במזקקה שלהם,בלינצ'בורג שבטנסי,ארה"ב

היינו אני וזוגתי, קיבלנו סיור VIP והיה ממש נחמד. לפני שבוע קיבלתי בדואר תעודה שמסמיכה אותי להיות מדריך-סיורים במזקקה... למישהו יש כסף לתרום לי לטיסה לשם? טוב, אז לא עכשיו, אולי מאוחר יותר... :) זהו ביי גיא.

cloclo

New member
אתה כנראה מייבא במסלול הירוק... ../images/Emo10.gif

394% מכס. לא טיפה פחות. כל פעם ששואלים את זה אני מקשרת לדף הספציפי באתר המכס. היום אין לי כוח, אז תצטרכו להאמין לי או לחפש אחורה. נכון גם למשלוח בדואר וגם לבקבוק השלישי (והרביעי והחמישי וכו') שאתם מנסים להגניב במזוודה.

למעלה