"Ja Rule:"Lets take it to da street

Ambitionz

New member
"Ja Rule:"Lets take it to da street

הביף של ג´ה רול עם DMX מתחמם, ברעיון להוט 97 אומר ג´ה רול "Lets take it to da street" ובכלל נראה לי שהוא השתגע. הוא אומר שלDMX יש בעיה איתו רק בגלל שהוא מצליח יותר ממנו, ושיש לו בעיה גם עם אמינם, ועוד כמה אנשים, רק בגלל שהם יותר מצליחים. אירב גוטי מגבה את ג´ה רול. ואירב גוטי הוא חבר מאוד קרוב של DMX ועזר לו המון, גם בקריירת המשחק, אבל הוא מוסיף ואומר שג´ה רול הוא כמו אח בשבילו.

J To The Lo

New member
Ja Rule vs.DMX

הם בסוף יהיו כמו נאז וג´יי-זי, כמה קללות בשירים או כמו בעבר שהיה את אל אל קול ג´יי נגד מישהו שאני לא זוכרת את שמו.. אבל אם הם לא לוקחים את זה קשה, כמו יריבויות אחרות שהיו בהיפ הופ, זה טוב ונחמד, ואפילו רצוי...

2PAC4EVER

New member
והשיר שהתחיל את הכל

DMX-DO YOU שווה שמיעה, בהתחלה היו ספקולציות בקשר למי מכוון השיר עכשיו זה כבר ברור

איזה ריב זול

די אם אקס מקנא בו כי הוא מוכר יותר? אפשר לחשוב שהוא מסכן. שתיהם ממוסחרים שנשמעים די אותו דבר, ג´ה רול הצליח להתמסחר קצת יותר ביג דיל. סתם ריב זול...

belistirs

New member
אוליי

אוליי תפסיק לזלזל כל הזמן יש פה אנשים שמזלזלים בראפרים גדולים כמו eminem ja rule dmx ועוד..... הם שרים טוב יש להם אלבומים טובים הם מעולים אבל אתם אומרים שאם הם לא שרים על כמה שהעולם חרא הם ממוסחרים מה יש לאמינם גה רול או די אם אקס להיות ממוסחר אם יש להם מיליונים דייי כבר אתם קונים,מורידים,משיגים דיסקים שלהם שומעים אומרים שזה אחלה ואחרי חודש אומרים שהם סתם ראפרים ממוסחרים דיי כבר זה נראה כאילו אתם מקנאים(ולרוב זאת האמת) די אם אקס וגה רול הם 2 ראפרים מצויינים למרות שלדעתי גה רול קורע את די אם אקס מכל הצדדים נקודה!!!!! ולדעתי כל הריבים שיש בין אומנים הם לשווה הרי כולם בעסקי המוסיקה אומני המוסיקה צריכים לשיר ולהוציא אלבומים ולא להפוך את עסקי המוסיקה לריבים מטופשים ומכות אם אומן שונא את המוסיקה של אומן אחר הוא יכול להגיד לו בצורה אחרת ולא באיזה שיר שהוא יורד על האומן שהוא שונא לדעתי הריבים שמיתרחשים בעסקי המוסיקה אלו ריבים מטופשים וכולם לשווה

מה קשור?

לדעתי אמינם ראפר מעולה... ג´ה רול זה חרא גולמי - די אם אקס קצת פחות.

2PAC4EVER

New member
אף אחד לא מזלזל בהם,

פשוט יש כאן כמה אנשים שכדי להיראות מאאאאאגניבים יורדיםפ עליהם ואמרים שהם שומעים כל מיני אומנים סוג ז´ שרק הדודה והדוד שלהם קנו את הדיסק ואז הם "מבינים במוזיקה שחורה" וזה אפילו לא הדודה והדוד שלהם... אההההההההההההההההההההה חוצמזה יש לך טעות קטנה גם הם שרים על כמה שהעולם חרא....

belistirs

New member
תראה אתה צודק

אבל אמינם ליפעמים שר אבל יש לו גם צד מצחיק בכינוי סלים שיידי גה רול ליפעמים אבל רוב השירים שלו לא על כמה שהעולם חרא ובקשר לדי אם אקס אני לא ממש מעריץ אותו ולא עוקב על השירים שלו אז בקשר אליו אין לי תשובה

Igeezy

New member
אז אתה טוען שכל מי שלא כל כך משוגע

על ג"ה רול ואומר את זה, הוא פשוט רוצה להיראות באור מסויים!?- לא חשבת אולי שיש אנשים שפשוט לא בקטע?

mumtaz

New member
המילים של

אקס שונות מאד (מ-א-ד) מהמילים של ג´ה רול כל הנושאים שהם מדברים עליהם אם זה מעניין אותכם תקשיבו קצת לשירים של דיאמאקס שלא ממש משמיעים במועדונים בעיקר מהאלבומים הראשונים. תוכן קצת יותר מעניין לא נורא

למעלה