J2 & EAD

postNY

New member
J2 & EAD

שלום לחברי הפורום,

אשמח לעצתכם,

אנחנו (זוג +2) מתכוונים להגיע לארה"ב בעקבות לימודי פוסט דוק של אישתי, למשך שנתיים באזור ניו -יורק.

ברשותינו וויזה J1 ו- J2, הפוסט הינו במימון עצמי (קבלת הוויזה הותנתה ע"י הצגת הון עצמי )

עם ההגעה לארה"ב אהיה רשאי להגיש בבקשה לאשרת עבודה (עבור J2)- האם הצגת מימון עצמי (כמו שדרשו מהמוסד האקדמי-הצגנו מעט יותר ממה שדרשו ) מספיקה כדי לקבל וויזה עבודה עבורי?

האם לדעתכם אישור על מימון נוסף שאשתי תקבל (כ 25 אלף דולר בשנה ) מגורם חיצוני (חברה שמוכנה לסייע במימון המחקר של אישתי) יכול להביא יתרון בקבלת וויזת עבודה?

החשש שלנו נובע מהעובדה שאשתי לא תקבל מימון מהאוניברסיטה או מלגה חיצונית. ואנחנו נוסעים עם מימון עצמי- של כ 120K$ ( הצגנו באוניברסיטה ובשגרירות אישור מהבנק על חסכונות על סך 120K).

תודה מראש

Philip Jr

New member
אהלן וברוכים הבאים לפורום

מצטט מההנחיות הרשמיות להוצאת EAD:

"You must submit a written statement with any supporting evidence showing that your employment is not necessary to support the J-1 but is for other purposes"

לפחות לסטודנטים שעוברים (ואולי גם לכם) יש את המשרד לסטודנטים בינלאומיים, והם עזרו לנו בזמנו לנסח את המסמכים הנלוים לבקשה בהם הצגנו הוצאות והכנסות ומכתב המפרט שכמובן שאשתי לא תעבוד כדי לפרנס אותי. מומלץ לבקש עזרה עם זה, ואם אמצא את המכתב אשמח לשלוח לך.

כל אישור של מימון תקף במקרה הזה, חסכונות, מלגות, העיקר להציג בצורה ברורה שאף לא דולר אחד שלך ילך כדי לתמוך באשתך או בילדים, אלא שאתה פשוט מעוניין להעסיק את עצמך / לחוות את התרבות העסקית של ארה"ב / למצות את הפוטנציאל האישי שלך / לשנות את עולם העסקים כפי שאנו מכירים אותו היום.....

תהיו בקשר ובהצלחה!

postNY

New member
supporting evidence

תודה על תשובה,

זה בדיוק מה שנעשה. אני מקווה שאישור מהבנק על חסכונות של 120K + מכתב התחייבות מחברה פרטית על תשלום של ~25K בשנה יספיקו כ SUPPORTING EVIDENCE.
אני אשמח לקבל את המכתב אם תמצא, ובכל זאת אנסה לפנות למשרד לסטודנטים זרים...

תודה פעם נוספת...

Philip Jr

New member
בשמחה

נראה מהתגובות של אחרים שהאוניברסיטה שלי קצת "הפחידו" אותנו. אנחנו צירפנו בנוסף למכתב ושאר המסמכים גם עוד הוכחות למצבנו הכלכלי. כפי שבטח כבר הבנת לא אמורה להיות בעיה, ויהיה בסדר. אל פחד!

גברת בץ

New member
לא מדויק לגבי ילדים

אין בעיה (ואפילו נותנים את זה כדוגמא) להצהיר שהכסף מיועד לטיפול בילדים, כל עוד הוא לא מיועד לתמיכה ב-j-1.

Philip Jr

New member
מה שרק מדגים את הטמטום של כל הסיפור הזה

כאילו ה: J-1, ה - J-2 והילדים הם ישויות נפרדות ללא תלות הדדית. קיויתי שחוקי ההגירה החדשים יתקנו בין השאר את העוול הזה של תהליך הוצאת ה - EAD.

גברת בץ

New member

למעלה