Ja-rule feat J.Lo - I´m real

• פותח הנושא 2gt
  • פורסם בתאריך

2gt

New member
Ja-rule feat J.Lo - I´m real

רמיקס חדש נחמד מאוד מומלץ בהחלט

s.n.o.o.p

New member
נחמד

שיר שמח לא יותר מזה תורידו שירים אחרים שלו כדאי. s.n.o.o.p

**yoav**

New member
אני לא אהבתי כל כך...

קצת מעצבן אותי שג´ה רול חושב שהוא איזה זמר, הוא לא יודע לשיר!! שיישאר בראפ למרות שב - put it on me הוא היה לא רע

s.n.o.o.p

New member
חמוד שלי... ../images/Emo46.gif

אני מאוכזב ממך אני לא יודע מה אתה שומע( אולי westlife או משהו) אבל אל תזלזל ב ראפר טוב. תן כבוד אחי. s.n.o.o.p

**yoav**

New member
אחי כנס לפה רגע

דבר ראשון מי אתה בכלל שתקבע מה אני שומע??? כן!! אני מזלזל בג´ה רול אני חושב שהוא ראפר בינוני מאוד עם כמה יציאות חח אתה מתחיל להזכיר לי את כל התגובות שאנשים רשמו למישהו שהעז לרדת על סאבלימינל חח

גם אני לא מת על ג´ה.....

לדעתי אם לא היו לו קול כזה(שזה לדעתי מה שגורם לאנשים לראות אותו טוב יותר ומיוחד) לא היו מתלהבים ממנו כל כך כי אין לו ראפ כזה טוב מילים לא משהו השיר היחיד שלו שאהבתי זה holla holla או איך שלא קוראים לזה........

zeus.

New member
יש לי מה להגיד בנושא.....

למה ללכלך? ja rule הוא אחד הטובים ביותר כיום... בגלל הקול לא בגלל בקול מה זה משנה? הוא אחד מעשרת הטובים כיום אין ספק בכך אפילו... אין לו רק להיט אחד, יש לו לא מעט, ובגלל שמציק לי שלפעמים אנשים פה שוכחים דברים חשובים, אני לקחתי על עצמי לכתוב את כל הלהיטים שלו... ja rule feat j.lo - im real ja rule feat vita - put it on me ja rule - six feet underground ja rule feat christina milian - between me and you ja rule - holla holla ja rule feat jay z and busta - holla holla remix ja rule feat lil mo - i cry ויש עוד פשוט אני חושב שהבנתם את הפרנציפפףף

s.n.o.o.p

New member
סוף סוף zeus .. ../images/Emo9.gif

סוף סוף מבין עניין אח יקר זכית בכבודי.. נ.ב כתבתי את הלהיטים שלו כבר (זה מתחת לביקורת שלי) וחוץ משיר אחד כתבנו אותו דבר. כבוד. s.n.o.o.p

s.n.o.o.p

New member
נכנסתי...

א. אם אתה חושב ש ja rule ראפר בינוני תגיד מי ראפר טוב בעיניך, נלי??? ב. מי זה סאבלימינל בכלל??? הרבה פוזות פחות מוזיקה. תרגע אחי פשוט אל תזלזל. כבוד. s.n.o.o.p

**yoav**

New member
אתה רוצה דוגמאות לראפרים טובים???

הנה לך כמה nas 2pac kurupt bone thugs n harmony talib kweli mos def black eyed peas pharoahe monch וחוץ מזה תירגע כבר כולה אמרתי שהשיר שהזכרתם לדעתי לא משהו ובעיניי הוא לא יפה כל כך

למעלה