j.

saharur

New member
j.

את חצך אספוג בדמי הרותח זהב הכאב מטשטש את חושי אלטף את גופך בנשיקות כמו הרוח אשרף בתשוקה במתיקות בדממה.

saharur

New member
שרשראות

שרשראות לגופי הכבול בין ידייך אעשה את הזמן לכלי בין צללי השרפה תאכל את ימיי וימייך במסירות במהירות נתפסת אל תלתליי וברגעים של נצנוץ כוכבים את לוחשת מילים של תשוקה השזורים לענק ולקראת הבריאה הבאה ומשמשת אני מאבד את קולי ונכנע למחנק אין דרכים לתאר אהבה כשהיא באה אין שעות לחבר מחשבות ליצירה אני בורח אתך במהירות של מחשבה הנעה בין עיני הדומעת לשיר במגירה.

קסנדרה*

New member
שרשראות

שרשראות לגופי הכבול בין ידייך אעשה את הזמן לכלי בין צללי * משפט יפה. השרפה תאכל את ימיי וימייך במסירות במהירות נתפסת אל תלתליי * לדעתי השורה הזו מנוסחת כך שאינה מתחברת כ"כ לרעיון שבשורות הקודמות. וברגעים של נצנוץ כוכבים את לוחשת מילים של תשוקה השזורים לענק ולקראת הבריאה הבאה ומשמשת * אולי כוונתך הממשמשת ? אני מאבד את קולי ונכנע למחנק אין דרכים לתאר אהבה כשהיא באה אין שעות לחבר מחשבות ליצירה אני בורח אתך במהירות של מחשבה הנעה בין עיני הדומעת לשיר במגירה. כבלי האהבה מתוארים בשפה יפה ותאורים מטאפוריים עשירים. קסנדרה

קסנדרה*

New member
סהרור חביב

אתה מוכן לשלם מחיר יקר עבור התשוקה והצלחת להביע זאת יפה ובמטאפורה/עקרון ההזרה. קסנדרה

למעלה