Ja Rule - The Last Temptation

DJ JuVi

New member
Ja Rule - The Last Temptation

כן....שוב אני עם עוד ביקורת...ועכשיו על דוכן הנאשמים: הדיסק החדש של ג´ה רול. הפעם אני לא אלך שיר - שיר, כי הדיסק הזה פשוט לא שווה את זה. למה? כי לדעתי הוא חוזר על עצמו. ג´ה רול וירב גוטי שהפיקו פשוט...מיחזרו! את מה? באחד השירים הוא מזכיר את מה שהוא שר עם מרי ג´יי בלייג´ (שלדעתי זה היה דואט מהמם..). בשיר אחר הוא מזכיר את השיר Put It On Me שלדעתי היה מצויין וגם הצליח יופי. הוא מארח את אשנטי שווווב, והפעם בשני שירים, שאחד מהם הוא דווקא שיר ממש לא רע שמתארחים בו גם נאס (המצטרף החדש ל-Murder Inc), ו...טופאק! כן כן....שוב הוא, גם כאן, ועל אותו שיר עם נאס! וואט דה פאק?! הערת ביניים- יש בדיסק החדש של טופאק שיר עם נאס....מדהים, לא? מה שלא עושים כדי לזיין את השכל ולמכור...אז מה היה שם?! הם היו שונאים פעם, לא?! החזרה לדיסק של ג´ה רול- טופאק אמר רק כמה מילים ולא מעבר לזה... השיר הזה לדעתי חלש יותר מהשיר שהיה עם טופאק בדיסק הקודם - שהיה מלאאא עוצמה לדעתי...וג´ה עם טופאק נשמעו ממש ממש טוב. בכלל, קביעה: לדיסק הקודם היו יותר להיטים ולדעתי הוא היה יותר טוב, למרות שצריך להשקיע שמיעה רבה כדי לקבוע זאת. בגדול, הדיסק החדש של ג´ה רול הוא פשוט דיסק מסיבות לכל דבר, חסר הרבה מסר, עם שירים מקפיצים שדיי חוזרים על עצמם מבחינת הביטים (לפחות בצורה), ושירי אר.נ.בי לריקוד צמוד, שתמיד נשמעים טוב, אבל ג-ם ה-ם ממוחזרים ונשמעים דומים לקודמים, לא משנה כמה הם טובים. אם מחפשים חידוש בדיסק החדש של ג´ה רול, לכו תשמעו משהו אחר, כמו לדוגמא הדיסק של מיסי שאני באמת ממליץ עליו מכל הלב, כי היא באמת נתנה את הנשמה ועשתה דברים מדהימים...... אבל זה נושא אחר. אני חושב שאין שיר שלא שומעים בו "IT´S MURDA!" או משהו בסיגנון, שרק לא תטעו ותחשבו שאתם שומעים דיסק של מישהו אחר... (איך אפשר?! רק לג´ה רול יש קול כזה וסגנון כזה). מעצבן אותי שהוא ממשיך לנסות להגיע לגבוהים, כשהקול שלו פשוט שחוק (כמו שאמר חבר בפורום הזה לפני כמה ימים...) ואין מה לעשות! זה ממש מעצבן! שיר אר.נ.בי אחרי שיר אר.נ.בי. שוב ניגרז, ביצ´ז, ו....MURDER INC.!!!! אני באמת לא מוצא שום טעם בדיסק החדששל ג´ה רול...אבל אני מתאר לעצמי שכמו כל דיסק שלו הוא ימכור כמויות מסחריות עצומות. ואם אתם לא מאמינים לי - תנסו בעצמכם...הדיסק חוזר על עצמו לדעתי. ואני באמתתתת אהבתי את הסגנון של ג´ה רול, ואהבתי כמה קטעים מהדיסק הקודם שלו וחשבתי שהוא באמת מצויין. אין לי שום דבר ב"מסחריות", אבל זה פשוט חסר טעם. חשווווב מאוד- בסוף שיר עשר הוא מזכיר את אמינם וזה כאילו אינטרו לשיר הבא שנקרא Emerica, כשהדגש הוא על "אי-מריקה", כמו אמינם.... נקודות אור קטנטנות: שיר 2- הסינגל עם בובי בראון שהוא עוד בסדר... שיר 3- דומה לדברים קודמים...אבל אין בו רע.... שיר 10 (עם מישהו שנשמע לדעתי כמו נייט דוג...יש שם קטעי ראפ טובים... שיר 13...נשמע טוב בצורה מסויימת למרות הכל...רק כדי שיהיה עוד קטע שאפשר לשמוע....למרות ש....לא יודע... האלבום לא מספיק מלהיב, לעומת (שוב) הדיסק של מיסי שהיו בו פשוט הפקות מדהימות, ולכן גם אם מיסי הייתה פחות טובה (למרות שלא הבחנתי) הביט השכיח את זה... ההפקה של גוטי הרדימה אותי. את האמת, עיצבן אותי ממש ממש האלבום הזה, והיה לי ממש קשה לסיים לשמוע אותו. ויש מי שיגידו שהוא מומחיות..... JuVi

2PAC4EVER

New member
בחיים שלי לא ראיתי "ביקורת"

יותר גרועה, קודם כל זאת לא ביקורת זאת סתם קטילה, לא ברור לי למה אתה משקיע את הזמן שלך ב"לבקר" מה שלא אהבת, חופשי תבקר על מה שאתה רוצה אבל תעשה את זה כמו שצריך דברים עיניינים שכתבת על הדיסק לא היו מה שכן עשית זה לספר כמה שחלק מהשירים דומים לדיסק הקודם, ושהוא דיסק למסיבות וש 2-3-10 ו-5 טובים, שים לב איך סיכמתי "ביקורת" שלך ל2 שורות, יש לי הרגשה שסתם רצית שזה יראה ארוך, אם לא אז לא ברור לי למה דחפת פעמיים את הדיסק של מיסי... ודיברת על הדיסק הקודם יותר מהדיסק החדש והוספת עוד כמה פעמים שלא נהנית ממנו, אני מחכה שהדיסק יצא , אני יקנה ואז תהיה כאן ביקורת (רצינית) אובייקטיבית כמה שאפשר ועיניינית.

DJ JuVi

New member
אני לא יודע למה אתה מחכה לקנות.....

הוא לא שווה את זה :))

*DOR*

New member
מה קשור??????

ואם הוא אומר משהו טוב על הדיסק זה פאתאום נהפך לביקורת??? מה לעזאזל קשור????

ohadz

New member
איזה אפס אתה

זה לא משנה אם זה רע הוא לא, אתה לא סם לב מה אנשים אמרו כאן??? שזאת ביקורת ג-ר-ן-ע-ה זה הכל לא משנה אם באד או נגד , זה סתם ביקרות מעפנית תקרא ביקורות אחרות ואז תבין מה זה ביקורת טובה

*DOR*

New member
לא הבנת אותי....

זה בדיוק מה שאני שזה לא משנה אם זה בעד או נגד זה עדיין ביקורת וטופאק 4 אבר בא ואמר שזאת דעה מה בגלל שזאת ביקרות נגד הדיסק זה אומר שזה דעה??? לא זו ביקורת וזו אחלה ביקורת זה שהוא לא אהב את הדיסק זה ישר אומר שזאת ביקורת רעה?? אממ לא נראה לי וזאת בעיה של הרבה אנשים פה כל בנאדם שנותן ביקורת רעה ישר יורדים עליו ונותנים לו דיסים חופשי, יש אנשים שלממשל מפרסמים פה שיר שם כתבו ואז מישהו כותב להם שהוא לא אהב ומפרט למה, ואז ישר בא כותב השיר ואומר "איזו ביקורת ילדותית אני מחכה לתגובות רציניות" אוייייי כמה ילדותי!!! בגלל שהוא לא אהב את השיר זה אומר שהוא ילדותי ולא רציני?????? מה זה השטויות האלה???? בגלל שההוא מלמעה לא אהב את הדיסק של ג´ה רול (והוא מפרט בדיוק למה הוא לא אהב אותו) זה אומר שזאת ביקורת גרועה ומעפנה????? תתגברו על עצמכם כבר לא כל ביקורת חייבת להיות טובה

crazy eliaz

New member
איך קוראים לשיר שלו

עם טופאק מהדיסק הקודם??? וחוצמזה הביקורת על הדיסק של מיסי הייתה הרבה יותר מעניינת לתשומת ליבך...

DJ JuVi

New member
אני מבין אבל פשוט ישבתי לכתוב ו....

והשתגעתי!!!!!!!! והחלטתי לחלוק את זה עם הפורום היקר....:)) פשוט....לא לעניין....

BiG D

New member
לפי מה שהבנתי

השיר של ג´ה רול "עם טופאק" בקודם (so much pain) הוא רק ג´ה רול, עם עיבוד לקול שלו שישמע כמו טופאק... באמת מאוד קשה לעשות הפרדה בין הקולות

2PAC4EVER

New member
אז הבנת לא נכון

ושמישהו יסביר לי מיזה האיש הכחול הזה שהולך כאן?????????????? הוא מבקש ממני ללחוץ עליו ולא ברור לי למה?????

TakTik

New member
עוד פעם הזיות טופאק?

לא דיברנו על זה בפגישה שעברה? זה בגלל שאין לך דמות אב דומיננתית ובגלל שאתה מת כבר 6 שנים

על נאז, טופאק והדיסק..

קודם כל כמה ימים לפני שטופאק מת הוא ונאז "השלימו" ככה אומר אבל תגובה מהאווטלוז ומישהו אחר שהיה קרוב לטופאק (חוץ משוג נייט ) אין בקשר לזה.. בכל מקרה המפיק של ג´ה 7 השווה את הדיסק הזה (the last temtation) למקוולי של טופאק הוא אמר שזה יהיה משהו לרחובות, אני עדיין לא שמעתי את הדיסק, אבל לפי הביקורת זדה נשמע שג´ה ממשיך באותה דרך... בכל מקרה הדיסק הכי טוב שלו זה -Rule 3:36 זה הדיסק שעה אותו ואת murder inc!

da^Lord

New member
ביקורת היא ביקורת

ויכולה להיות גם ביקורת רעה על דיסק.. ולכן גם הביקורת הזו במאמרים.

tomoshe

New member
תבדיל בין שני דברים

יש ביקורת "שלילית" כלומר קוטלת של הדיסק וזה בסדר, ויש ביקורת "רעה" - פשוט גרועה בתור ביקורת. הסוג השני לא צריך להיות במאמרים.

tomoshe

New member
תבדיל בין שני דברים

יש ביקורת "שלילית" כלומר קוטלת של הדיסק וזה בסדר, ויש ביקורת "רעה" - פשוט גרועה בתור ביקורת. הסוג השני לא צריך להיות במאמרים.

למעלה